Pikkusille ja itselle hankittua

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2014' aloitti Lucy, 27 syys 2013.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lucy Sanavalmis juttuseppä Toukokuunmammat 2014

  Tämän ketjun isoin hankinta on luultavasti tuo talo :) Onnea riepu
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. pikkulintunen Vieras

  Mie sit ostin jo ennakkoon ne mun haaveilemat emmaljungan scooterit apple värisenä jalkapeitteellä ja laukulla.. voihan vaunuhulluus!
  • Tykkään Tykkään x 2
 3. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Me saatiin kassillinen murulle kuteita 70 ja 80cm! Todella ihania ja hyviä merkkejä. Ei antanu maksaa siitä mitään. Voiko tollasia olla? :) Tämä oli ystävän naisystävä, jolta nää saatiin ja tavattiin ensimmäisen kerran!

  Sent from my GT-S7710 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 4. Aile Piirimestaruustason postaaja Tammikuunmammat 2016

  Mekin on saatu mun tätiltä kassillinen merkkivaatetta, tosi hyväkuntoisia (osa melkein uusia). Ovat vaan parin vuoden ikäiselle, eli aika pitkään saa vielä oottaa että on sopivia, mutta ei se mitään, onpahan valmiina. :) ei kuulemma ihan kenelle tahansa ois viittiny lahjottaa, mutta kun meille nyt synty poika niin antoi meille. Helppoa antaa kun ei ole pikkurahasta ( tai isommastakaan) puutetta. Ja he tietävät ettei meillä oo tulot samalla tasolla niin halusivat vähän tukea :)

  Sent from my GT-S5301 using Vau Foorumi mobile app
 5. Muruska Kommentoinnin ninja Toukokuunmammat 2014

  Huippua! Löysin 10€ stokken ammeen mökille. Kotona meillä onkin jo

  Sent from my GT-S7710 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Pitäis varmaan pikkuhiljaa meidänkin hommata se syöttötuoli. Ja matkasänky. Onko matkasängyissä teidän mielestä eroa?
 7. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  omasta mielestä matkasängyn tärkein ominaisuus oli sellainen avattava pääty:grin! kätevää kun lapsi hiukan isompi niin pääsee itse kömpimään ulos..
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 8. spiraali Seurustelun sensei Toukokuunmammat 2014

  Mun mielestä tärkein ominaisuus on pieni pakkauskoko ja helppo kasaus. Meillä on Emman matkis. Ihan ok. Vie aika paljon tilaa mut helppo kasata ja "purkaa"... aika vähällä käytöllä ollut kyllä. Vauva nukkunut vieressä tai vaunukopassa ja isompana vieressä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 9. röppö Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2014

  meillä on tuommonen mallia jysk, on helppo kasata ja menee pieneen tilaan. Meillä Oli sellanen päädystä avattava, mutta yllätys yllätys lapset sai sen koko sängyn sen ansiosta hajalle. Eli sellasta mä taas en suosittelis.

  matkis on siis meillä koko ajan ollut olkkarissa vauvan turvapaikkana/päikkärisänkynä.
  • Informatiivinen Informatiivinen x 1
 10. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Kiitti noista! Nyt saankin vissii halvalla sellaisen matkasängyn, joten en pääse vaikuttamaan merkkiin ja ominaisuuksiin. Toinen kyssäri: kannattaako talvea varten hommata toppapussi ja onko tuo äitiyspakkauksen makuupussi liian kylmä talvella?
 11. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  Mun mielestä se on aivan liian ohut (röppö voi sanoa toista :p), vaatis monta kerrosta vilttiä seurakseen.
  suosittelen lampaantaljapussia HEHE,
  mutta talja alle tai hätätilassa jotain muuta eristävää, lämpöpussi ympärille ja seurakseen vaihteleva määrä fleece tms-peittoja..
  kyllä sä sitten huomaat mikä on hyvä kun se pakkanen ja tuiske iskee:)
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Mä myös mietin, että se voi olla kunnon pakkasella ihan liian ohut. Tosin jos täällä etelässä on plussakelit, niin sitten sekin käy. Mä tutustun toppapussivalikoimiin :)
 13. röppö Asioista perillä oleva Toukokuunmammat 2014

  niin sanonki :D

  meillä on yleensä talja alla ja vaunun oma topattu jalkapeite päällä, et ihan pelkiltään ei pakkasilla, mut parilla pakkasasteella menee pelkiltäänkin. Oikein kovilla pakkasilla on talja alla ja päällä. Siis lampaan talja, ei karhun :D
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Hauska Hauska x 1
 14. lambi Kunnioitettu kommentaattori Toukokuunmammat 2014

  mä tungin viime talvena porontaljankin vaunuun tolle isommalle, tuli niin kiva pesämainen tunnelma..mutta oi karhuntalja, sitten vois ihan itsekin torkkua ulkosalla:sleep002

