Pelot, huolet ja murheet

Keskustelun 'Maaliskuiset 2020' aloitti DeeDee, 28 kesä 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Odottelua Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020


  Mulla niin samat ajatukset kuin sinulla. Mä ajattelin, ehkä mennä vielä yksityiselle ultraan. Vaikka olen jo käynyt viikolla 7+2 ja syke löytyi myös. Meillä ei ainakaan ekassa neuvolassa kuunneltu sydän ääniä, tuntui ihan turhalta siellä olla muutenkin, vielä niin aikaista ja pelot niin suuret.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 2. Beisla Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Voimia keskenmenon kokeneille, ihan kamalaa. :sad001

  Vuodot on kyllä inhottavia. Vaikka kuinka tietää että ne on yleisiä myös onnistuneissa raskauksissa, ei ne mieltä ylennä.

  Tsemppiä, Enninkeri. Toivottavasti oireettomuus ei tarkoita mitään. Onko teillä avointa neuvolaa missä voisi kuunnella sydänääniä kun viikot riittää?

  Mulla oli raskaudessa niin vähän oireita, pelkkä väsymys, että olin ihan varma np-ultraan mennessä ettei siellä ketään ole, ettei voi olla niin normaali olo jos on raskaana, mutta niin vaan oli kaikki hyvin. Vaimolla on ollut kova pahoinvointi mutta yhtenä päivänä meidät säikäytti kun pahoinvointi olikin poissa. Mielenrauhan vuoksi se onneksi palasi seuraavana päivänä. Ennen varhaisultraa oli myös pitkään vuotoja, jotka vielä alkoivat samana päivänä kun viimeksi meni kesken. Se säikäytti tosiaan, nyt kuitenkin vuoto on hiipunut.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 6
 3. Enninkeri Tuttu foorumilla Maalisäidit 2020

  En tiedä vielä, mutta käyn toisella paikkakunnalla (100km päässä) töissä, niin tuskin sinne ehtisi kuitenkaan :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 4. Kosmoskukka Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020

  Voimia huonoja uutisia saaneille.:sad001
  Kyllä sieltä vielä noustaan. Vaikka nyt suru onkin koko ajan läsnä.

  Itseeni se on kyllä jättänyt jäljen. Tosi vaikeaa on luottaa, että tämä vauva syliin asti olisi tulossa.
  Tänään oli taas huonompi päivä. Viime yönä näin unta, että olisin muka kaksosia odottanut ja ultrassa selvisi, että toinen oli menehtynyt. Mistähän aivot tuollaisenkin unen kehittivät. Vielä ensi viikko pitää odotella ja sitten seuraavalla vihdoin NT-ultra.

  Yritettiin tänään miehen kanssa kuunnella sydänääniä, jotta minä saisin taas mielenrauhan. Yleensä vähän vajaa viikon jaksaa ennen kuin pitää taas kuunnella.:angelic: No, niitäpä ei löytynytkään.:sad001 Kävin pissalla välillä, että jos se auttaisi. Ei apua. Sitten luovutettiin ja mies yritti lohduttaa, että on varmaan tänään huonossa asennossa tai jotain. Sanoi myös ohimennen, että pitäisköhän vaihtaa patterit doppleriin, kun äänet kuulosti erilaiselta. Näin tehtiin (pompin muutaman kerran paikallaan mieheltä salaa, kun oli pattereita hakemassa:angelic:) ja heti löytyi!:joyful: Huh, onneksi ei luovutettu.
  • Tykkää Tykkää x 11
 5. MirreR Aloittelija

  Apuaa.. Itsellä tänään ulostamisen jälkeen pientä veristä vuotoa toki jouduin työntämään/ ponnistamaan kovaa , mutta rupesi pelottamaan , koska kumminkin 3 keskenmenoa takana josta viimeisestä on vasta 6 kk
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 6. mikkelssi Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Ootko varma ettei ollut joku vuotava pukama ? Kuulostaa et vois johtua hyvin siitäkin jos on vessassa istumisaikana tullut:happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. MirreR Aloittelija


