Pohjois-Karjalan mammat

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Huli, 27 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pilvilinna Addikti

  Kuis tänne kuuluu? :)
  Pilvilinna 26+1
 2. August14 Rakastunut foorumiin Elomammat 2017 Elokuunmammat 2014

  Tänne kuuluu ihan hyvää. Närästää aivan järkyttävästi, söipä mitä hyvänsä. Selkäkivut alkaneet helpottaa kuin itsestään! :woot: (26+1)
  Kelaan laittelin just äitiysavustus ym. hakemukset. Innolla odotan äitiyspakkausta! :smug:
  ärrmurr nämä kelit! :shifty: oma ulkoilutakki nyt meni ja ratkesi vetoketjusta, niin piti etsiä oikea raskaustakki, joka löytyikin torista käytettynä. Popin takki ja tänään sen jo sain ja oli kyllä aivan ihana! :joyful:
  Ihanaa, kun oma koti on pian valmis, vielä kylpytiloissa/sauna keskeneräistä. :happy: mutta siis ihanana asua omassa kodissa! Miehellä tosin iskenyt kauhea väsymys nyt, kun rakentamista vuosi takana (työn ohessa). :sad001
  Suunnittelen, että hoitaisin esikoisen ainakin kesän kotona. Saa nähdä oliko päätös hyvä.. :wacky:
  Tässäpä aika läjä kuulumisia.. :rolleyes::hilarious:

  Mitäs sinne? :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Pilvilinna Addikti

  Noni eli iha hyvin menee :)

  Täällä kolmas viikko sairaalassa, toinen kysissä. Istukka rupes vuotaa, että täällä ollaan vuodelevossa. 30+4
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Mie pitkät tarinat kirjottelin tänne, mutta se hävis ku lähetin. Lyhemmin kirjotettuna, meillä menee hyvin. Martta on 3,5kk ja aloteltiin soseitten maistelut. Peruna alotti taas kauheet mahavaivat, ni se taijettaan alottaa myöhemmin uusiks. Porkkannaa ja bataattia annan jo :)pilvilinna, miten voit? Miten vauva? Onko se istukan vuotaminen aiheuttanu jotain?
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Pilvilinna Addikti

  Eipä se muuta aiheuttanut kuin, että vuodelevossa sektioon asti :) Tänää siirto joensuuhun. :)

  32+0
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Mites teillä raskaana olevilla menee? :)

  Meillä Martta jo kovaa vauhtia syö soseita. 4kk neuvolassa oli 6080g ja 62,4cm :)kasvaa se. Tuntuu että on jo niin iso, mihin meijän vauva on hävinny :')
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. August14 Rakastunut foorumiin Elomammat 2017 Elokuunmammat 2014

  Täällä menee ihan mukavasti. Huomenna poksuu 33vk. Kovasti jo jännitetään milloin tämä tupsahtaa maailmaan, onko yhtä hätäinen kuin siskonsa (rv36). Olo on vaivainen ja kömpelö. Flunssakierteet vaivannut lähes koko kevään/kesän alun.. tosin nyt en tiedä onko tämä allergista nuhaa. Koti valmistuu hiljalleen, vois nopeamminkin, mutta mies ei kaikkea yksin kerkeä (innokkaat talkoolaiset puuttuu). Itse eilen maalailin vielä ja kyllä se tuntui jaloissa illalla.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Pilvilinna Addikti

  Täällä tyttö on huomenna viikon ikäinen. Kiireellisellä sektiolla syntyi :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Huli Addikti Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Onnittelut pilvilinna prinsessasta :)
  Ja augustille voimia loppuraskauteen, nopeesti ne viimeset viikot menee nauti niistä :)
  Mites jennillä muuten vauvan ja isompien kaa sujuu?

  Meille menee lepposasti, poju on pikkusen maistellu kiinteitä, mut ei viel hirveesti välitä eli tissi on edelleen parasta mitä hän tietää :)
  Yöt nukutaan hyvin, yleensä 1-2 syötöllä. Kääntymistä ym taitoja kovasti harjoitellaan. 4kk neuvolassa mitat oli 7450g ja 68cm, hyvin tuntus tissimaidolla kasvavan:grin.
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 12 kesä 2017
 10. namipossu Uusi käyttäjä

  Onko keskussairaalassa tehtävä rakenneultra sellainen, jossa saa myös 4D-kuvaa? Olemme menossa heinäkuussa ru:aan ja tämä on mietityttänyt..
 11. Pilvilinna Addikti

  3D on, mutta sitä ei kovin moni lääkäri käytä. Kaisu Hara oli ainut joka on käyttänyt mun raskauksissa 3:arghh:tä.Kysissä näyttivät myös 4:arghh::)
 12. August14 Rakastunut foorumiin Elomammat 2017 Elokuunmammat 2014

  Noniin, täälläkin vihdoin synnytty ja pojusta tuli kuin tulikin heinäkuinen, vaikka loppumetreille menikin. Syntyi siis 39+6. Synnytys oli lähes identtinen esikoisen synnytyksen kanssa, eli kesti pitkään ja erittäin kivulias. :coldfeet: Ponnistusvaihe oli tällä kertaa moninkertainen, kun oli voimat jo loppu, mutta pienellä pepusta pukkauksella saatiin ulos. Pieni repeämä vaati tikin, mutta vähällä selvittiin! Ihana hurmuripoika sieltä tuli mitoin 3685g ja 50,5cm. Hyvin rauhallinen tapaus, ei ole syntymän jälkeen itkenyt vaikka sokereita on seurattu, sun muuta mukavaa mistä voisi vaikka joku toinen vauva hermostua. Syökin hyvin, kun vain jaksaisi aina herätä syömään.. :hilarious: Aivan on siskonsa kanssa samaa näköä. :joyful:
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Pilvilinna Addikti

  Onnea vauvasta! :)

  Meilläki tää typy on iha ilmetty veljensä eli tulee todennäköisesti äidin näköinen kute isoveikkaki on. :)

  Meillä ollaa tytön kotiutumisen jälkeen menty kolmestaan. Isä läks kävelee joko psyykkeen järkkymisen myötä tai pelkän ilkeyden. En tiedä. Selitystä ei oo tullu, mutta olkoonsa. Tosin ilmoittiha hän, että ei voi sietää minua ja, että täytyy hänen ajatella itteää.. Huoh:rolleyes: Toivottavasti nyt on yksin ja ajattelee vain nyt itseään. Sopua ei halunnut, että teki eron helpoksi, että ei oo tarvinnut itkee yhtää sen perään ! Et se siitä "pienestä kuolemasta" :hilarious:

  Meillä menee muute hyvin. :) Tyttö kasvaa ja voi hyvin ja poika on tyytyväinen. :) Itsekin voin hyvin. Oon juoksulenkit ja jumppaamiset aloittanut ja joku päivä haen salikortin! Kaverin kanssa pitänee lähtee rullistelemaanki :wink Arki rullaa kahden pienen kanssa mainiosti!
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. August14 Rakastunut foorumiin Elomammat 2017 Elokuunmammat 2014

  Pilvilinna oot kyllä ihan supermamma, kun jaksat noin upeasti erosta huolimatta lasten kanssa ja huolehdit itsestäsi noin hyvin! Go girl! :talk017
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu