Pääkaupunkiseudun odottajat LA joulukuu 2015

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Henriikka, 2 touko 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Henriikka Peruskäyttäjä

  Olisiko paljon muitakin pääkaupunkiseudulta joilla laskettuaika joulukuussa? Meillä la olisi 24.12 :) Espoossa asustamme ja esikoinen täyttää kohta jo 5v.
  Nyt rv 6+2.
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. unipupu Tuttu foorumilla Lokakuunmammat 2015

  Meillä LA lokakuussa. Tuli mieleen, että tehtäisiinkö tollanen vastaava ketju kun noi kevään ja kesän odottajien ketjut? Pääkaupunkiseudun odottajat LA syys-joulukuu 2015?
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. jännä ensiraskaus Aloittelija

  Itsellä menossa nyt 5+6 (about) ja arvioitu laskettu aika on 30.12. Ensimmäinen raskaus menossa ja kaikki on niin jännää.. oikeastaan olo on epätodellinen ja epävarma mutta onnellinen
 4. Sassu Aloittelija

  Täällä LA 8.12, nyt menossa RV 9+0, ja Vantaalla asustellaan.Sama täällä ensimmäistä lasta odotellaan varovaisen onnellisesti :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Mitimasa Tuttu foorumilla

  LA 16.12 :)
  Last edited: 21 touko 2015
 6. noppanoora Aloittelija

  Täällä la on 11.12 :) kohta ollaan Espooseen muuttamassa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Pipa* Aloittelija

  Meillä la olisi 26.4 :) Helsingissä asustamme. :)
 8. Päivänsäde Uusi käyttäjä

  Moi! Liityin eilen sivustolle ja täytyy sanoa, että on kyllä kiva lukea muiden kokemuksia ja ajatuksia. Mulla LA 14.12, tarkoituksena mennä synnyttämään Jorviin, asumme Espoossa. Oon 31v ja odotan vasta ensimmäistä lastani, joten kaikki vauvoihin liittyvä on mulle kovin uutta. Tähän asti oon uhrannut kaiken aikani lähinnä opiskelulle, työnteolle ja talon rakentamiselle. Tässä touhussa on lasten hankinta unohtunut ja nyt aion nauttia oikein kunnolla uudesta vaiheesta elämässä. Onnellista odotusta kaikille teille!
 9. AryA Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Täällä yksi pääkaupunkiseudun odottaja ja laskettuaika 19.12. Asutaan noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja siellä tuleekin välistä vierailtua. Ostoksilla yms. Ensimmäistä odottelemme :) Olisi mukava tutustua muihin odottajiin lähiseudulla kun lähipiirissämme ei ole muita odottajia tai pienten lasten vanhempia.
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. amanda_m Peruskäyttäjä

  Täällä helsinkiläinen odottaja, jolla LA 19.12. eli nyt 15+0
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. AryA Rakastunut foorumiin Maalisäidit 2020 Joulukuunmammat 2015

  Mennään Amanda ihan samoilla päivillä :happy:

  Mulla myös LA 19.12 ja 15+0

  Näinköhän vietetään jouluaattoa synnärillä? Näin kätilö nt-ultrassa vähän veikkaili kun useinmiten menee vähän yli lasketunajan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. amanda_m Peruskäyttäjä

  Niinpä!Parempaa joululahjaa en voisi kuvitella!
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. amanda_m Peruskäyttäjä

  Todennäköisimmin synnytään Kätilöopistolla,kun oo helsinkiläinen.Joskus jos on ruuhkaa,on mentävä Jorviin.Toivon,että saan synnyttää mieluummin kättärillä.Oon muuten itsekin putkahtanut siellä maailmaan.
 14. Mitimasa Tuttu foorumilla

  Meillä rakkauspakkauksen LA 18.12 ja näillä näkymin riskisynnyttäjänä Naistenklinikalla synnytys, edellinen synnytys Kätilöopistolla, Helsingissä asustellaan :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Ykäriina Peruskäyttäjä

  Ilmoittaudunpa tähänkin. 34-vuotias helsinkiläinen, tokan lapsen laskettu aika 23.12.
 16. joelan Uusi käyttäjä

  Helsingissä odottelen toista lasta. Laskettu aika on 08.12. Ihanaa aikaa, kun tuntee näillä viikoilla jo mukavasti vauvan liikkeet. Mitä kokemuksia / suosituksia tai kielteistä olette kuulleet pääkaupunkiseudun synnytyspaikoista? Minulle on kovasti kehuttu Jorvia ja naistenklinikkaa. Kättäristä olen kuullut jonkin verran negatiivista. Synnytin aikoinaan esikoisen ihan toisaalla, joten kokemusta pääkaupunkiseudun synnytyspaikoista ei ole.
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Barbatipu Peruskäyttäjä Joulukuunmammat 2015

  Olen 33-vuotias espoolainen ja odotan kolmatta lasta. Laskettu aika on 8.12. Tarkoitus olisi synnyttää tämäkin Jorvissa. Edelliset ovat syntyneet Jorvin sairaalassa ja olen ollut siihen tyytyväinen. Jorvista kuulee välillä huonoa, mutta ehkä enemmän niiden toimesta jotka eivät ole siellä synnyttäneet.
 18. kirppuliina Peruskäyttäjä Joulukuunmammat 2015

  No laitetaan tännekin, ehkä täältä löytyy todennäköisemmin samoihin aikoihin synnärille lähtijöitä kuin tuolta syysvauvoista. La 21.12. ja esikoinen minulla, itse 31 v. :)
 19. Henriikka Peruskäyttäjä

  No onhan jo tänne moni löytänyt tiensä :) meille tulossa identtisetkaksos pojat, ten todellisena riskisraskautena naikkarilla seurannat ja synnytys. Kuukautta ennen laskettua aikaa (vähintään) syntyvät :) 31v minäkin.
 20. Herkkusieni Peruskäyttäjä Joulukuunmammat 2015

  Täällä myös yksi Espoolainen, joka suuntaa Jorviin synnyttämään. Itsekin olen kuullut siitä sekä hyvää että huonoa, mutta luottavaisin mielin olen :)Laskettu aika 10.12. ja ikää mulla 29 vuotta.
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu