Päivän piristys

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Autumn daydream, 30 loka 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Hmm, meillä kyllä nukuttiin normaalisti täydenkuun aikaan. Oon kyllä kuullu et monikaan ei nuku hyvin silloin.
 2. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Ensimmäiset kuusi kävelyaskelta tuetta tänään :Heartpink
  • Tykkää Tykkää x 7
 3. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Hienoa Sinitiitu! Kohta mennään ja kovaa! :)
 4. omppoloinen Rakastunut foorumiin Kesäkuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  Meillä karattiin iltapalan päätteeksi syöttötuolista pöydälle, voi apua! :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 5. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Meillä on tehty tuo jo pariin otteeseen. :)
 6. Autumn daydream Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014 Tammimammat 2017

  Hui! Mä oon niin onnellinen, että meillä ei vielä kiipeillä kuin portaissa (joihin on portti). Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää ilmankin. :D
 7. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Kun joku näkisi meidänkin iltapesuhetket; isosisko haluaa räätälinasentoon istumaan lavuaariin ja läträä siinä päästä hampaiden kautta varpaisiin itsensä ja pienempi tyhjää allaskaapin paperirullista ja yrittää sitten kiivetä hyllyltä toiselle :D
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Nyt on pakko kysyä mikä on räätälinasento? :D
 9. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Heh, siis silleen jalat ristissä....
 10. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Jaa niin niin tietysti,en oo koskaan kuullu tota sanaa ja mietin jotain sellasta kosinta-asentoa jostain syystä ja ihmettelin onko silleen kovin helppo siellä altaassa olla. :D Ei oo näköjään hoksottimet ihan vielä palautunu vaikka töihin oon siirtynyt.
 11. zousan Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  kävin viikonloppuna parturissa, ja miesväki kävi sillä aikaa lääkärissä. kiva kun mies sai kerrankin hoitaa jotain muutakin pojan asioita, kuin leikkimistä. ja hirmu hyvinhän niillä oli mennyt :) ja oli mukavaa saada hetki ihan omaa aikaa!
  • Tykkää Tykkää x 6
 12. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Mun viime päivien piristettä on ollut kynttilöiden kaivelu kaapeista ja jouluruokien ja koristeiden suunnittelu.En oo aiemmin ollut tällainen jouluhössöttäjä,mut nyt päätettiin ensimmäistä kertaa olla joulu kotona niin on kiva kun on joku juhla jota suunnitella vastapainona töille ja arjelle. :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 13. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Kohta saa ruveta laittamaan jouluvaloja- ja koristeita. Ihanaa! Itse tykkään joulusta älyttömästi. Pidättäydyn kuitenkin tekemästä mitään ennen joulukuuta. En tykkää kun joulu tulee joka vuosi aiemmin ja aiemmin, fiilis kerkiää mennä kun liian aikaisin kaupassa soitetaan joululauluja.
 14. syyskuinen Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Jouluasiat täälläkin mielessä: ostin just tänään verkkokaupasta suurimman osan joululahjoista :D On tosiaan kivaa kun on jotain harmaudesta poikkeavaa puuhasteltavaa. "Joulu"valot on olleet lokakuun puolivälistä ja joulukortit tein viime viikolla, Jouluradion käynnistymistä odotan jo innoissani... Olen aina tykännyt joulun odotuksesta ja tunnelmoinnista enemmän kuin itse pyhistä, vaikka ihaniahan nekin ovat jos ne saa viettää omalla tavallaan.

  Meillä oli tänään päivän piristys, kun poika sai kerhon laulutuokiolla kehärummun eteensä ja nuijan käteen. Takoi tahtia sydämensä kyllyydestä ja mä nauroin silmät kyynelissä kun se oli niin sydämellään mukana hommassa :Heartred Iltapäivällä soittelin kotona jotain nokkahuilulla ja muksu tallusteli kitaran luo näppäilemään "säestystä" :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Itu1 Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Syyskuunmammat 2014

  Mä aloitin jo joulufiilistelyn kuolaamalla joululehtien ruokaohjeita. :) En oo aiemmin ollut tällainen jouluhössöttäjä,mutta nyt on kiva suunnitella kun ollaan päätetty ekaa kertaa olla kotona joulu ja näin välttää myös sukulaisdraamaa.Tää on kyllä ollut mulle piristävää vastapainoa harmaaseen arkeen.Töissä on nyt aika tiukka tilanne,eikä iltaisin tahdo jaksaa oikein mitään. :sad001
 16. Sinitiitu Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Meitä täällä joulufiiliksissä siis jo monta :joyful: ekat torttu-ja piparitaikinat ostettu leipomista odottelemaan :santa ja joulunavaustapahtumaa lauantaina keskustassa. Mulla myös jo lahjaostoksia valmiina, oli ihanaa vielä kierrelllä ilman ruuhkia. Lähdetään näillä näkymin joulunviettoon isovanhempien luo- tykkäävät laittaa ruokia ja järkkäillä ja mulla ei ole tän syksyn tohinan ja sairastelujen jälkeen mitään sitä vastaan :)
 17. catti Ihastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Täällä sataa lunta! Joulufiilis! Kohta ostamaan tytölle pulkkaa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. syyskuinen Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Olin kans pojan kanssa koko aamupäivän ulkona, ja voi että minkä riemun lumi sai aikaan! Lopulta oli pakko tulla sisälle, kun äidillä ei ollut varalapasia kastuneiden tilalle... Pitää pikaisesti yrittää hankkia itselle kunnolliset kosteutta kestävät rukkaset lapasten tilalle. Poika olisi kai viihtynyt vielä ties miten pitkään, kun oli eväät mukana. Hyvä kun catti muistutit, meillä on ollut vauvapulkka varastossa odottamassa otollista aikaa, pitääkin hakea se hollille :)
 19. Aamu Rakastunut foorumiin Syyskuunmammat 2014

  Ei oo lumesta tietoakaan täällä etelässä. Ulkona on vaan pari astetta mutta vetenä näyttää sade tulevan taas. Lumi kyllä piristäisi, on niin pimeetä koko ajan.
 20. syyskuinen Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  Täällä tuli vielä muistaakseni toissapäivänä koko päivä vesitihkua, eikä kyllä tehnyt mieli olla ulkona yhtään ylimääräistä. Tuskin tänpäiväisen tapainen räntäsadekaann enää maaliskuussa yhtä ihmeelliseltä ja piristävältä tuntuu, mutta nyt tuntui kyllä siltä kuin joku olisi tajunnut sytyttää pitkästä aikaa valot maailmaan :D Ja eikös eteläänkin ole viimeistään viikonloppuna luvattu ihan kunnon lumisadetta :)

Jaa tämä sivu