Olisipa joulu! Joko odotat joulua?

Keskustelun 'Mitä mielessä? Aihe on vapaa' aloitti Bella Swan, 10 syys 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Siis monta kuukautta oon jo toivonut, olisipa joulu! Nyt kun joulukalentereitakin on alettu uusia julkistaa, voi pojat kun kutkuttaa jo! Voisipa jo laittaa joulukoristeet ja avata luukkuja.. Onko muita jouluhulluja?
  • Hauska Hauska x 1
 2. Ginger Naimisissa foorumin kanssa Toukoäidit 2020 Huhtimammat 2016

  :hilarious::hilarious:

  Siis joo. Vähän ehkä odotan :shy: Mä olin pitkään aika anti-jouluihminen, mutta ehkä joku tätiyskärpänen iskee, koska oon joulu joululta alkanut pitää siitä enemmän ja enemmän. Lapsen syntymän jälkeen oikeastaan. Joululahjojen hankkiminen, paketointi ja antaminen on se paras juttu, sen jälkeen rosollin, kinkun, silakoiden, lihapullien yms syöminen. Joulukoristeetkin on kyllä kivoja, ne tosin laitan varmaan joskus marras-joulukuun vaihteessa.
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Joo, jouluihminen täällä hei :grin
  oispa jo joulu!!
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 4. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Olen kyllä jouluihminen, mutta en ihan vielä sentään odota sitä. Siihen tuntuu olevan vielä sen verran aikaa. Joitain joululahjoja on kyllä jo hankittu sitä mukaa kun on tullut jotain sopivan oloista ja hintaista vastaan.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Kyllä joulu on aina mielessä :) Lahjojen tekeminen on hyvä aloittaa ajoissa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. Enni Naimisissa foorumin kanssa

  Odotan!

  Tärkein juttu tietenkin lahjat, myös antaminen! Pidän myös koristeista/koristelusta ja kaikesta tohinasta mikä liittyy joulun odotukseen. Kausivalot laitan marraskuussa, joulukoristeet joulukuun alussa. Jouluruoista en tykkää puuroa lukuunottamatta eli olen jouluisin aina nälässä :grin
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 7. Äippä x6 Ei muuta elämää Toukomammat 2017

  Juu-u, joulu on jo mielessä... tai ainakin jossain alitajunnan syövereissä:wink
  Laitoin tossa yks päivä pihalle tuijiin valot, ulko lyhdyissä on kynttilät ja sisälläkin niitä poltetaan joka ilta. Oon myös testannut joululahja reseptejä:p
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. Chandelier Tuttu foorumilla Huhtimammat 2018

  Lapsen myötä joulu on saanut ihan uuden merkityksen. Aikaisempina vuosina olen ollut joulun ajan töissä. Viime joulu vietettiin ensimmäistä kertaa perheenä, ihan vain kolmistaan. Ja se oli yksi parhaimmista jouluista ikinä. Innolla odotan taas seuraavaa joulua.
  Taidettiin vauvan kanssa aloittaa joululaulujen kuuntelu jo marraskuun puolivälissä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Tiuskah Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019

  Odotan! Kaapissa on vielä yksi viimevuotinen glögi odottamassa aikaista korkkausta :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. Uusperhesatu Ylläpitäjä Staff Member Administrator

  Eilen taisi olla viimeinen "kesäpäivä" (+24 astetta täällä Turussa), joten nyt voikin siirtyä odottamaan joulua. :grin No, en minä sitä vielä ihan tosissani odota, vaikka kyllähän se ajoittain mielessä on, ja toisaalta reilu 3 kk kiitää ohi taas nopeasti. Tällä hetkellä odotan lokakuista Rooman-matkaa - sen jälkeen voi sitten hiljalleen alkaa odottaa joulua.

  Joulu on ihanaa aikaa. Olen aina pitänyt siitä, ja lasten myötä tietysti vielä eri tavalla. Tuleva joulu tulee olemaan vähän haikea, kun kaksi neljästä lapsesta on toisaalla: bonuslapsi äitinsä luona ja oma esikoiseni isänsä kanssa Irlannissa sukuloimassa. Hän menee sinne nyt ensimmäistä kertaa joulunviettoon, ja vaikka olenkin hänen puolestaan iloinen, on toki haikeaa viettää joulua ilman häntä. Ilman bonuslasta toki myös, mutta siihen olen tottuneempi, kun hän on muutenkin joka toinen joulu poissa. Onneksi meillä on sentään kaksi lasta kanssamme joulunvietossa. :) Ja onneksi joulutunnelmasta ehdimme nauttia koko perheen voimin jo aiemmin joulukuussa ja sitten taas välipäivinä, kun isot lapset tulevat kotiin. Päätimme pitää jouluaaton toisinnon 28.12. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 11. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Olen tänään saanut joululahjoja mietittyä. Jouluna olen rv30, ihan kotosalla tälläkin kertaa tulee pääasiassa vietettyä. Ajattelin että joku hieno jouluaiheinen raskauspaita olisi hauska :shy:
 12. Yölento Addikti Marrasmammat 2016

