Pieniä, keskikokoisia ja isoja masuja.. :)

Keskustelun 'Laskettu aika maaliskuussa 2012' aloitti henskumaija, 20 elo 2011.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. henskumaija Aloittelija

  Tänne voitais laittaa kuvia ja ajatuksia ihanista masuista
  koko tämän ihana matkan varrelta! :)

  Rohkeasti vaan! :)
  Itse laitan aloituskuvani ensi viikon perjantaina jolloin NP-ultra on takana
  ja kaikki toivottavasti hyvin! :)
 2. Madie Ihastunut foorumiin

  Voi tekis mieli jo laittaa, mutta jos odottelen ens viikon keskiviikkoon, kun tulee 12+0. Ei tästä kyllä voi enää erehtyä :)
 3. kantrinen Aloittelija

  Äh, tekis itekin niin mieli laittaa  pari kuvaa, räpsäsin kuvan 8+4, ja nyt lauantaina 10+5 ja luoja mikä ero noiden kuvien välillä on,vaikkei painoa ole tullut vielä yhtään :D

  Taidan kuitenkin minäkin odottaa ensi viikkoon, maanantaina olis np-ultra ja tulee 12 viikkoa täyteen,joten josko sen jälkeen,ellei tule huonoja uutisia siellä ultrassa.
 4. Sharon Aloittelija

  Jospas sitä sitten laittais ekan kuvan :D Tämä otettu tänään rv 12+4.

                                                        
 5. TsN Peruskäyttäjä


  Ompa täällä jo pari suloista masua! :) Lisäämpäs omanikin. Eka masukuva minkä oon ottanut tästä masusta. Rv siis tasan 13. Mulla topissa ihanasti näkyy reikä, mutta samapa se. :D
   Kuva otettu tänäaamuna ilman turvotuksia siis.

 6. henskumaija Aloittelija

  Ihanat masu TsN ja Sharon! :) Tuntuu että toi mun maha muuttaa joka päivä muotoaan sellaiseksi vähän kulmikkaaksi.. nyt ollu meinaan pari viikkoa sellainen  pyöreä! :)

  Muutenkin tämä mahan kasvu on niin outoa ja ihanaa.. Aina urheillu ja pitänyt huolta kropasta.. Vatsalihakset ollu kondiksessa ja näkynyt.. mutta nyt niistä ei ole tietoakaan.. ;)
  Tai siellähän jossain ne piilossa on! :)
 7. Äippä12 Aloittelija

  Ihania massuja :) Mulla näyttää pötsi siltä kuin ois syöny kesän aikana jäätelöä litran päivässä.. Hiukka on ylimääräistä ennestään, joten sen vuoksi varmaan omaan silmään näyttää vaan ällöltä.. Jospa se vaavimasu sieltä kuitenkin tulis :) Normaalit farkut menee vieläkin kiinni, mutta iltapäivästä alkaa tuntua vähän tukalalta. Tänään laioin töihin mammafarkut. On vaan melko totuttelu, koska tuo vyötärölinja kulkaa suurinpiirtein vesirajassa.
 8. Inkivääri Tuttu foorumilla

  Ei, mä en kestä kun teillä on jo noin ihania masuja! :) Se huono puoli, tässä loppukuun lasketussa ajassa on, että saa kateellisena seurata vieressä, kun muut on pidemmällä. :D Mulla on vajaan kahden viikon päästä ultra, jos siellä on kaikki hyvin, voisin laittaa kuvan omasta toistaiseksi vielä ihan pienestä kummustani. :) Oon ottanut jo kolme masukuvaa, vaikka viikkoja on vasta 9+6. :) Pikkusen kärsimättömästi ehkä odotan, että se alkaisi kasvaa kunnolla. :)

  Muoks: Vertailin mun masukuvia, jotka on otettu 5+3 ja 9+2. Ihan kuin olisin muuten laihtunut, mutta maha olisi vähän kasvanut. :) Selittäisi kyllä sen, miksi painoa ei ole tullut lisää, mutta en ymmärrä, miten tää on mahdollista tällä syömisellä... :)
 9. Madie Ihastunut foorumiin

  Ihania masuja<3 Vois omankin laittaa, kun on nyt 12+0. Mua kyllä huvittaa, kun viimeks oli ehkä rv 27 tän kokoinen maha. Mulla oli viimeksi siis hirveän pieni maha koko raskauden. No eiköhän se kasvu tasoitu jossain vaiheessa :)

