Pk-seudun odottajat

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Pääpuu, 5 marras 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. anneliina Jostain jotain jo tietävä

  Heippa! Täällä myös yksi uusi toukokuista odotteleva tuleva 26v äippä espoosta! Kiva, kun on täällä monia samalta pk-seudulta! Yritin jo facebookistakin kattella löytyiskö sieltä jo ryhmää, mutta eipä osunut silmään, tänne siis! :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Aijai, lasketaanko porvoo pk seuduksi ku eihan tasta ole ku 50km sinne?! :P
 3. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Ai nii ja tosiaan aitini asuu espoossa leppavaaran lahella. Kayn siella suhteellisen usein. Voisin siis tulla kans sello tapaamiseen jos miut vaa otetaa mukaan. :) olihan tuolla listalla ainaki pari porvoolaista, vois kai sita varten alottaa uuden ketjun jos vaikka sais uutta kaveria.
 4. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Vaapukka, siis et missään nimessä saa tulla mukaan!! :D no einyt, eiköhän kaikki ole tervetulleita mukaan, oli sitten ivalosta, porvoosta tai helsingistä :) epäilen vaan että kukaan Ivalosta saakka tulisi.. :wink mitä enemmän porukkaa sen parempi!
 5. Hennannaa Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Mukaan vaan porvoosta, ehdottomasti! Tulikin nyt käytyä jorvin synnärillä pariinkin otteeseen sairaalareissun aikana, kun pääsin sinne päivystykseen ultraan ennen ja jälkeen leikkauksen. Jotenki sitä katto ihan eri silmin tällä kertaa, kun viimeks oltiin jo tositoimissa siellä! Oli kyllä taas ihania ne kaikki kätilöt siellä :Heartred niitä kerkes siinä useampiakin kävästä. Kiva mennä sitten keväällä :)
 6. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Moi, keskustelu taisi kuihtua vähän kasaan ton tapaamisen suhteen, joten heitän pari päivää milloin itselle sopisi treffata tammikuussa. Jos on muitakin innokkaita silloin tulossa treffailemaan niin voitaisiin sopia joku hyvä kahvila Leppävaarassa, esimerkiksi enoughin ehdottama peroba cafe? :)
  Miten olisi siis sunnuntai 11.1. tai 18.1.?
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Hennannaa Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Mulle käy ihan kumpi vaan! Missä muuten sellossa on peroba cafe?! :D
 8. Pääpuu Jostain jotain jo tietävä

  Mulla on "baby shower" 11.1. vkonlopun, mutta su 18.1. sopisi hyvin!
 9. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Laturinkuja 10, itse en oo siis paikassa käynyt mut kotisivut vaikutti hyvältä kun kävin enoughin linkkiä katsomassa :) toki käy joku muukin paikka, ehdotelkaa te ketkä Lepuskissa pyöritte enemmän, mä tiedän sieltä vaan Sellon ja Metropolian koulun :D

  Sovittaisko sit toi 18.1? Ja katsotaan ketä paikalle pääsee. Helpompi kun on yksi päivä sovittuna :)
 10. enough Kommentoinnin ninja Tammimammat 2017

  Joo sovitaan 18.1. Laitan kalenteriin.

  Sinne Perobaan kannattaa varata pöytä etukäteen (http://www.perobacafe.fi/), mutta varmaan samalla viikolla riittää. Sellossakin voi olla kivoja paikkoja, mutta niistä en tiedä :)
 11. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Katsotaan vaikka loppiaisen jälkeen kuinka moni ilmoittautunut ja varataan pöytä Perobaan ellei ihmiset halua mennä jonnekin toiseen kahvilaan :) ja jos siis siellä Perobassa on tilaa..
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. MW2B Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Alustavasti ilmoittaudun mukaan. Loppiaisen jälkeen vahvistan tai perun. Jos pitää olla Hämeessä tuolloin palaveeraamassa, en tiedä vielä :)
 13. KIRAN84 Satasella mukana keskusteluissa

  Vaapukka mistä päin Porvoota olet? Asustellaan miehen ja kahden pikku-neidin kanssa lähellä Porvoon sairaalaa, en viitsi tässä enempää tarkentaa :wink. Pyöritään tyttöjen kanssa aina keskiviikkoisin ja perjantaisin avoimissa päiväkerhoissa jos haluat tulla moikkaamaan :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. Pääpuu Jostain jotain jo tietävä

  Lisäsin päivän otsikkoon, jos vaikka useampi vielä huomaisi ja innostuisi. Vaikka kyllä me jo tällä porukalla saadaan kahvittelutreffit (paitsi en juo kahvia) kasaan.

  Laitan ekaan postaukseen myös tulijoiden nimiä tuossa jossain vaiheessa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 15. Hennannaa Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Mä tuun kanssa! Enkä juo kahvia :P luulisin että pääsen ihan itsekseen ilman tyttöä, mutta kukaan ei varmaan pahastu jos otan hänet mukaan? Sunnuntaisin mies on onneksi aina vapaalla :)
 16. Kirsikka2014 Puuhakas puhuja Toukokuunmammat 2015

  Mullakaan ei mee kahvi alas, jotain muuta sitten :wink ja tyttö mukaan vaan jos tulee sellainen tilanne :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. *Riina* Silmät suurina ihmettelijä

  Enköhän minä pääse myös, laitetaan kalenteriin. Enpä ole käynytkään ennen tuolla Peroba Cafessa vaikka olen tässä jo useamman vuoden asustellut. Mennään siis sinne ihmeessä, vaikuttaa mukavalta paikalta.
 18. Yennoriz Oman äänensä löytänyt

  Minä ilmottaudun mukaan! Asun kans leppävaarassa niin paikka sopii hyvin:)
 19. nallep Silmät suurina ihmettelijä

  Laitan päivämäärän ylös. Tulen jos ei satu töitä samalle päivälle.
 20. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  En uskalla mitään luvata tuohon vaikka lomalla olenkin tammikuun, mutta meillä on alle viikko häihin tuolloin, voipi olla että ei oikein ehdi silloin :wink