Ostokset/Hankinnat

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Giu, 4 syys 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Kiitos kommenteista! :) Täytyypä tutkailla nyt oikein tarkalla silmällä kaikkia kolmea mainittua istuinta, eiköhän noista joku meillekin kotiudu!
 2. Lamppis Puuhakas puhuja Maalismammat 2018

  Tääältäkin pisteet Britax multitech 2:lle :) ja netistä kun lukee, niin saa käsityksen että asennus on rakettitiedettä, mutta meillä ainakin onnistu ihan hyvin. Ja kun minä vielä asensin, niin se on jo suuri saavutus! :D ja tosiaan meilläkin jää takapenkille hyvin tilaa istuimen viereen.
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Hellis Piirimestaruustason postaaja

  Britax Multi-Tech II lähti tiluuseen! Jee! :joyful:
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. Coriander Näppärä viestien naputtelija

  Onko kellään suosituksia kuomurattaista? Haluaisin vaihtaa nuo meidän kaksi lasta palvelleet massiiviset yhdistelmät sirompaan malliin, kun kopalle ei enää ole tarvetta. Pitäisi olla isommallekin lapselle sopivat ja sen verran hyvät renkaat ja jousitus, että kulkevat lumessa ja loskassakin.
 5. Hellen Jostain jotain jo tietävä

  Coriander: samoilla kriteereillä itse ostin Emmaljungan scooterit. Ikinä ei ole meillä emmaljungaa ollut, joten ennakko kuvitelma oli jotenkin että ovat huiput. No hinta-laatu suhde lievästi pettymys. Asiansa ajavat, mutta ei noihin nyt aivan rakastunut ole. Mutta tilavat, hyvin kulkevat ja aika kevyet rattaat on. Kankaat on laadukkaat. Arvosana ehkä kasin luokkaa. .:happy:
  • Tykkään Tykkään x 1