Parhaat hankinnat vauvalle ja ne jotka olisi voinut jättää hankkimatta

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2015' aloitti pikku muru, 19 maalis 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | VAUfoorumin sovellus puhelimeen! | Top 100
 1. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Aloitan nyt uuden ketjun hankinnoista, jotka on käytössä vauvan kanssa koettu hyviksi. Niistä voi toiset saada hyviä vinkkejä. Ja toki voi avautua myös turhista hankinnoista.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Sande90 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Baby björn sitteri on ollu kyllä paras hankinta!

  Meillä ei oo oikein turhia hankintoja tullu vielä vastaan. Ei osteltu kuitenkaan niin hirveesti mitään. Sitteri, vaunut, leikkimatto ja muutamat helistinlelut ollu kovalla käytöllä :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Kotimama Rakastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Alussa shoppasin ihan liikaa vaatteita. Osa jäi käyttämättä kun poika kasvoi niin nopeasti.

  Ehdottomasti parhaimmat bodyt olivat tutan joissa oli käännettävät hihat eli ei päässyt vauva raapimaan itseään :) tosi kätevät!

  H&M tilasin sellaisen toppapukupussin, jäi lähes käyttämättä kun vaunuihin hankin tuhdin fleecepussukan ja siellä pysynyt lämpimänä teddypuvussa kun täälläpäin suomea ei kunnon talvea ollut laisinkaan :D

  muuten ei ole kyllä turhia hankintoja tullut tehtyä. Pikkunen kasa ihkuja Fisher price leluja odottelee leikkejä :) ei malttais odottaa että poika osaa itse tarttua ja alkaa kiinnostaa :) nyt tarkasti seuraillaan äidin kädessä olevia hassusti soivia leluja.
 4. murma Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Nyt äkkiä tulee mieleen parhaana hankintana jo esikoiselle ostettu Wallaboon kaukalopussi. Tosi kätevä autoilevalle vauvaperheelle.

  Meillä varastossa lojuu esikoiselle lainaan saatu sitteri. Kukaan lapsista ei siinä ole muuten ollut kuin soseita syödessä. Nyt ostimme triptrappiin vauvaosan eli sitteri jää kokonaan käyttämättä.

  Leikkialusta lelukaarella on aivan hitti! Ollut kaikilla kolmella tosi kovassa käytössä.
 5. DT Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  Kaukalopussi paras hankinta! Vaatteita tullu ostettua molemmille ihan liikaa! Nyt toiselle onneksi ostin pieniä kokoja suurimmaksi osaksi käytettynä.
 6. NuuNu Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Komppaan, kaukalopussi oli ihan huippuostos. Meillä ei oo ollu kunnon toppahaalari käytössä ollenkaan. Ohuempi vanu- ja paksumpi toppakaukalopussi, jonka sisällä tietty kaikki tumput, villasukat, pipot jne. Niiiiin helppo, meilläkin kun oli niin pieni vauva, että hukkui pienimpäänkin haalariin. Äippäpakkauksen Haalari on sopiva varmasti vasta ensi talvena.

  Liikaa hamstrasin myös vaatteita, vaan niitä suosikkeja tulee käytettyä ja niitäkin on ihan riittävästi. Ostin paljon myös käytettynä, joten ei niin haittaa ja kiertoon menee osa samantien. Pienimmät kun otin lipastosta pois kävin jo läpi, ja vaan kivoimmat jää säilöön mahdollista pikkukakkosta varten. Mitään aivan turhaa ei meillä varmaan ole. Sitterissäkin alkaa pikkuhiljaa viihtyä ja siihen kiinnitettävä erillinen lelukaari on ollu tosi hyvä. Sen saa vaikka turvakaukaloon kiinni ja tulee siinä varmaan käytettyäkin pidemmillä automatkoilla. Kolme irrotettava lelua: helistin, rapiseva ja sellainen jossa purulelu ja peili. Tarralla kiinnitettävä ja konepestäviä.

  Seuraavana ostoslistalla lelukaari lattialle, haluan puisen IKEAn kaaren. Tukeva ja simppeli, ei mee nurin vaikka koiratkin kulkee läheltä ohi.
 7. Kylosaurus Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Vaatteita haalittu (aika vähän uutena ostettu) liikaa. Monet jäänyt pieneks, ennen ku ehtiny edes päälle.Kotimaman kans samaa mieltä, et noi taittohihalliset bodyt on kyl ollu kyl parhaita. Ja aluks, ku oli vähä kömpelö pukeemaan tota lasta, ni kietasumalli oli siinäkin suhtees.

  Myös hirveä määrä kestovaippoja on ainakin tähän mennessä ollu turha hankita, ku ei niitä o käytetty. Osa on onneks isompia ja noita all-in-oneja, ni ehkä niitä tulee käytettyä... Hope so.
  Ja suurella työllä tehdyt unipussit... Liian isoja vieläkin. :oops:
 8. Minlex Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Kaukalopussi! Komppaan kyllä, on niin helppo ku ei tarvii pukea koko ajan toppahaalaria! :)
  Ja se baby björnin sitteri ♡♡
 9. PiPaNat Rakastunut foorumiin

  Meillä sitteri on ollu ihan turha. Esikoinen ei siinä viihtynyt eikä nyt vauvakaan.

  Parhaita on nyt ostettu New born istuin tripp trapp tuoliin. Vauvan saa samalle tasolle aikuisten kanssa mm.syödessä ja ruokaa laittaessa. Omat aamupalatkin sujuu hyvin kun samalla seurustelee vauvan kanssa!

