Pk-seudun odottajat LA syksy 2015

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti unipupu, 7 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Löytyisikö muita odottajia pk-seudulta, jotka haluaisivat tavata odotusaikana ja myöhemmin äitiyslomalla vauvojen kanssa? Itse asun Helsingissä ja toisen lapsen laskettu aika on lokakuussa.
 2. Ellu Peruskäyttäjä

  Täällä yksi espoolainen, jolla toisen lapsen LA marraskuun alussa. Kiva että tällainen ketju tuli syksynkin osalta, kun näyttää saaneen mukavasti porukkaa kasaan nuo aiemmat ketjut :)
 3. Vesta Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Täällä olisi 24-vuotias lokakuista esikoista odottava vantaalainen! Lähipiirissä ei oikein ole vauvauutisia/perheellisiä, joten olisi erityisen kiva tutustua samassa tilassa ja tilanteessa eläviin ihmisiin :)
 4. Marsku Aloittelija

  Täällä 27v lokakuinen Vantaalta :)
  Ois kans kiva kahvitella
 5. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Löytyisikö vielä muutama lisää ennen kuin aletaan sopimaan treffejä? Vai tavataanko jo tällä porukalla? :)
 6. Koppa Naimisissa foorumin kanssa Syyskuunmammat 2015

  Täällä helsinkiläinen esikoisen odottaja! La syyskuun lopulla, mutta saattaapa tuo venyä lokakuullekin. Saiskohan tätä ketjua jotenkin paremmin näkyviin tms, luulen että moni muukin olis innostunut. Vahingossa osui nimittäin munkin silmiin!
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited by a moderator: 8 heinä 2015
 7. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Laitettaisiinko jokainen tästä keskusteluketjusta mainos oman kuukauden ryhmään, jos porukka sitä kautta löytäisi tän?
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. Ellu Peruskäyttäjä

  Juu pk-seudulla on niin paljon porukkaa, että vähän enemmän väkeä tänne varmaan tulisi kunhan vain huomaavat! Marraskuisissa ei hirveän montaa pk-seudulta ole, mutta laitan sinne vinkin!
 9. Hilumo Aloittelija

  Lokakuun puolella ketjua mainostettu ja sieltä tänne löysin. :)

  Helsingistä lokakuisen vauvan odottaja täällä! Lähipiirissä on uunituore vauva, mutta syksyllä hän on jo sen verran iso, että lähempänä omaa tilannettani olevista tuttavuuksista tuskin olisi haittaa. :happy:
 10. lumileopardi Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Minäkin löysin tänne tuolta lokakuun la foorumilta kun mainostettiin. Esikoinen tulossa ja Espoossa asutaan. Ikää jo hieman enempi 36, mutta siltä ei kyllä tunnu yhtään :smiley-bounce022
 11. mai Peruskäyttäjä

  Hep! Esikoinen tulossa marraskuussa. Oon 27v. ja Sipoossa asutaan. :3 Kai se lasketaan pk-seuduks? :D Ainakin ite koen että ollaan niiiiiin lähellä.
 12. Paappu Uusi käyttäjä

  Moikka! Täällä kanssa ensimmäistään odotteleva, vm.-81. Hesassa asutaan toistaiseksi, mutta Klaukkalaan oltais muuttamassa, jos kämppä saadaan kaupaksi...
  Jokatapauksessa olisin myös kiinnostunut vaihtamaan ajatuksia ja kokemuksia kanssanne. Minulla La marraskuun 19.päivä :)
 13. Nella Peruskäyttäjä

  Täällä 30v esikoista odottava Helsingistä. La on marraskuun alussa :)
 14. tirppa79 Aloittelija

  Täällä esikoisen la 21.11. Espoossa asutaan ja mulla ikää 36v. Ystäväpiirissä ei ole pieniä/odottavia, joten erittäin mielelläni tapaisin muita odottajia:smiley-bounce013. Vielä ei ole varmaan yhtään miittinkiä ollut?
 15. Dora Peruskäyttäjä

  Hei! Täällä odotellaan kolmatta lasta syntyväksi marraskuussa, ikää on 36-v. Länsi-Vantaalla asustellaan.
 16. Dumlekarkki Aloittelija

  Täällä myös esikoisen odottaja Vantaalta. Ikää 32v. La 4.11. :)
 17. Ellu Peruskäyttäjä

  Noni kiva että marraskuisiakin on löytänyt tiensä tänne :) Ei kai sillä sijainnilla tarkkaa väliä ole Mai! Jos pk-seudulle pääsee muita tapaamaan :)
 18. mai Peruskäyttäjä

  Niin, mulla vaan koitui ongelmaksi tässä nyt foliohattuisuus ja se että oon facebookissa raskauskaapissa ainakin toistaiseksi. :D Tapaamisen aikaankin meillä oli rakenneultra, niin en päässyt mukaan. Ehkä myöhemmin uskallan vielä! Olis ihan kiva tutustua kyllä verrattaen lähellä asuviin odottajiin kun tuntuu et mun lapsettomilta tutuilta alkaa tulee jo vauva- ja raskausjutut korvistakin ulos.
 19. AnnaEmilia Uusi käyttäjä

  Hei mäkin voisin liittyä tähän ryhmään :) La on 23.11 ja odotan toista lasta. Asutaan Keravalla ja ikää on 26v. Itsellä ei myöskään paljon vauvojen odottajia ole lähipiirissä.
 20. Vienna Peruskäyttäjä Joulukuun äidit 2019 Joulukuunmammat 2015

  Täällä kanssa esikoisen odottaja Espoosta. Laskettu aika on 15.12.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu