Onko teillä puolison kanssa sama lapsilukutoive?

Keskustelun 'Vanhemmuus, perhe ja parisuhde' aloitti Vargynja, 31 elo 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Emir Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Molemmat samoilla linjoilla. Vähintään kahta toivottiin ja ne ollaan nyt saatu. Kolmas olisi vielä toiveissa ja häntä nyt yritetty kohta 1,5v sisältäen yhden km.
  Jos raskautuminen olisi helpompaa niin ehkä se neljä vois olla kiva, mutta kun tässä joka kerta kestää, apujakin tarvitaan ja menetyksiäkin on osunu muutama, niin meidän luku on todennäköisesti tämä kaksi tai todella hyvällä onnella kolme.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. fruktgodis Peruskäyttäjä Elokuiset 2021

  Noo, mä haluan min. 3 ja mies haluaa max. 3, katotaan sit kolmannen jälkeen, miten käy :rolleyes: jos nyt tän yhden sais ekaks.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Puukiipijä Peruskäyttäjä Kesäkuiset 2021

  Meillä on yhteensä neljä lasta, viides on nyt tulossa. Mies toivoo nyt jo kuudetta. :hilarious: Itse en ole varma jaksanko. Hedelmällisiä vuosia pitäisi olla vielä jokunen, joten katsotaan...
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 4. Päkäpää Vieras

  Hassua, miten suurimmassa osassa tapauksia, joihin itse olen törmännyt (mukaanlukien myös oma parisuhteeni), niin mies on se, jolla lapsilukutoive on pienempi tai mies jarruttelee, ettei enää yhtään lisää. Tai vastaavasti miestä joutuu suostuttelemaan, että eiks yks ois vielä kiva... Oletteko huomanneet saman? Mistä tämä johtuu tai mihin tämä ilmiö perustuu?

  Jotenkin hassua, sillä me naisethan kärsimme raskaudet ja synnytykset eivätkä he! :hilarious: Toki vierestä seuraaminenkin voi olla raskasta, en sitä kiellä.
 5. Bumba3462320 Aloittelija

  On se aika pitkälti molemmilla ollu sama luku 2 lasta, mut pitää tää esikoinen esin nyt saattaa maailmaa elokuussa.

Jaa tämä sivu