  Ostin tänään viisi pulloa glögiä!
  • Tykkää Tykkää x 2
 13. Nurinkehrääjä Tuttu foorumilla Heinäkuun äidit 2019

  Enpä juuri voi väittää odottavani. Onhan lahjoja toki mukava saada/antaa ja syödä itsensä läkähdyksiin ihan luvan kanssa, mutta tavallinen päivä se on siinä missä muutkin.
 14. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Mun on ollu aina vaikeeta keksii mun miehelle lahjaa. Se vitsaileekin, että aina tulee samat lahjat eli jääkaappimagneetteja ja bokserit, vaikka niitä en kyllä ole enää alkuvuosien jälkeen ostanut :hilarious:
  • Hauska Hauska x 1
 15. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Mulla on sama kuin Bella Swanilla. Aina sama juttu ja mies saattaa pahimmillaan kertoa kesällä löytäneensä mulle loistavan lahjan. :D Miehelle vielä haluaisi keksiä jotain oikeasti kivaa, kun muuhun perheeseen ei tarvitse niin panostaa. Annetaan sisarusteni ja äitini kesken joka joulu lahjat, mutta niiden ei tarvitse olla mitään erikoisia.
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Tips Rakastunut foorumiin Syysmammat 2018

  En ole lainkaan jouluihminen. En ole erityisesti jouluruokien perään, en nauti kodin koristamisesta enkä fanita joululauluja. Lasten vuoksi toki juhlitaan ja luodaan joulun taikaa, lauletaan lauluja ja koristellaan kuusi (toistaiseksi vain mummolassa, onnekseni). Mutta suurempia fiiliksiä se ei herätä. Pakanajoulua vietän mielelläni, se on keskitalven juhla jossa tuodaan valoa pimeyteen. Myös joulupukin suomalainen alkuperä viehättää (mutta lapsille riittäköön toistaiseksi normi kokispukki).
 17. StellaMom Ihastunut foorumiin

  Joulu on ihanaa aikaa, mutta joulun ja uudenvuoden jälkeen toivon aina aurinkoa ja lämpöä jo, olen vilukissa! Aloitin jo Halloween järjestelyitä, poikapuoli on tosi innoissaan aina mukana sellaisissa. Ja seuraavaksi joulu! Tämä olisi viimeinen joulu kolmistaan jos kaikki menee hyvin. Innoissaan odotan että löytäisin joku kiva paita missä huomioidaan nyytin olemassaoloa myös. Ehkä pitää teettää sellainen, koska en ole oikein löytänyt kivoja valmiita malleja. Lisäksi mulla tulee aina hirveä himo kokkailla ja leipoa joulun aikana, varmaan muutama kilo tulee lisää kun kaikkea sitten syö :)
 18. flikka Tuttu foorumilla

  Joulu :Heartbigred

  Olen jouluihminen, todellakin :grin Joulun aikaan tykkään jopa talvesta, lumesta ja pakkasesta, vaikka muuten en talvesta tykkääkään.

  Olen aloittanut ensimmäiset joululahjat jo kuukausi sitten, ja omille lapsille olen lahjat jo ostanutkin :grin
  Ajoissa tänä vuonna, koska veronpalautukset tuli jo elokuussa ja ne on käytetty jo. Yleensä siis veronpalautuksista ostetaan lahjat ja tarvikkeet. Ja meillä on suuri suku, joten ihan lähisuvunkin lahjoihin uppoaa rahaa, vaikka itse tekisikin osan.

  Rakastan lahjojen antamista! Paljon kivempaa kuin saada itse :p
  • Tykkää Tykkää x 3
 19. Bella Swan Addikti Staff Member Administrator Maalisäidit 2020

  Siis kohta on marraskuu! Siellä ne joulukoristeet odottaa:nailbiting:
  • Tykkää Tykkää x 1
 20. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator Helmikuiset 2021

  Kävelevät jo vastaan halloweenkurpitsojen ja kummitusten rinnalla. Alkaa kyllä omatkin ajatukset kääntyä jo jouluun, kun tulee pohdittua joulukalenterien sisältöä.

Jaa tämä sivu