  Ei ollut pukama..limaista verta vähäsen oli , mutta loppu heti eikä tullut mitään enään sen jälkeen... luultavasti vai ponnistellut liikaa...yön kyllä pelotti ja tarkastelin koko aika mutta ei enään missään vaiheessa tullut verta
 8. mikkelssi Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Okei:sad001 Toivottavasti ei tuu enää enempää:Heartred
 9. Kata88 Tuttu foorumilla Eloäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Mulla on yksi raskaus mennyt kesken ja se oli hyvin vähillä oireilla oleva. Tämä raskaus on ollut myös vähillä oireilla, joten vähän pelottaa tuo keskenmeno. Alkuraskaus ei muutenkaan ole ollut helppo, kun 7 viikon paikkeilla jouduin päivystykselliseen leikkaukseen ja paljon jouduin saamaan oxanestia ym. Nyt onneks sain kokonaan jätettyä pois nuo "voimakkaat" kipulääkkeet ja pärjään panadolilla. Leikkauksen jälkeen ultrassa näkyi syke, joten silloin ainakin oli kaikki kunnossa. Edellinen keskenmeno oli 10+ viikoilla, joten vielähän tässä sekin kerkee tulla..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 10. Haisuli19 Aloittelija

  Mulla tuli toissapäivänä ruskeaa vuotoa kerran paperiin ja jäi siihen nyt tänään hetki sitten vaaleanpunaista verta paperiin. Pelko ja huoli on kova nyt jos kaikki ei ookkaan hyvin. Itku silmässä jos tämä kesken menee nyt. Neljä vuotta ollaan yritetty lasta eikä ennen tätä plussan plussaa tikkuun :sad001 Toki voi tiesti olla vaaratonta mutta eipä se nyt tässä kohtaa helpota pahaa oloa yhtään.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 13
 11. AryA Ihastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Voi, toivottavasti on vain harmitonta alkuraskauden vuotelua :Heartred
  Mulla tuli itsellänikin pikkasen vessareissulla rv 6 verta paperiin. Sitten kun vielä näytti digi vain 2-3 niin neuvola laittoi lähetteen hcg mittauksiin ja ne sitten olivatkin hyvät ja tällä viikolla käyty nt-ultrassa ja kaikki vaikuttaisi olevan hyvin, kaksi pientä siellä mennä pyöri kohdussa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 12. Beisla Naimisissa foorumin kanssa Maalisäidit 2020 Lokamammat 2016

  Toivotaan että kaikki on kunnossa, Haisuli!
  Pääsetkö mihinkään esim. avoimeen neuvolaan ensi viikolla tarkastamaan tilanteen?
 13. Haisuli19 Aloittelija


  Pitää varmaan koittaa soittaa neuvolaan ens viikolla jos muuten en mielenrauhaa saa. Kiitos paljon tsempeistä se kummasti piristää mieltä :shy:
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Vadelmainen Vieras

  Toivottavasti on vaaratonta. Ainahan voi koittaa soittaa päivystykseen ja kysyä pääsisikö näytille sinne.
 15. bandoo Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Voi että sitä tulee oltua hölmö. Olin tänään tivolissa. En ole kertonut kenellekään raskaudesta ja en kyllä nytkään halunnut kertoa. Tajusin sitten jonotuksen jälkeen noin metrin päässä siitä pyörivästä "keskipakoisvoima"laitteesta, ettei siihen saisi raskaana mennä. No ei mulla ollut siinä hetkessä järkevää syytä enää perua, niin menin siihen silti. Nyt vihloo mahaa. Mitenhän sellainen pyörittäjä oikein on liiskannut alkion...? :sad001
  • En tykkää En tykkää x 1
 16. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Siin on eniten ilmeisesti vaarana se että ne turvakaiteet antaa iskuja sinne vatsaan. Ja sen takia on kiellettyä. Ainakin joskus yhdessä toisessa ryhmässä oli tästä puhetta.
 17. bandoo Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Okei, no tuota ongelmaa ei missään laitteessa ollut kyllä. Tossa laitteessa ei edes ollut mitään turvakaiteita, kun se perustuu siihen, että se pyörii niin kovaa, että se liimaa sinne seinään kiinni. Mahakipu helpotti yöllä. Ei tässä kai voi kuin seurailla tilannetta.

  Muok. Paitsi että nyt mahakipu palasi. :depressed:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  Last edited: 25 elo 2019
 18. hannaka Addikti Maalisäidit 2020 Elomammat 2018 Tammimammat 2017

  Toivottavasti kaikki kunnossa ja mahakipu on huoletonta !
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. bandoo Peruskäyttäjä Maalisäidit 2020

  Toivottavasti. Ainakin oksensin aamupalan normaaliin tapaan, että oireet ei ole loppuneet.:angelic:
  • Voittaja Voittaja x 1
 20. Mom_ Aloittelija

  Täällä 9+5 ja oireet on hävinnyt. Rinnat ei oo enään kipeet, ei turvota eikä oo paha olo. Kyllähän sitä miettii, että onko kaikki kunnossa.. taas on olo ku ei oliskaan raskaana. :meh:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5

Jaa tämä sivu