Oulun seudun odottajat

miimamma

Jostain jotain jo tietävä
Heipä Hei! Facebookissa ollaan sovittu seuraavasta miitistä. :)


Miitti! 22.2 klo 14.00 Subwayn/Pullapirtin tiloissa Zeppeliinissä!

Tervetuloa mukaan! :)
Mitäs täällä odottaville kuuluu?

 

L_tee

Vasta-alkaja
Moi! Olipas ilo löytää tällainen keskustelu :) olen 28-vuotias ja sain esikoiseni joulukuun alussa. nyt tässä alkuhässäkän jälkeen alkaisi mielellään pyöriä jo enemmän ihmisten ilmoilla, mutta täällä oulun alueella, tarkemmin haukiputaalla, en tunne muita äitejä. Otetaankohan ryhmään ennen 2012 synnyttäneitäkin? ;)
 

Bandida

Näppärä viestien naputtelija
Moikka L_tee, tämä palsta meinaa olla aika hiljainen välillä, mut mukaanhan kyllä mahtuu. Taitaa tuolla facebookissa olevassa ryhmässä ainakin ollakin jo viime vuoden puolellakin poksahtaneita - ei kai tässä turhantarkkoja olla ;) Haukiputaalaisia mammoja/odottajia onkin näemmä suurin osa näistä Oulun seutulaisista, itsekin lukeudun heihin... Seuraava tapaaminen onkin jo ensi viikolla Zeppeliinissä, tule mukaan jos pääset!

Itsellä on ollut aika hiljaiseloa netissä pyörimisen suhteen viime ajat - ensin makasin osastolla 4 päivää, ja puhelimella oli aika turhauttavaa koittaa mitään tehdä, ja nyt kaikki aika tuntuu menevän tissi suussa sohvalla :D Ehtiihän sitä onneksi vähän muutakin, mutta meidän mummelilla on niin mahtava ruokahalu (painoakin on tullu aika kiitettävästi) et kyllä aika iso osa ajasta menee siihen... Ja tietty vauvaa yleisesti ihmetellessä ;)

Maikkiella on ilmeisesti eilen ollut jännät paikat, jokohan lienee mammanpoika maailmassa? ;)
 

miimamma

Jostain jotain jo tietävä
Hei L_tee ja tervetuloa mukaan! Toki porukkaan saa liittyä! :) Mielellään otetaankin uusia vastaan!
Tosiaan keskustelu käy vilkkaampana tuolla facebookin puolella, että jos siihen ryhmään haluat päästä myös, niin pistä vaikka yksärinä mulle sun nimi, niin laitan sulle kaveripyynnön jota kautta pääsee sitten ryhmään.

Niin tosiaan, muistakaahan se ensiviikon miitti! Oma osallistuminen on vielä vähän niin ja näin, kun ei tiedä miten nämä olotilat aina menee =) Kovasti on supistellut, joten saa nähdä missä kunnossa sitä ensiviikolla ollaan.

Olenkin miettinyt, että mitähän Maikkielle kuuluu =) jospa kohta saadaan sieltäkin vauvauutisia!
 

L_tee

Vasta-alkaja
Hei! Ja kiitos vastauksista :) ymmärrän kyllä hyvin että yhteydenpito on siirtynyt facebookiin :) emme valitettavasti päässeet pojan kanssa tänään zeppeliiniin kun auto ei ollut käytettävissä eikä tuo bussimatkailu oikein inspannut-totta siinämenisi puoli päivää aikaakin :) Onneksi olkoon bandida :) Ymmärrän hyvin tilanteesi, sama oli täälläkin joulukuussa. Poika painoi melkein viisi kiloa syntyessään ja oi että sitä ruokahalua :D Laitan miimamma sinulle yksityisviestiä niin voit lisätä minut sinne fb:n rinkiin :)
 

Maikkie

Puuhakas puhuja
Heipä hei pitkästä aikaa!

