Olisipa joulu! Joko odotat joulua?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 10 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Liirumlaarum Naimisissa foorumin kanssa Helmiäidit 2020

  Odotan jo joulua :) Hain tänään joulukoristeet jo, mutta niitä on vähän. Kotiin en joulua vielä tänävuonna paljoa sisusta siis. Ensi vuonna sitten ja siitä eteenpäin kun on oma lapsi :) Rakastan lahjojen paketointia, ruuan suunnittelua, joulun tunnelmaa ja valmistelua
 2. Shooky90 Tuttu foorumilla Elokuun äidit 2019

  Joulifanaatikko täällä, hei. Olen ollut ihan joulufriikki pienestä asti. :happy: Odotan oikein innolla taas että pääsee lahjojen, koristelun ja askartelun ääreen. Pakko myöntää että ripustin jo ensimmäisen jouluvalon...ja leivoin ekat pipaprit jo muutama viikko sitten. :rolleyes:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Huli Addikti Toukokuun äidit 2019 Heinämammat 2014 Tammimammat 2017

  Täällä kans virittäydytään joulun tunnelmaan, ekat karjalan piirakat on uunissa kypsymässä ja itsetehty piparitaikina oottaa jääkaapissa leipomista. Miulle joulu tulee tuoksujen ja makujen kautta, joten meillä tulee hyvin paljon joulun alla leivottua ja kokkailtua joulujuttuja(tai mitkä meidän mielestä kuuluu jouluun:))
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Eilen oli kuusenkoristelua, tänään paketoin lahjoja:) Viikonlopun aikana leivotaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 5. Alexie Peruskäyttäjä

  Olen ehdottomasti jouluihminen. Tärkeintä mulle on tunnelma, ihmiset ja ruoka, mutta lahjojakin on kiva hankkia puolisolle. Sukulaisten kesken ollaan sovittu ettei osteta lahjoja. Harmikseni oon tänä vuonna aattona töissä, mutta tapaninpäivänä vapaalla eli silloin vietetään avopuolison kanssa yhteistä joulua, syödään jouluruokia ja fiilistellään kotona.

  Vaikka rakastan joulua niin ihmeempiä koristeita en yleensä laita. Kausivalot on
  laitettu ja led-tuikkuja hommattu, vielä pitäis ostaa joulutähti keittiön ikkunaan. Pian suunnitellaan joulumenu yhdessä. Haluaisin itselleni joulukalenterin, eli täytyy sekin ehkä hommata :grin Paras joululahja olisi se, että raskaus alkaisi vielä tänä vuonna ja voisi haaveilla, että ensi vuoden jouluna meitä ois yksi enemmän :love017
 6. Äippä x6 Ei muuta elämää Toukomammat 2017

  Nyt olisi sit joululahjat väsätty ja sukulaislasten lahjat ovat tulossa postin mukana... toivon suuresti setä lahjat ennättää tulla ennen meidän joulutontun synttärijuhlia (1.12) että saan kaikkien lahjat lähtemään heidän mukaan:wink sit onkin aikalailla tontun virka toimitettu :D olen aika hyvissä ajoissa tässä lahja asiassa... jopa minulle :hilarious:
  Leivottiin meidän 2vn kanssa pipareitakin viime viikolla ja olipa hyviä kun edellisestä oli jo niiiiiiiin kauan:shy: glögiäkin tullut juotua jo viikon verran:p
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Tänään teen joulutorttuja luumu- ja omena-kanelitäytteellä:hungry:
 8. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Kyllähän sitä jo odottaa. Ihan vielä en kyllä joulukoristeita laita - sen aika on kuun vaihtuessa joulukuuksi. :) Mutta muita valmisteluja olen jo tehnyt: ostellut muutamia lahjoja, ja tänään ostin myös tarvikkeita omatekoista joulukalenteria varten sekä muita jouluisia askartelutarvikkeita. Vaikka nyt joulua odottaa, niin kyllä se taas varmasti pääsee yllättämään, kun viikot vierivät niin nopeasti.
 9. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Olipa hyvä kun tilasin kaiken jo aiemmin, ei päässyt lakko sotkemaan:) Tällä viikolla vaihtuu marraskuu joulukuuksi :Heartred VIHDOIN!
 10. Dissoäiti Peruskäyttäjä

