POKS!

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti TaTaa, 22 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Mariel Kommentoinnin ninja Tammikuunmammat 2015

  Poksista poks.. 39+0
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Minlex Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  Puolen tunnin päästä 39+0! Huh hei, tule jo!!
 3. Honkarii Jostain jotain jo tietävä

  39 viikkoa täynnä!!!
 4. Tytti M Näppärä viestien naputtelija Tammikuunmammat 2015 Heinämammat 2018

  Viimeinen POKS 40+0!!
 5. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Saa nähdä joutuuko poksumaan vielä sen 42:kin...
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Eikös sulla tiistaina TaTaa tuu se täyteen? Eikö sulla oo ennen sitä yliaikaiskontrollia?? Täällä niitä pietään kyllä viikon loppusinkin svolla ja sit viikolla pitää mennä gravidaan..
 7. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  On juu huomenna, mut mahdollinen käynnistys menee kyl maanantaille tai tiistaille, jos nyt sitä ikinä saan, alkaa tuntuu et tää on mahassa vielä juhannuksena!!
 8. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Mullekkin kyllä neuvolassa sanoivat että saattaa myös käynnistys mennä torstaille :/ Mut toivotaan että molemmilla ois paikat siinä kunnossa, että voisivat alkaa käynnisteleen!
  Kyllä meillä pienet on sylissä viimestään viikon loppuna! Tuntuu pitkältä ajalta, mutta kyllä se siitä!
  • Tykkään Tykkään x 1
 9. MarinaMelina Sanavalmis juttuseppä

  Sandelle ja Tataalle tsemppiä ♡ voin vaan kuvitella miten kärsimätön olo teillä on kun mä oon näin hermoraunio tässä vaiheessa. Tosin maltti ei ikinä ole ollut mun paras hyve:rolleyes:
 10. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Sande: mitkä viikot sulla olis sit torstaina? ? Mullehan ensin sanottiin et kohdunsuu olis sen verran auki et ballongin saisi laitettua ja kaulaa jäljellä sentti. Nyt sitten viimeksi eri lääkäri sano ettei ballonkia saa kun paikat onkin kiinni ja kaulaa 2cm... Tiedä sitten mitä huomenna siellä sanotaan, mut toivon todellakin et saisin sen ajan käynnistykseen!!
 11. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Torstaina 42+0. Sanoivat että se on täälä kuulemma aina ihan viimenen käynnistys päivä että sitten ihan tosissaan käynnistetään.
  Mä en tiiä edes mikä tilanne mulla on alakerrassa. Sitä ne tiistaina siinä yliaikaiskontrollissa kahtovat.
  Ompas outoa että noinkin erilaiset tulokset saanu :eek:
 12. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Sanoppas muuta! Nyt viikon 41 jälkeen on todella tärkeää seurata vauvan liikkeitä et kuulemma pitää olla tosi herkästi yhteydessä synnärille jos vähänkin huomaa et vauva ei liiku normaalisti. Nyt mä sitten stressaantuneena kyttään niitä liikkeitä koko ajan! Joo, pian meillä on vauvat, vielä jaksetaan muutama päivä! ! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Jaa ei mulle vaa liikkeistä mitää oo sanottu :eek: Mutta tää kyllä möyrii täälä samaan malliin ku ennenki, lällättelee varmaan et miten lämmin sillä on :p
  Joo kyl me vielä hetki jaksetaan! Muttei yhtään kauempaa :wink
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. MarinaMelina Sanavalmis juttuseppä

  Kumma minusta kaiken kaikkiaan että venytetään raskautta niin pitkälle että tarvii ihan aiheesta olla huolissaan vaavin voinnista :O Tietenkin, täytyyhän se raja johonkin vetää mutta miksei vaikka laskettuun aikaan jos riskit tutkimuksienkin mukaan kasvaa heti sen jälkeen..
 15. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Sanoppa muuta. Ois kiva myös tietää tuo alakerrankin tilanne jo pikkuse aikasemmin + vauvelin painoarvio ja lapsiveen määrä..
 16. KoBe Varmaotteinen viestittelijä Tammikuunmammat 2015

  Meilläkin kuulemma pääsee yliaikaiskontrolliin 41+5, mikä on mulla kyllä 41+4 oletettavasti, koska se on perjantai. Th ei ollenkaan uskonut, että mulla menee yliaikaiseksi, koska synnytys voi alkaa ilman ennakko-oireita. Mikä tietysti olisi paras tilanne, mutta olis vaan kiva tietää se etukäteen.

  Mullakaan ei mitään tietoa kohdunsuun tilanteesta, mutta veikkaan että on melko kypsymätön. Vko 36 ulkosuu oli sormelle auki ja hieman pehmennyt, mutta ei lyhentämää tm., eikä mitään verta ole ollut näköpiirissä. Nyt hieman enemmän valkovuotoa, muttei mitenkään kovin reippaasti.

  Huh! Tää on kyllä nyt ihan väärässä ketjussa. Poks 39+5....? :grin
  Ostin lakmuspaperiakin apteekista (sikakallista, kun nettikaupasta olis saanut 5€ pH-liuskoja monta kpl ja tää paketti maksoi 20€), mutta siinä ei ollut mitään käyttöohjetta, minkä väriseksi muuttuu...
 17. KoBe Varmaotteinen viestittelijä Tammikuunmammat 2015

  Vuorokausi on vaihtunut... Poks 40.

  Kieltämättä aika kateellisena lueskelen muiden jakaantumisia.

  Asiaa ei yhtään auta se, että oma äiti on päättänyt olla joka päivä yhteydessä ja kyselee vointeja. Aargh! Jos tuun uudelleen raskaaksi, niin alan soitella sille viikosta 24 lähtien, ettei ole vielä supistuksia, ihan vaan piruuttani että tietää, miten raskaus etenee päivä päivältä eikä vahingossakaan unohda asiaa.
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 18. Iita_ Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015 Marrasmammat 2017

  Ääää... oon ihan kokonaan unohtanut.... Poksss perjantaina 38 ♡★♡★ :grin
  • Tykkään Tykkään x 1
 19. Minlex Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  Eilen juuri puhuin miehelle, että kui malttamaton ihminen voi olla. Me ollaan kuitenkin tän vuoden ensimmäisiä synnyttämään pääseviä ja saadaan ensimmäisten joukossa vauvat syliin. Silti kamala hermoilu odottamisesta! :) lupasi sitten mies että seuraava pyritään ajoittamaan kuun alkuun, oli kuu mikä tahansa :D ongelmaksi taitaa vaan koitua kroppani sanelema kuukausikierto :wink
 20. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Minlex: eipä ajoittaminen auta jos menee yli lasketun, mulla oli la 6.1. ja kasassa ollaan edelleen! :D Kaikki on huhuillut vauvaa ulos ja tuntuu et se pyörittää päätään vaan tuolla ja sanoo "en tuu!"
  • Tykkään Tykkään x 1