POKS!

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti TaTaa, 22 heinä 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Tämä voisi olla hyvä pino poksua viikkoja! Niin helpommin pysytään kärryillä millä viikoilla kukin menee :)
 2. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Täällä poksutaan tänään 16+0!! :) Inhoja liitoskipuja ja alapäävihlaisuja nyt pari päivää. Jopa ilman liikkumista oli tänään monta tuntia nivusessa kova kipu... Onneksi meni ohi, mutta nukkuessa saa herätä nyt kyllä niihin juilaisuihin vähän väliä... Mites muilla? Alkaako ligamentit löystymään? :D
 3. KoBe Varmaotteinen viestittelijä Tammikuunmammat 2015

  14+1. Ajoittain vihlomista lähinnä vasemmalla alavatsassa. Muuten ei erityisempää.
 4. IhmeJaKumma Hyväntuulinen höpöttäjä

  Huomenna poksuu 14+0. Ollut nyt vajaan viikon vähän huonovointisuutta, mutta ei paljon. Hipsutusta masussa tuntuu ja kipuja ei juurikaan. Väsyttää kyllä ja mitään ei jaksais tehdä :D

  Sent from my GT-I8190 using Vau Foorumi mobile app
 5. lissufin Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  tänään 23.7 olis 15+3. Kivuilta oon säästynyt, ainoat kivut on ku aivastan vihlasee tosi pahasti. Nyt täytyy sanoo et ku väsymyskin on väistyny mä elän raskauden parasta aikaa :grin
 6. NooraMaria Jostain jotain jo tietävä Tammikuunmammat 2015

  Täällä poksutaan tänään rv 17+0 :)
  Nopeat liikkeet ja aivastaminen aiheuttaa inhottavaa kipua hetkellisesti. Siihen ne oireet sitten jääkin eli erittäin energisesti jaksellaan! :)
 7. tipunen Näppärä viestien naputtelija

  Tänään 16+0.

  Ens vkolla toka neuvola. Painoo ei oo vielä tullut yhtään, jos nyt omaan vaakaan voi yhtään luottaa, joten katotaan joko käsketään syödä enemmän. Energiat on palanneet tännekin, olihan tuossa jo riittävän pitkään ihan voipunut.
 8. Hansu_79 Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Täällä on menossa 15+2 tänään ja tällä viikolla on ollu enemmän noita vihlomisia. Pari päivää sitten tuli vihlomisia ihan paikalla istuessakin eli jotain tuolla mahassa tapahtuu. Liikkeitä en oo tuntenu vielä.
 9. Minlex Sanaisen arkkunsa ammentaja Tammikuunmammat 2015

  Täällä vasta 13+4, lauantaisin aina poksuu täydet viikot, mutta se on päivä kun ei koneella tule käytyä. Oireina päivä päivältä helpottava pahoinvointi, muuta ihmeellistä ei päivittäin esiinny.
  Tänä aamuna makasin pesuhuoneen lattialla selällään ja mietin, että ompa hoikka ja hyvä olo. Sitten tuli hetkellinen hätä, että onko kaikki hyvin kun oli niin kevyt olla. Mutta onneksi se oli vain tyyntä myrskyn edellä, sillä aika hätäseen siitä sai alkaa viikkoon ensimmäistä kertaa oksentamaan. Eli kaikki oletettavasti hyvin.

  Hassua kun on niin iso haarukka kirjottelijoilla viikoissa, mutta toki tammikuussakin on monta viikkoa. :)
 10. Babybelli Jostain jotain jo tietävä

  Mulla menossa viikko 13+3 :Heartred ootan malttamattomana sitä hetkeä, kun vauva rupee tuntumaan! Mulla ei ole ollut minkäänlaisia raskausoireita, väsymystä kylläkin, mutta elämässä on sattunut raskaita asioita, johon väsymys on myös kovasti liittynyt! Mutta nyt nautitaan, ihana kesä :Heartred ens viikolla neuvolaan, ja seuraavalla paluu arkeen!


  Sent from my iPhone using Vau Foorumi
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Sande90 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Mulla kääntyy viikot torstaisin, eli tänään mennään vielä 15+6, ennenkuin seitsemästoista viikko alkaa :)

  Sent from my GT-I9105P using Vau Foorumi mobile app
 12. Lullis Jostain jotain jo tietävä Tammikuunmammat 2015

  Täällä menossa 13+3, sunnuntaisin kääntyy aina viikot :) Ja laskettu aika muuttui nt-ultrassa 24.1 (25.1 sijaan). Aika väsynyt oon ollut koko ajan, vaikka nukunkin välillä jopa 12 tunnin yöunia niin silti voin helposti ottaa yhdet tai kahdetkin päikkärit. Tosin voi olla, että noi helteet vaikuttaa ja oon kuukauden tiiviillä työrupeamalla ulkomailla ilman yhtäkään vapaa päivää, mutta onneks taukoja pitkin päivää. Hyvin oon jaksanut työt tehdä kun kaiken vapaa-ajan nukkunut :) Vatsa on jo kauhean ison näkönen ja tuntuinen! Mutta vielä olen asian salannut ystäviltäni, oonhan kätevästi piilossa katseilta täällä ulkomailla :wink
 13. exteri0r Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Huomenna poksahtaa 15+0.
  Ihmeen äkkiä nämä viikot lopulta vierii, vaikka tuntuu välillä että ei millään mene aika etiäpäin. :grin
 14. Dalinski Jostain jotain jo tietävä Tammikuunmammat 2015

  Minulla tänään 23.6.2014 rv 16+4.
  21.6. Oli toka neuvola käynti jolloin kuunneltiin vauvan sydän ääniä ja kuului. Vauva potki myös vatsassa, jotka kuului myös doplerissa :) neukjari täti sanoi, että kohtu tuntuu, kun tunnusteli sitä ja tämän perusteella olisi kaikki ok.
 15. Jeba83 Hyväntuulinen höpöttäjä

  Perjantaina poksuu 17+0 (tänään vielä 16+5) ♥ Liikkeitä tuntuu koko ajan enemmän ja se vasta ihanalta tuntuukin. Sitä oon jo ehtinyt hämmästellä, että kuinka nopeasti sen raskauden puoliväli jo onkaan tulossa.. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. murma Näppärä viestien naputtelija Tammikuunmammat 2015

  Tänään poksasti 15+0.
 17. pikkis80 Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Eilen poksahti 17+0, mutta mitään liikkeitä en ole vielä tunnistanut. Istukka on terkkarin mukaan luultavasti kuitenkin etuseinässä, joten ehkä alkavatkin tuntua sitten hieman myöhemmin.
 18. MarinaMelina Sanavalmis juttuseppä

  Poks poks 14+0 ♡ liikkeet tuntuu ja myös noita vihlomisia tulee niin liikkeessä kun joskus muutenkin. Vatsa jo tosi iso ja hankalasti tielläkin välillä, tokikin kun siellä vielä ainakin majailee kaksi pientä ja jostain luin että vaikka kaksosraskaus jatkuisi yksösrasksutena niin maha kasvaa vielä kuin kahdelta, tiedä sitten. Huomenna päästään ultraan katsomaan mikä tilanne heillä.

  Sent from my GT-I8190N using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 3
 19. Bluemoon Näppärä viestien naputtelija

  ☆Poks poks☆☆16+0☆

  Sent from my GT-I9300 using Vau Foorumi mobile app
 20. TaTaa Puuhakas puhuja Tammikuunmammat 2015

  Tsemppiä hei sinne ultraan Mellu!!!

  Sent from my GT-I8190N using Vau Foorumi mobile app