  Leikkimatto on myös ihan huippu. Molemmat ovat jo aikaisin oppineet liikuttamaan ja kurottelemaan leluja käsillään ja siinä on molemmat tykänny olla.

  Näin kun on kaksi vaippa ikäistä niin vaipparoskista kaipailisin. Vaikka vie kakkavaipat suoraan ulos niin useasti iltapäivällä kotona haisee ummehtunut pissavaippa.

  Jälkeenpäin ajateltuna olisin vaunuihin ostanut pehmeän kantokopan. Kova koppa oli hyvä esikoisella kun oli talvi edessä mut toisen tullessa ei olla käytetty sitä ollenkaan. Koppaa kun ei jaksa vaihtaa koko ajan niin vauva on ollu ratas osassa toppapussissa ja hyvin on menny.
 10. Torakka Tuttu foorumilla

  Mä myös liputan kaukalopussin puolesta! On niin helppo lähtee ku kevyt tuppapuku riittää hyvin vaikka olisi vähän pakkasta. Oon myös älyttömän tyytyväinen vaunu valintaan. ABC desing viime vuoden malli, paksut kennorenkaat ja kova kantokoppa, jossa itessään irroitettava makuupussi jossa on sellanen jämäkämpi kaistale jonka saa tarvittaessa pystympääm aurinko- tai tuulen suojaksi. Eipä haitannut loskaiset tiet kun tällainen tumppi (157cm pitkä) työnteli yli nelikiloista poikaa mäkeä ylös:grin
 11. Solfiza Peruskäyttäjä

  Turhin on ollut steriloija. Kukaan ei kertonut että pullot pitää pestä ennen laitteeseen laittamista. Luulin säästäväni paljon aikaa vehkeellä.. Sitä paitsi ollaankin täysimetetty oikeastaan jo 3vkon iästä lähtien eikä pulloille ollut tarvetta muutenkaan.
 12. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Kaukalopussi on meilläkin ollut ihan huippu hankinta! Meillä paksumpi haalari aivan liian suuri ja jäi kokonaan käyttämättä.
  Beaban säädettävä korkea sitteriin ja Doomoon imetystyyny ovat myös paljon käytössä.
  Motherhoodin kapalo jäänyt täysin käyttämättä, kun neiti ei siinä viihtynyt.
 13. Santra87 Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Kaukalopussi oli ihan ykkönen kyllä alkuun, myös Emman sitteri säätö ominausuuksilla on ollu pojan mieleen :)
 14. DT Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  Meillä äippäpakkauksen haalari just hyvä ku kääntää hihat ja lahkeet pussiksi! Toppapukua käytetty ainoastaan ulkoillessa (vaunuissa). On kyllä esikoisen pakkauksesta, mutta eiköhän samaa kokoa. Ens talveksi on sitte kunnon puku, ku jo hoidonki aloittaa.
 15. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Kaukalopussi on todella hyvä! Samoin lelukaari, nyt tyttö jo kurottelee leluja kiinni ja on innoissaan kun saa liikkumaan :)

  Sivuvaunu pinnasänky on meillä must!
 16. Kolibri Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Tätyy kyllä sanoa, että paras hankinta on ollut rintapumppu, vaikka etukäteen epäilinkin. Tyttö kun syö tissiltä vaan silloin kun huvittaa elibalkuun kaikki ja nykyäänkin iso osa maidosta täytyy pumpata.

  Vaatteita oon ostanut ihan liikaa. Osaa ehti käyttää kerran ennenkuin jäi pieneksi. Oon jo 2 kassillidta pieniä lahjoittanut pois..

  Yhdyn edellisiin kaukalopussin kätevyydestä. Vaunuissa meillä on toppapussi ja äp:n makuupussi. Ens talvena varmaan käytössä jo ratasosa, joten hyvä etten ostanut vaunuihin isoa lämpöpussia, niinkuin meinasin. Ois ihan turha, kun jalkasuojus on vaunujen mukana ja lampaantalja pyllynalle.

  Sitteri on meillä ainakin toistaiseksi ollut tosi vähällä käytöllä. Lelukaaren hankintaa harkitsen just.
 17. pikku muru Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Meillä leikki-/puuhamatto on myös jo kovassa käytössä samoin sitterin lelukaari on myös ihan ehdoton.
 18. DT Rakastunut foorumiin Tammikuunmammat 2015

  Leikkimatto lelukaarineen myös käytössä. Sitterissä mieluummin, ellei matolla seurustele tai istu vieressä. Sitterissä lelukaari myös. Naureskelee ja juttelee leluille ja heiluttelee niitä kans.
  Meillä täällä pohjoisessa tarttee sitä lämpöpussia talvisin ratasosaan. Esikoinen nukku rattaissa päikkärit 1,5-vuotiaaksi. Lisäksi ku paljon pakkasta ja tuulee niin lampaantalja ja jalkapeitto vielä lisäksi. Meillä jalkapeite ei niin tiivis, että lämmittäis tarpeeksi ilman pussia.
 19. MarinaMelina Rakastunut foorumiin

  Niin ja nyt kun vave on kipeä niin NenäFriidaa ilman ei voitas kotona olla! Se on ehdoton nuhanenän kumppani! Esikon aikaan jo erittäin tarpeelliseksi todettu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Kolibri Tuttu foorumilla Tammikuunmammat 2015

  Joo Frida on ihan ehdoton! Meil on myös sellanen pikkuniistäjä, mistä ei ole mitään iloa. Keittosuolatipat ja frida on meillä jatkuvassa käytössä kun pienen nenä kroonisesti räkäinen, niinkuin minunkin..

Jaa tämä sivu