Rasitteena RaDi

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti amanita, 2 joulu 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. amanita Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2017

  Mulla oli maanantain painoarvio 3700-3800g eli ei tartte alkaa käynnistämään saatikka sektioon. Eli jos laskettuna päivänä syntyy ni hyvinki on alle neljä kiloa. Siis jos ei oo hirveesti heittoa. Olen helpottunut vaikka tää Odotellaan nyt vaan että se syntyy oli jotenki viiminen vaihtoehto mitä ajattelin.
 2. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tän tyypin painoarvio oli 3600g lopputulos 4530g :'D
 3. amanita Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015 Maalismammat 2017

 4. Pähkinä88 Kommentoinnin ninja Heinäkuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Mulla arvioitiin myös kokoarvioks syntyessä 3500-3700g, mutta pikkasen alko pelottaa ku nennaemilialla noin iso heitto :-o minä kuitenkin oon vaan 154 pitkä, eivätkä suostuneet käynnistykseen.. Ja viikko sit tosiaan ultran mukaan paino jo 3337g. Toivon nyt vaan ettei hirveesti yli menis :-)
 5. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Hjälp! Mullakin syntymäpainoarviona 3700g ja nyt kumminkin mennään jo "yliajalla" 40+3... tuleekohan tästä mimmonen möykky! :wideyed:
 6. suvitus Piirimestaruustason postaaja

  Nennaemilia sai yleisen paniikin aikaiseksi! "Onneksi" oli sektio takana, ettet yrittänyt tuon kokoista pt-vauvaa punkea alakautta ulos o.o Yritän rauhoitella itseäni, että oma vatsa näyttää ulospäinkin pieneltä, ettei sinne voi mahtua ihan hirmuisen isoa, mutta kun tiedän ettei se ihan niin toimi, niin lasketun ajan lähestyminen hirvittää jo! Mieluusti synnyttäisin tällä viikolla :D
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. loora84 Keskustelun kolmiottelija Toukokuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Vaikka mulla on toi radi diaknoosi niin ei oo ultraa vaikka menis yli laketun.. :sad001 Sanoi neuvolantäti et jos menee yli niin äippäpolille varataan aika vasta 10 päivää yli lasketun..Mulla toi sf mitta on ollu tosi tasanen et normin yläkäyrää kasvaa.. Maanantaina oli 38+2 ja sf oli 36...Toivottavasti ei tuu jätti vauvaa... Esikoinen oli 3255g et ei ollu iso mut nyt mun maha on isompi ja pelottaa et jospa sie onki joku iso vauveli..
 8. Guang Xi Puuhakas puhuja

  Antaahan se sun vatsakin nyt kakkosraskaudessa enempi periksi kun on jo yksi raskaus alla. Esikoinen ollut sulla tiivis paketti. Jos radi hallissa niin älä nyt maalaa piruja seinälle, että olisi kovin paljoa isompi vauva tulossa. ❤️
 9. Elvi~ Näppärä viestien naputtelija Heinämammat 2018

  Me käytiin tänään 38+3 ultrassa ja koko tällä hetkellä n. 3,1kg. :) Joten saatiin seuraava aika 40+1. Ellei poika itse päätä tulla aiemmin. Kyllä todellakin on kannattanut olla tarkkana raskausaikana. Painoakin on äidille tullut koko aikana vain n. 2kg! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Yök-yök-yök... Miten nopeasti sitä unohtaakin, kuinka ällö toi sokerirasitus on! Lähinnä tuo paasto oli ihan hirveää. Eka sokerirasitus nyt synnytyksen jälkeen, kun on kulunut 6 vkoa ja seuraava vuoden päästä. Nyt testissä koska kaikki arvot oli heti raskauden alussa koholla ja mentiin lääkitykseen loppuraskaudessa.
 11. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Tääl on sokerirasitus vasta vuoden päästä, onneks siihen on vielä aikaa. Hyih.
 12. Guang Xi Puuhakas puhuja

  Hetken humahdus, kyllä sen kestää. Ei lääkitystä raskausaikana, rasitus vuoden kuluttua mullakin.