 10. Pachamama Peruskäyttäjä

  voi kun ihania masuja! Laitan omani viikon päästä 9.9. Ultran jlk ja kunhan osaan lisätä sen tänne.. Nyt mulla on jo hienot kuvat 6.vkolta ja nyt 11.vkolta.. Jotain eroa näkyy siellä ;)
 11. saike Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Aivan ihania masuja teillä, itselläni on ylipainoa, joten en vielä sitä raskausmahaani niin hyvin näe :( Odotankin että se vatsa alkaisi sieltä näkymään.
 12. henskumaija Aloittelija


  Rv 12+3. :)
 13. Azalea Ihastunut foorumiin

  Voi ei, mä en kestä! Ihania vauvamasuja teillä jo <3 Nyt olen ihan kateellinen, kun itsellä menossa nyt tosiaan 13+2, eikä MITÄÄN näy missään.... Olen toki tukeva, mutta kyllä sen masun silti luulisi edes jo selvästi tuntuvan jossain.. Kaipa olen perinyt äitini rakenteen tässä(kin) asiassa; hänellä ei minua odottaessa ollut mahaa oikein koko odotusaikana, vaikka ihan hyvän kokoinenkin olin syntyessäni.
 14. Niituli Aloittelija  Masu 13+0 viikkoja (vaikka laskurit sanoo 12+6) Neuvolan mukaan mennään nyt
 15. Epedriini Aloittelija

  Onpas teillä jo masuja.. Musta tuntuu että maha näyttää siltä että on tullut mässäiltyä vaan... pikkasen on pyöristynyt mutta ei näy vielä noin selvästi. 

  13+5 viikolla mennään, kai se masukin sieltä vielä esiin putkahtaa :) sitä odotellessa. 
 16. Inkivääri Tuttu foorumilla  Onnistuihan se kuvan laittaminen lopulta muutaman yrityksen jäljeen. :) Eli mäkin uskaltauduin hyvin menneen ultran jälkeen laittamaan masukuvan tänne. Kuva on sunnuntailta, jolloin viikkoja 11+3. Tuntuu, että maha kasvoi ihan silmissä viikonlopun aikana. Viime viikolla se oli vielä ihan pieni, mutta toi alkaa musta jo näyttää ihan oikealta vauvamahalta pikkuhiljaa. :)
 17. Hipsiäinen Aloittelija

  Kunpa voisikin tänne laittaa kuvan. Lähes kateellisena katselen kuvianne. itellä nyt 15+4 mutta mitään ei näy johtuen runsaasta ylipainosta. kyllähän sen itse vaatteissa huomaa, että kasvua on tapahtunut, mutta eipä se ulospäin näytä muulta kuin hieman isommalta läskivatsalta
 18. saike Tuttu foorumilla Syysmammat 2018

  Hipsiäinen : Mulla on ihan sama, että ylipainoa on joten mahaa ei näy ollenkaan. Tänään työkaveri sanoi " onhan sulla vatsa kasvanut " No siihen tokaisin " niin se on turvoksissa " :D Joten saan odotella täällä että se vatsa alkais näkymään.
 19. Pachamama Peruskäyttäjä  Tässä on nyt sitten mun möhis feat. mun koira joka on linssilude :D Tää on just äsken iltapäivästä otettu kuva,  RV 13+0!  Aamulla on vähän pienempi..Mutta huh että alkaa pikkuhiljaa pömpöttää.. Tosiaaan jumppahousut ja legginsit alkaa puristamaan ;)
 20. Madie Ihastunut foorumiin

  Pachamama, tosi korkealla sulla jo tuo vatsan levein kohta. Ei ainakaan kukaan erehdy luulemaan läskimahaksi :D Varmaan on sun liikunnallisuudella osuutta asiaan. Ihana masu :)

  Ihania masuja muillakin :) Eiköhän ne pikkuhiljaa ala erottua meillä kaikilla ruumiinrakenteesta huolimatta. Vaikka itsekin meinasin viimeksi tuskastua, kun ei se tuntunut tulevan millään näkyviin. Nyt alkaa olla jo valtava :D saa nähdä täytyykö huomenna ottaa päivityskuvaa.

Jaa tämä sivu