Pohjois-Karjalan mammat

Keskustelun 'Laskettu aika 2017' aloitti Huli, 27 elo 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Hei
  Onko täällä odottavia( ja kyllähän ne synnyttäneetki saa osallistua) mammoja Pohjois-karjalan alueelta miten runsaasti?

  Saatasko tänne keskustelua aikaan :)
 2. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Eli ite oon suht pieneltä paikkakunnalta, 4:ttä odottava mamma, laskettu tammikuussa -17, edelliset syntyneet -11, -13 ja -14 :)
  Tällä hetkellä kotiäitinä hoitovapaalla, ennen kuin uusi mammaloma alkaa.

  Kiva olisi jos täällä olis muitakin äitejä Pohjois-karjalasta :)
 3. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Täällä myös yksi Pohjois-Karjalasta pieneltä paikkakunnalta palstailee :smiley-angelic003
  Plussattu vastikään ja jos homma menee hyvin, niin huhtikuun/toukokuun taitteessa odotamme kolmatta lasta syntyväksi.:happy:
 4. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Kiva et täällä muitakin on :) Onnittelut plussasta, toivottavasti pieni pysyy kyydissä loppuun asti!

  Meillä näköjään esikoiset on samassa kuussa ja samana vuonna syntyneet :)

  Mie oottelen ens viikolla koittavaa rakenneultraa malttamattomana, tuntuu et siihen on ikuisuus...
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Hehee:woot:

  Itsestäni tuntuu aivan hurjalla ajatus että saan varmuuden vauva olemassa oloon vasta viikoilla 12 ensimmäisessä ultrassa. Edellisissä raskauksissa kun pääsin varhaisultraan ja nykyään sitä ei enää tarjota, tai sitten syynä oli vaan epäsäännöllinen kierto ja viikot piti varmistaa? o_O

  Siis nyt lähinnä arveluttaa, että uskaltaako tässä vielä iloita ja miettiä vauva-ajatuksia ensinkään jos se onkin kohdunulkoinen tai...:shifty:

  Odottavan aika on pitkä. :sorry: sinun ei tarvitse enää kauaa seuraavaa ultraa odotella, tule kertomaan kuulumisia sitten :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Täällä onneks on ollu joka raskaudessa, et ovat eka neuvola käynnillä ultranneet ja varmistaneet et siellä on elämää, ennen lähetettä 12 viikon ultraan... Näissäkin on hirveesti paikkakunta kohtaisia eroja.

  Onko sulla jo oireita? Tuo on kyllä kurjaa et joutuu odottamaan niin pitkään tuota varmistusta et mahassa on elämää:meh:
 7. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Ei vielä muita oireita kun ovulaatiosta asti päälle jääneet juilimiset ja jomotukset.. jos vanhat merkit paikkansa pitää niin muutaman viikon sisään alkaisi voimakas pahoinvointi. Toisaalta toivon että tällä kertaa selviäisin ilman pahoinvointia, mutta sitten jos sitä ei tulekaan tällä kertaa niin varmaan panikoin vaan entistä enemmän että onko siellä ketään! :nailbiting:

  Tuntuu olevan melko paikkakuntakohtaista..
  Kyllä mie aion ekalla neuvola kerralla vielä mankua sitä ultraa :wink yrittänyttä ei laiteta..
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Täälläki yks Pohjois-Karjalan mamma. Joensuusta oon, neljäs lapsi tuloillaan. Edelliset syntynneet 12/09, 06/14, 06/15. :)voisin liittyy teijän joukkoon! Tulevan laskettuaika 31.1.2017 ❤ rakenneultraa ootellessa, 21.9 on. Miten pitkällä oot outomamma?
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Huli Addikti Tammimammat 2017 Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014

  Kiva kun löysit tänne jenni :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Moikka jenni! Mie kirjoittelen täältä naapurikunnasta :D
  Kuukautisten mukaan nyt olisi rv5+6 menossa. Mutta luulen että on sen 4päivää jäljessä. Se selviää kai sitten vasta lokakuun puolen välin jälkeen.. miten maltan odottaa..
  Ei oo sulla enää pitkä aika rakenneultraan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Joo mie sellailin nuita ketjuja ni löysin tän :)no sinne asti ku jaksat oottaa ni saat selevyyven. Ei oo, mutta silti tuntuu niin kauheen kaukaselta :D meijän häätki tulossa 1.10 ni niitäki oottaa ku kuuta nousevaa.
 12. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Voii onnea tulevalle morsiamelle :)
  Meillä vietettiin häitä heinäkuussa, ja voi sitä stressin ja jännityksen määrää :D Toisaalta raskaus menee sulla siihen asti varmaan vähän vähemmällä panikoinnilla kun saa panikoida myös niitä häävouhotuksia.. Pitää yrittää keksiä itselle jotain muuta tekemistä ja projektia että menisi arki vähän vähemmällä pohdiskelulla, kun koko ajan miettii vaan että eteneeköhän tämä raskaus nyt loppuun asti jne. :D
  Onneks ens viikolla alkaa omat ja lastenkin harrastukset, niin saa arkeen taas vähän enemmän kiirettä ja vilskettä! :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Onnee rouvalle! :)menikö hyvin teijän häät, oliko isotki? Meillä ei oo ku vajaa 30kututtua, ja iso apu on miun äitistä ettei kaikki oo miun niskassa. :D niin se kyllä on, mutta miettii väkisinki onko vauva kunnossa yms.
 14. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Heh, kiitos :D
  Vähän alle 30 kutsuttua oli meidänkin häissä, eli aika pienesti ja lyhyesti juhlimme :) mutta oli meidän näköiset! :D