Täälläkin ollaan vihdoista viimein saatu mammanpoika masusta ulos ja vauva-arki on alkanut. Poika syntyi 11.2.2012 ja kaikki voidaan oikein hyvin. Päivät menee lähinnä samoissa merkeissä, kun Bandidallakin... sohvalla tissi suussa. Ei siinä samalla pahemmin ehdi netissäkään surffailemaan.

Minäkin voisin liittyä siihen FB sivuun, jos passaa?

Ja jossain vaiheessa olisi kiva miitatakin, kunhan tuon poitsun kanssa uskaltaa lähteä ihmisten ilmoille.
 

miimamma

Jostain jotain jo tietävä
L_tee, yksäriä ja pyyntö laitettu :)

Maikkie
, Ei sitten satuttu ihan yhtäaikaa laitokselle, sillä minä synnytin tytön 18.2.2012 aika vauhdikkaasti =) kotiuduttiin keskiviikkona.
Laitan sulle yksityisviestiä, niin voit liittyä fb rinkiin :)
 

jenski-

Silmät suurina ihmettelijä
Heippa! Olen 19-vuotias ja ihan synnynnäinen Oululainen. Odotan esikoista ja la ois 2.6.2012, toivottavasti vielä muitaki kesämasuja ilmaantuis mukaan. :)
 

Sannuli-12

Vasta-alkaja
Hei! Täällä päälle 30 kempeleläinen esikoisen odottaja. La 6.6.12. Oiskohan tähän ketjuun päivitystä uudelle poppoolle?
 

eena83

Vasta-alkaja
Heipparallaa!

Netissä on tullut surffailtua jo pidemmän aikaa erilaisilla foorumeilla ja blogeilla. Ajattelin nyt vihdoin ja viimein itsekin nostaa käteni pystyyn ...Olen oululainen 28-vuotias esikoistaan odottava neitokainen.Viikkoja takana on 16+4 ja kovasti jo odottelen ja jännitän rakenneultraa, joka olisi toukokuun alussa. Maltamattomana odottelen ensimmäisiä tuntemuksia vauva-asukin liikkeistä...LA olisi 15.9.12. Raskaus on sujunut tähän  mennessä aika hyvin, pahoinvointia ei juurikaan ole ollut. Nyt tosin on ilmaantunut iskiassärkyä,  mutta eteenpäin mennään vaikka pyörimällä.
 

miimamma

Jostain jotain jo tietävä
Terve vaan kaikki uudet! :) Kyllä joukkoon mahtuu ehdottomasti mukaan vielä! Meistä on jo moni poksahdellut, mutta odottajiakin vielä löytyy. Tosiaan tämä foorumin puoli on hiljentynyt paljon, mutta jos kiinnostusta löytyy vielä niin liittykää toki facebookissa meidän salaiseen ryhmäämme, joten siellä keskustelutkin pysyvät muilta salassa :)
Laitan teille yksityisviestiä tarkemmin asiasta. :)
 

JML

Silmät suurina ihmettelijä
Vieläkö mahtuu joukkoon hurjaan mukaan!?Täällähän on jo suurin osa poksahtanu, mut vielä on meitä "iso mahasiakin" joukossa :) La ois 4.10 ja esikoinen tulossa ja Oulusta tullaan. Minäkin voisin liittyä siihen fb- ryhmään :)
 

miimamma

Jostain jotain jo tietävä
Heipä hei JML!
Kyllä mukaan mahtuu vielä ja vaikka moni onkin vauvautunut, on aina mukava saada mukaan lisää odottajia! :) Laitan sinulle yksityisviestinä tiedot miten pääset fb-ryhmään.
 

jensuli

Oman äänensä löytänyt
laitoinkin sulle miimamma ykityisviestiä, mutta en tiedä menikö se perille kun netti tilttas, oisin itekkin halukas mukaan ryhmään, mun LA on 29.10 :) 
 
Top