painon nousu ja mahan kasvu

Keskustelun 'Heinäkuiset 2018' aloitti Bellaroosa, 12 marras 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lise Tuttu foorumilla Heinämammat 2018 Huhtimammat 2016

  Täällä kyllä jo selkeesti iltaturvotus vatsassa. Valmiiksi vähän pömppis esikoisen jäljiltä. Hänestä tuli sen 12kg ja jäi ehkä kilo. Katotaan miten tämän kanssa. Aika luottavaisin mielin siis kun synnärille jäi suurin osa esikostakin. Se on kyllä niin hassua ku naamakin levenee silloin loppuraskaudessa :D Ei se maha mitään mutta naama ja peppu!
 2. Pelleriina Tuttu foorumilla Joulumammat 2018

  Minä ostin kahet uudet rintsikat niin saa pestyäkin välillä. Ne on sopivasti nyt samaa kokoa kuin siskolla niin voin antaa ne sille jos/kun rinnat tästä vielä kasvaa. Kyllä on huomattavasti mukavampi olo oikean kokoisissa rintsikoissa :happy:
 3. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Changessa on hyvin kokoja.
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. JoLa80 Peruskäyttäjä

  Täällä on turvotusta oikee kunnolla, ei siis pelkästään vatsan seudulla vaan myös reisissä! :P
 5. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Mullakin turvottaa iltaa kohti hurmuisesti vatsa. On paino laskenut, mut vatsa "kasvanut" tuon turvotuksen takia :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 6. Peikkonen87 Aloittelija

  Itellä menossa nyt 8+1. Ihmettelin miten tämä turvotus voi olla näin kauheaa. En saa työhousuja kiinni. Minulle on tilattu uudet mutteivat ole vielä saapuneet. Otin miehen ulkohousut sunnuntaina käyttöön, mutta nekin puristavat nyt. Paino on pysynyt samana. En tiedä johtuuko maidosta jota piti alkaa huomaan että saisi kalsiumia päivittäin vauvalle. Mietin että puolittas sen määrän ja lopput kalsium määrät otetaan tabletteina.
 7. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Ei maitoa kannata juoda. Jos juot, niin kai juot ees punaista luomumaitoa? Ne prosessoidut muut litkut ei oo hyväksi kenellekään, vähiten vauvalle. Jos on oikeasti todettu kalsiumvaje, ota lisät purkista. Juustosta saa kyllä hyvin kalsiumia myös. :)
 8. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mäkään en juo maitoa, en tykkää. Mutta syön rahkaa ja juustoa, niistä saan riittävästi kalsiumia
 9. Jemina-87 Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  Itellä on painoa lähtenyt 2kg kun on niin kauhee olo koko ajan :D
 10. Peikkonen87 Aloittelija

  Kätilö sanoi et pitää saada 1000mg sitä kalsiumia päivässä. Muuten vauva ottaa ottaa sen luistasi ja siitä voi olla tulevaisuudessa haittaa. Syön kerran päivässä juustoa siinä oli 370mg 100grammassa, mutta saa melkoisen siivun vetää ku otan vain leivän päälle. Yhen jugurtin syön myös. Oliko siinä 170mg.... Eli itellä jää pahasti vajaaksi. Mulla on noita tabletteja tuossa. Yhdessä on 400mg. Mietin tuota mg määrää joka tuntuu suurelta. Miten ne jossain aasiassakin saa sitten kalsiumia tarpeeksi, jossa maitoa ei käytetä.
 11. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  900mg raskaana olevan tarve, niin lukee netissä. Normisti 800mg.
  Ite en ymmärrä miks niin paljon painotetaan sitä että pitää juoda maitoa että saa kalsiumia, ku sitä saa monests muustaki ku maidosta.
  Valion sivuilla muistaakseni, on laskuri millä pystyy laskemaan että paljonko saat kalsiumia ja paljonko tarttet.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 12. Peikkonen87 Aloittelija

  Se valion laskuri oli yllättävän hyvä! Mutta vajaaksi jäi minulla... Saan nyt ilman maitoa laskettuna 530mg... Eli ei minun paljon tarvis lisätä kalsiumia! Kiitos!
 13. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Hyvä jos oli apua! :) eli riittäs sulle yks tabletti kalsiumia ni kattais päivän tarpeen :) ei tartte maitoa väkisin juoda jos ei pysty/halua/tykkää
 14. Kettutyttö Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019

  Kasviksista saa myös kalsiumia. Kun olin vegaani en koskaan syönyt mitään kalsiumlisää. Ja määrät paukkui yli. Nyt syön lisänä, sillä ruokavalio ei enää vegaani. Ja en ole niin tarkkaan laskenut ja seurannut mistä kalsiumini saan. No maidosta en saa, kun se on vain kahvimaitokäytössä. Ja sitäkin kylässä. Kotona on kauramaito.
  Suosittelen katsoon vaikka vegaaniliiton sivuilta ravitsemussuositukset , että mistä löytää kalsiumia. Jos ei siis maidosta/jostain ”normista” koe saavansa. Ja tähdennän, että en puhu puolesta enkä vastaan vaan sieltä löytää hyvin lähteet mitkä ei ole maidoista tms.
 15. Eemu Aloittelija

  Tänään punnitsin itseni ensimmäistä kertaa viime neuvolan jälkeen ja oli tullut painoa lisää melkein kilo. Varmaan aika hyvä, kun tänään 8+4
 16. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Voisko muuten ryhmän perustaja korjata "painon noisun" painon nousuksi? :) Kiitokseja. :P
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Hauska Hauska x 2
 17. kirputar Tuttu foorumilla Heinämammat 2018

  6+1 ja kahdessa viikossa +3kg. Vähän turvottaa.. Koetan hokea itselleni, että ei ole millään tavalla mahdollista oikeasti lihoa kahdessa viikossa noin paljoa.
 18. Triokide Aloittelija Heinämammat 2018

  Nyt mä tän sain vihdoin aloitettua. Tarkoitus on piirtää maha silloin tällöin. Itseasiassa yllätyin kuinka mahakas olen jo ennestään (ei maha ole vauvan takia kasvanut vielä kuitenkaan) vaikka tiesinhän minä etten ole pyykkilauta. Pahvi on kulmassa niin että seison selkä seinää vasten. Valo laitettiin sopivalta etäisyydeltä ja korkeudelta osoittamaan minua niin oli helppo miehen piirtää. /7+3

  [IMG]
  • Tykkää Tykkää x 8
 19. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  6+5 viikot ja +1kg ilmeisesti. Turpeus mahoton.
 20. marinellahi83 Addikti Helmikuiset 2021 Heinämammat 2018

  Mua ahistaa jo painon nousua. Mulla saa paino nousta max 10kg, ja kiva jos taas alussa nousee puolet tuosta..
  Alushousut jo vähän kinnaa vyötäröltä, enkä ymmärrä kuinka paiko vois jo nousta niin paljon koska en syo juuri mitään! Veän vaan näkkäriä ja tomaattia.
  Tiiän, et se todennäköisesti on vain turvotusta, mutta silti asia alko jo ahistamaan. Tais tältä yöltä ny mennä yöunetki.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1

Jaa tämä sivu