Plussanneita?! :)

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti Meritähti90, 26 maalis 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  Niinno, kyllähän sitä tällä hetkellä on vessareissuilla aina vähän vainoharhainen ja kyttäilee mahdollisia vuotoja.
 2. pulina88 Aloittelija

  Heippa. Uskaltaudun tänne mukaan.. Eilen sain vahvan plussan :) la olisi laskurin mukaan 27.12. Todella toivottu toinen raskaus kyseessä. Ensimmäistä (tyttö 09/2013) odoteltiin n. 7v.

  Voimakkaiden selkä ja vatsakipujen takia jouduin kuitenkin turvautumaan eilen päivystykseen. Epäilivät kohdun ulkoista raskautta ja jäin yöksi seurantaan.
  Tänään ultrassa kuitenkin todettiin kohdun sisäinen raskaus. (Rv 5+) Ei kuitenkaan löytynyt sykettä ja nyt jännitetään onko kaikki hyvin. Viikon päästä olis seuraava ultra.

  Muutama viikko sitten todettiin puhjennut kysta ja nyt vasemmasta munasarjasta löytyi (uusi) keltarauhaskysta joka ilmeisesti syy kipuihin. Onko kellään kokemusta kystasta raskausaikana?
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 3. sarggu84 Aloittelija

  Pulina 88: Onnea plussasta! Mullakin on toisessa munasarjassa kaksi kystaa, joiden olemassaololle en ole tehnyt mitään. En tullut ajatelleeksikaan että niille pitäisi ehkä tehdä jotain. Täytyy neuvolassa kysellä kun sellaiseen pääsee.
 4. Rakaspieni Uusi käyttäjä

  Moikka kaikille! Nyt vasta tällaisenki palstan löysin :) oon tähän asti pyöriny tuolla fb:n jouluryhmien puolella :)

  Mulla nyt 9+2 viikkoja, la 2.12. Toista odottelen (esikoinen syntynyt 8/15). Tätä toista yritettiin 1v 3kk kunnes nyt tärppäsi ensimisen kerran. Pelottaa vaan tosin aika paljon kun vähäisetkin oireet hävis 6+ viikolla esikoisesta oksentelin 24 viikolle päivitin ja senkin jälkeen silloin tällöin, joten oireet oli vahvoj. Nyt mietityttää ja ihmetyttää oireettomuus (lähinnä se että ne katos 3 viikkoa sitten)
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Lumo5 Uusi käyttäjä

  Moikkamoi! Täälläkin yksi joulukuun plussaaja . Eli viides lapsi olisi tulossa, edelliset -01,-05,-06 ja 08. Sekä yksi kohtukuolema vk 21+1 vuonna 2010. Sen jälkeen muutama keskenmeno jonka jälkeen lopppui rohkeus. Nyt lähes kaksi vuotta ollaan oltu ilman ehkäisyä ja viimeinkin tärppäs. Ikää jo 35 ja tosiaan kuopus jo 8 vuotias, että vähän kuin uuden edessä tässä nyt . Oireita mulla mahan "kipuilu" / oudot tuntemukset ja rintojen arkuus. La 27.12 ❤
  • Tykkää Tykkää x 9
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 6. pulina88 Aloittelija

  Kiitos :happy: kystat kuulemma suht yleisiä ja useimmiten oireettomia. Mulla jostain syystä kivulias. Munasarja myös suurentunut ja tulehtunut kystan vuoksi. Ei lääkärin mukaan tarvitse tehdä mitään, mutta pitää mennä heti päivystykseen jos tulee vuotoa tai kipu pahenee. Muutamassa viikossa pitäisi itsestään parantua..:)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Mati91 Uusi käyttäjä

  Moi! Ite plussasin jo pari viikkoo sit ja nyt ois mun laskujen mukaa rv 7+3. Eka neuvolakäynti ens keskiviikkona. Esikoinen tulossa, jos kaikki menee hyvin :) La laskurin mukaa 27.12, mutta vähän epävarmaa kun kierto oli melko pitkä ja epäsäännöllinen. Oireita ei juurikaan oo ja se vähän huolestuttaakin :sad001. Varhaisultraan en oikein viittis rahaa pistää, niin pitää vaa jännäillä vielä kuukauden verran ekaan ultraan:happy:
  • Tykkää Tykkää x 4
  Last edited: 13 touko 2017
 8. Kruuna Aloittelija

  Täällä rv 9+3, esikoista odotellaan ja kovasti toivotaan,että matkustaja pysyisi menossa mukana :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 9. MiuB Uusi käyttäjä

  Hei kaikki!