  Kannatan hyvää valikoimaa eri vaihtoehtoja, säät kun on..
 15. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Ostin sellaisen henkkamaukan toppapussukan 62/68-koossa ja sitten varmaan vielä myöhemmin sellainen kunnon iso toppapussukka esim. pulkkaan tms, joka menis helposti vielä parivuotiaalle. Mummolaan ostin somekirpparilta Ikean syöttötuolin ja tänään käyn hakemassa neljälläkympillä stokken tripptrappin meille. Porontaljakin muuten löytyy, saatiin lahjaksi muutama vuosi sitten. Kannatan kovasti ulkopäikkäreitä :)
 16. Veeramo Hyväntuulinen höpöttäjä

  Ulkona lapsi nukkuu ihanan autuaasti näin viileämmillä säillä meilläkin. Viimein päästään kunnolla lenkkeilemään ilman isompaa kikkailua!

  Tuli hankittua Lindexiltä pari suloista bodyä ja ihana haalari tänään. Verkkokaupasta tuo haalari oli jo loppu ja toimituskulut ois tulleet yhteensä maksamaan 8 euroa tai 2 euroa silloinkin, jos ois käynyt hakemassa paikan päältä tilauksen. Tuollahan noita nökötti! Mamma kävi saalistamassa! Hilfigerin sukat on meillä iso hitti, tyttöjen sukat on ihania vaaleanpunaisia ja nuo jopa pysyvät jalassa kohtuullisen hyvin. Reilulla 11 eurolla irtosi 3 parin paketti ja kuutisen euroa oli 2 paria isompaa kokoa Stockalla. Ja siihen vielä kylkeen uusin Mother&Baby-lehti ilta-/imetyslukemisiksi :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 17. Veeramo Hyväntuulinen höpöttäjä

  Kaupungilla asioiminen sujui kuin unelma tänään, ekaa kertaa about viiteen kuukauteen :smiley-bounce015
  • Tykkään Tykkään x 2
 18. Ameeba Seurustelun sensei Lokakuunmammat 2015 Toukokuunmammat 2014 Huhtikuunmammat 2014

  Sain kaverilta vauvapaketin, taas. Hän osti jo lahjan ja toi sen synnärille. Mahtoiko muistaa kun nyt antoi toisen. Sisällä Maxomorran ihana body, kynttilä ja pehmokirja.

  Ja sitten hän ei löytänyt Stokken pehmusteita yms. Toivon mukaan löytää, mä maksoin ne jo hälle. Mutta tripptrapp ja kaukalokin on nyt tullut ostettua käytettynä.
 19. alifantti Hyväntuulinen höpöttäjä

  Missäs se talvihaalarikeskustelu sijaitsikaan..? No, laitan tänne. Meillä ei ole äp haalarin lisäksi hankittuna vielä muuta. Toivon että rattaissa riittää tuo kyseinen haalari. Jos poju innostuu kovasti liikkumaan niin ehkä lopputalvesta pitää arvioida tarve uudelleen.
 20. Pallo Jostain jotain jo tietävä

  En ole ostanu mitään talvihaalareita, ajattelin pärjätä noilla äp. haalareilla nyt syksyllä kevyempi haalari ja talvelle sit se toppahaalari. tuntuu et on "rahan tuhlausta" ostaa monia haalareita kun ei ne oikeastaan mihinkään kulu, jos käy niin että jää pieneksi niin sit ostellaan isompia haalareita. nytkin on monia vaatteita mitä kerkesi pitämään vain kerran/ei ollenkaan kun kaikki toivat vauvan synnyttä samaa kokoa olevia vaatteita. Niin olenpa nyt kaikille sanonu että ei kannata ostaa niitä ihan pienempiä kokoja lahjoiksi kun ei niitä kerkeä kuitenkaan pitämään :)
  • Tykkään Tykkään x 1