  Ja varmasti väkisin miettii, eipä se huoli sieltä takaraivosta mihinkään häviä..
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  Miusta on just kivemmat pienemmät eikä mitään järettömiä, ku serkulla oli kututtuja päälle 200. :eek: että kukin tavallaan :D

  Niin miettii. Nyt onneks rupes pitkästä aikaa tuntumaan liikkeitäki enempi, ku kerkisin jo huolestuu onko vauvalla joku vamma tai lapsvettä liian vähän tms. ku ei liiku. Kaikki sitä miettii läpi.
 16. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Nojuu ja ihan jo nyt kauhistutti miten "paljon" rahaa sai menemään niinkin pienien häiden järjestelyihin.. huh. Niin en uskalla edes kuvitella niitä summia 200päiselle porukalle :D

  Ja vauvalla varmasti kaikki ihan hyvin.. Kohta pääset taas näkemään ruudulta :)
 17. jenni89 Ihastunut foorumiin Tammikuun äidit 2019 Kesäkuunmammat 2014

  No myö on selevitty ihmeen vähällä rahanmenolla. Mie tein ite oman häämekon, miun porukoilla pietään hääjuhla missä ihan vaan kahvittelu kakkujen ja pienten purtavien kans. Hääauto tulee olemaan pikkuveljen. Äiti maksaa häälahjana syömiset ja juomiset, eikä myö tarjota viinoja, kaikki ketkä meinaa ottaa ni saa maksaa ne ite :D näin meillä. Mutta sormukset, miehen puku ja kukat tietysti maksaa.
  Niinpä, onneks. :) mites onko siulla olot pahentunu? Miulla ainaki sillon 5+ jotain alko olemaan selvempiä oireita, ja paheni vaan, mutta onneks selvisin sinne 12 viikolle ilman pahaa oloa :D nyt tosiaan jo 18+6 menossa eikä oo oikein mitään muuta ku mahan pistoja.
 18. OutoMamma Tuttu foorumilla

  Kuulostaa hyvältä! :)
  Meillä porukat maksoivat lahjaksi vihkimisen, kun vihkijä tuli juhlapaikalle. Se olisi ollut jo sen reippaat 200e :rolleyes:
  Paikkavuokraa ei tarvinnut onneksi maksaa kun juhlat pidettiin suvun omalla kartanolla. Mekkokin oli halpa löytö. Tarjoilut ja koristelut sitten meni omasta pussista, että aika vähällähän sitä oikeasti selvittiin. Meilläkin oli vaan kakkukahvit, ei lämmintä ruokaa eikä alkoholia tarjottu ollenkaan. :D mutta kyllä sitä on sen verran pihi itsestä tullut, että sekin tuntui tuhlaukselta :wink :D

  Oireita ei juurikaan vielä ole, jomotuksia, nälkää, väsymystä.. toivon että säästyn nyt kolmannella kertaa vähän vähemmällä pahoinvoinnilla kun edellisillä kerroilla. Jännittää ihan mitä tulevat viikot tuo tullessaan. Edellisissä on alkanut se jatkuva oksentelu siellä 7-8 viikoilla. :rolleyes:

  Missä vaiheessa te kerroitte/kerrotte lapsille raskaudesta?
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Jasmin Vieras

  Hei täällä ilmottautuu kans yks Pohjois-Karjalainen mamma mukaan keskusteluun jos mahtuu.
  Oon pieneltä paikkakunnalta myös ja ootan toista. Aiempi pienokainen on poika ja syntyny -15 joulukuussa. Me mentiin miehen kans naimisiin heinäkuussa miehen syntymäpäivänä.
  Meillä on toi esikoinen vielä niin pieni (8,5kk) että ei taida tarvita kertoo pahemmin. On hän taputellu mun massua ja oon sanonu, että siellä on sulle pikkusisarus tulossa. Ja kunhan hän osaa puhua, niin selitetään sitten. Meillä tulee ikäeroa lapsille 1v 2kk. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Jasmin Vieras

  Niin ja oon ite lähtösin Pohjois-Savosta. Synnyttää olis tarkotus kysin puolella eikä joensuussa. Esikoinen synty joensuussa ja jäi vähän huonot kokemukset kun hän joutu teholle. Loppujen lopuks päästiin leikkaukseen kysille, mutta ennen sitä joensuussa jahkailivat lähetteen laittoo ja tän takia vietettiin sairaalassa ekat 3kk syntymästä.

Jaa tämä sivu