  Täällä yksi uusi odottaja ilmoittautuu joukkoon mukaan! Tänään 8+6, esikoinen olisi toiveissa Jännää hommaa tämä, välillä sitä on vaan niin innoissaan ja välillä taas pelottaa että jokin menee pieleen. No, ei auta ku ottaa iisisti ja koittaa olla panikoimatta joka asiasta
  • Tykkää Tykkää x 6
 10. Birba80 Uusi käyttäjä

  Heippa! Liitynpä minäkin joulukuun odottajiin. Meillä 7 vuotta hoitoja takana ja vihdoin lahjamunasoluilla raskaaksi, takana tosin yksi keskenmeno. Klinikan mukaan laskettu aika olisi 24.12 eli jouluaatto:) Eipä kai muuta päivää olisi voinut ajatellakaan, kun olisi paras lahja ikinä. Nyt siis 9+1 ja mikään ruoka ei mene alas, erityisesti illalla vaivaa pahoinvointi, väsymys ja turvotus. Pari viikkoa sitten tuli verta, mikä säikäytti niin että kävin päivystyksessä oli käytävä mutta kaikki oli siellä ok. Nyt piinaillaan sitten vain vielä kolme viikkoa ennen ultraa.
  • Tykkää Tykkää x 11
 11. Kuutio Tuttu foorumilla

  Ihanaa Birba80 että teillä on vihdoin onnistunut!! :love7

  Teillä on ollut pitkä tie. Meidän vuoden mittainen hoitorumba oli jo aivan kamalaa ja on melkeinpä hajottanut parisuhteen.. teillä on ollut voimia jatkaa noin kauan!!
  Ihanaa odotusta!! :Heartred
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 12. pookkana Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Paljon onnea odotukseen! :) Ihanaa että näin monen vuoden jälkeen viimein onnistaa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Katjusha Addikti

  Birba, ketjun ulkopuolelta huutelen onnittelut!! Menköön kaikki hienosti :)!!!
  Katjusha ja lahjamunasolutyttö 6 kuukautta
  • Tykkää Tykkää x 3
 14. Hannsi Peruskäyttäjä Joulukuun mammat 2017

  Oho! Onnea kovasti! Kovin on pitkä tie teillä ollut. Pidetään kovasti kaikki peukut pystyssä, että nyt menee kaikki hyvin :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. Birba80 Uusi käyttäjä

  Kiitos kovasti kaikille kannustuksesta. Kuutio: tsemppiä parisuhteeseennekin, onhan se rankkaa mutta parhaassa tapauksessa voi lujittaa sidettä. Meille on käynyt juuri niin. Nyt on sitten ihan toisenlaiset haasteet edessä, ihan erilaiset kuin mihin olemme 7 vuoden aikana tottuneet...
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Kuutio Tuttu foorumilla

 17. Mimivaan Uusi käyttäjä

  Onnea plussanneille :Heartbigred Mites muilla odottajilla menee? Täällä ollaan jo 13 viikolla ja maanantaina nt- ultra :) vähän jännittää. Joka ilta pitää nukkumaan mentäessä kokeilla joko masu tuntuu, mutta eii :D en malttais millään odottaa että se näkyy.
 18. Milma Aloittelija

  Täällä ollaan iloisen odottavalla mielellä. ☺ Keskiviikkona oli nt-ultra ja kaikki vaikuttaisi olevan hyvin, ultran mukaan ollaan jo muutama päivä pidemmällä kuin neuvolan ja omien laskelmien mukaan (12+6, ultran mukaan 13+2). Pieni touhuaja siellä oli, lapsivettä hyvin ja tarmokas sykekin löytyi heti. Riskiluvut olivat parhaat mahdolliset, vaikka jännitinkin etukäteen, kun verikoetulokset olivat niin oudot. Nyt vain toivotaan, että kaikki jatkuu hyvin. Ihme kyllä kaikki vanhat vaatteet mahtuvat vielä sujuvasti päälle, vaikka onkin aika turpea olo. Mitäs muille odottajille kuuluu?
 19. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mulla neuvolan mukaan vasta 10+2, mun mielestä jo 10+6, mutta kuitenki vatsa näkyy jo kaikille.. kohtu on tuntunu tän viikon.
  Alan epäileen et tää ois kierron pidemmällä tai sit tääl on enemmän ku 1.. odottelen innolla ultraan lähetettä että pääsee näkeen..
 20. Joulukuu14/17 Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  En ole täällä vielä kirjoitellut, huomenna Nt-ultra, jos sitten saisi varmistuksen, että kaikki jatkuu mallillaan.
  Varhaisultrassa kävin viikot selvittämässä ja siellä oli kaikki ok, silloin viikkoja 6+5 ja sen mukaan nyt 11+4.
  Esikoinen syntynyt joulukuussa 2014. Yksi keskenmeno joulukuussa 2016, siksi olen vielä hieman varpaillani.

Jaa tämä sivu