  Joulukalenterit on jo esillä ja glögikausi avattu. Aletaan siis vähän virittäytyä joulun odotukseen.
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Kaivoin kaikki joulukirjat tänään esille. Tuli samalla siivottua kirjahylly. Voi siis sanoa, että joulusiivous on aloitettu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  No nyt kun joulukuu on jo näin lähellä alkaa se kutitella. Onneksi lapsi meni yökylään mummolaan. Saa nimittäin täytettyä hänen joulukalenterin, mikä jäi vähän viime tinkaan. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Elsa2019 Tuttu foorumilla Joulukuun äidit 2019

  Meillä on joulukalenterit ostettuna, jouluvalot ja koristeet aikalailla esillä. Olen luvannut lapsille myös pussikalenterin, joka mun lapsuudessa oli yksinkertaisesti namuja jouluisessa paperipussissa joka aamu. Siihen puuttuu siis tarvikkeet.

  Lisäksi puuttuu kaikki lahjat. Meillä on viiden isomman lapsen lisäksi vastasyntynyt vauva, niin aika haasteellista on saada lahjoja ostettua. Ajattelin pikaisesti pyörähtää huomenna muutamalla blackfridayn täsmäostoksella. Vauva saa odottaa isän kanssa autossa. Mies ostakoon sitten loput lahjat, kun postin kautta ei taida olla ihan varma, saako tavaroita perille jouluksi. Mutta kun paras joululahja on saapunut, niin jospa lapset tyytyvät vähän vaatimattomampiin lahjoihin tänä vuonna. :Heartred Ja esikoinen on tyytyväinen kun saa rahaa. Pienimmillä on muutama toivelahja, jotka löytyvät varmaan vaikka lähi-cittarilta. Eiköhän me handlata tää.
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Sain täytettyä miehen ja lapsen joulukalenterin eilen. :) Omankin voisi jo laittaa esille. Muutoin ei ole vielä mitään koristeita laitettu. Lapsen toisen päivän luukussa onkin pikkujoulukoristeiden laittaminen. (Ekana päivänä kirjoitetaan joulupukille.)
  • Tykkää Tykkää x 3
 15. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  Totesimpa tuossa, että ihan oikeasti suomalaiset joululaulut on niin surkeita. Toki siis osa on todella kauniita, mutta siis kun moni on niin synkkä tai jotenkin apaattinen. Tulee vain ankea olo. Onhan niitä iloisiakin, mutta tämän toteamuksen tein kaupassa kun lykkäsi peräjälkeen näitä ankeita vaan. Englanninkielisistä joululauluista suurin osa (ainakin tietämistäni) on iloisia ja reippaita. Missä suomalaisten iloinen joulumieli?! :grin
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 16. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  Meilläpä vietettiin tänään joulua!

  Lähdetään siis parin viikon päästä reissuun joten mentiin pikkujoulun viettoon mummolaan. Siellä oli laatikot ja kinkut, tonttu oli tuonut takaovelle lahjasäkin ja kaikki saivat muutaman paketin.

  Tuntui oikeasti joululle ja nyt on hassua kun väki edelleen fiilistelee joulun odotusta - kun se on meidän osalta jo ohi! Toki varsinaista joulua juhlitaan myös matkalla, mutta kesätunnelmissa se on aina vähän eri asia...
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 17. Iiti86 Naimisissa foorumin kanssa Maaliskuun äidit 2019 Toukomammat 2017

  "hei tonttu-ukot hyppikää nyt on riemu raikkahin aika! Hetken kestää elämä, sekin synkkä ja ikävä.." :banghead:
  • Hauska Hauska x 1
 18. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Suomalaiset on sitten varmaan niin melankolista sakkia. :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Jos pitää valita suomalaisten haikeiden ja amerikkalaisten helisevien ja kilisevien laulujen välillä, niin kyllä minä nämä kotimaiset valitsen.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu