Plussanneet

maminen

Silmät suurina ihmettelijä
Tämä äiti toivottaa kaikille ihanaa odotusta.
Meidän piiperoinen ei ollut vielä valmis ja lähti tähdeksi, Suru on kova.
 

ninanina

Vauhtiin päässyt keskustelija
Voihan surku mamix3
Saako kysyä että mitä kävi?
Kovasti jaksamisia ja uuteen yritykseen kun vaan itse jaksat emoticon
 

marce86

Päivystävä dosentti
Heinämammat 2014
Marrasmammat 2018
Pahoittelut mamix3 :(

Täällä uus tulokas ilmottautuu varovasti joukkoon. Vieläkin ihan epäuskoinen olo ja neuvolaa odottelen ( 1.11) että vahvistavat asian.
 

Baby#2

Silmät suurina ihmettelijä
:( kävin eilen lääkärissä, kolme viikkoa ootettiin innoissaan..Kohdussa näkyi vain pussukka. Joten onnea matkaan teille kaikille, pitäkää huolta masukkeistanne!
 

maminen

Silmät suurina ihmettelijä
Mulla alko yhtäkkiä keskiviikkona hirveä verenvuoto ja menin sitten lääkärille joka epäili keskenmenoa tai ulkosta, pääsin kuitenkin ultraan vasta eilen ja lääkäri totesi että keskenmeno tosiaan oli ja että  kuulemma "kaikki" jo mennyt. :(
Kehotti odottamaan yhdet kuukautiset ja yrittämään mahd. nopeasti uudelleen. Parasta lääkettä kuulemma. Tällä hetkellä mieli kyllä niin maassa ja mietityttää vaan että Miksi minä? mitä olisin voinu tehdä toisin? ...Vaikkakin tiedän etten mitään sille voi. kai se vaan kuuluu siihen äitiyteen.

Baby#2 : Olen pahoillani ja tiedän tosiaan kuinka pahalta susta tuntuu. <3
 

Mami-90

Oman äänensä löytänyt
Uskallaudun minäkin tänne, tänään tuli selkeä haamuplussa joten pitänee vielä uusi testi tehdä tällä viikolla :) Nyt olisi viikot 6+4 menossa, toivotaaan että pikku kaveri pysyisi mukana loppuun saakka, LA siis 28.06. <3 Pikku kakkonen on siis kysessä ja kovin toivottu :) Onnea myös kaikille muillekkin plussanneille ja onnea odokseen! :)
 

tiinuli77

Vasta-alkaja
Tämän luomuihmeen on määrä syntyä kesäkuun lopulla =) esikoinen tuli hoidoilla. Raskaus mennyt hyvin, nyt vähä iso maha ja vaivat ahistaa, mut ei haittaa ku tietää mitä on tulossa! <3
 
Top