Oletteko tehneet jotain hankintoja jo?

Keskustelun 'Laskettu aika syyskuussa 2014' aloitti Santtu88, 11 helmi 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Santtu88 Aloittelija

  Heippa kaikki!

  Ajattelin kysellä teiltä, oletteko jo uskaltaneet ostella jotain tarvikkeita vauvalle? Jos olette, niin mitä hankitte? Ja jos ette, koska ajattelitte lähteä ostoksille? :) itseä himottaisi jo kovasti lähteä kauppoihin, mutta sitten tulee se tylsä "mitä jos" -olo..

  Esikoista odotellaan niin ei oikein tiedä, mitä oikeasti tulee tarvitsemaan ja mitä vaan hormonihuuruissaan luulee tarvitsevansa :wink
 2. H3lm1 Tuttu foorumilla Helmikuunmammat 2015

  Muistan tuon ajan esikosta hyvin :) nyt ei tarvitse mitään hankintoja tehdä, kun kaikki suuremmat valmiina neutraaleissa väreissä ja suurin osa vauva-ajan vaatteista myös hyvin neutraaleja. Sitten jos tyttö tulee ni mitään ei tarvitse hankkia :)
 3. Eriika Rakastunut foorumiin

  Nyt menossa 11+4 ja ei olla vielä mitään hankintoja tehty.

  Kieltämättä kaihoisasti kaupassa olen pikkupotkupukuja hypistellyt, mutta siihen jäänyt ainakin toistaiseksi.

  Ensi viikolla on np-ultra (eikä olla varhaisultrassa käyty), joten sen jälkeen saattaa ehkä joku vaate kaupasta mukaan jo tarttua :)
 4. SaWa Aloittelija

  Sama meillä, tänään 11+1, ultraan odotellessa. Sen jälkeen varmaan jo uskaltaa jotain ostella. Sukupuoli kyllä tottakai sitten kun saa tietää niin helpottaa ostoksia.
  Tuntuu niin hassulta, että oikeesti ne tulee meidän omalle lapselle, ei kummeille tai kavereille, vaan meille :Heartred
 5. ~Adalia~ Peruskäyttäjä

  En ole mitään tehnyt, enkä usko kyllä tekevänikään kun vasta viimeisen kolmanneksen aikana.
  Jos sinne nyt päästääs. :)
 6. Takkuinen Aloittelija

  En ole uskaltanut vielä ostella. Pessimismi vaivaa edelleen siitä tuleeko sitä vauvaa taaskaan. Ehkä sitten kun ultrassa käyty...
 7. GussesMamma Aloittelija

  Olen ostanut angelsounds koti-dopplerin jolla voin kuulla vauvan sydänäänet viikolta 12 lähtien. Sen pitäisi saapua ensiviikolla:)
 8. Marru90 Peruskäyttäjä

  Miekin ostin tuon angel sounds doplerin, jolla sä pitäisi kuulua rv 12. Kuitenkin minulla ne kuuluivat jo hiukan aikaisemmin (rv 11). Hakusessa on, mutta kun kohdilleen sattuu niin kuuluu hyvin :) ja ostin mie bola korunkin, vaikkei Toukka sitä kuule vielä kymmeneen viikkoon :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. GussesMamma Aloittelija

  Ostin pyjaman jota ihastelin jo ennen raskautta...tiedän että on tosi aikaista rv13 +1 mutta en voinut vastustaa. Marru90 mä ajattelin ensiviikolla ostaa Bolan myös :)
 10. Sukey Tuttu foorumilla

  En ole ostanut vauvalle vielä mitään. Meillä on vaatteita, leluja ym. vaikka muille jakaa, joten sellaiset saan jättää suosiolla kauppaan. Ostoslistalla on unilelu, patja pinnikseen ja hiusharja. Jos otetaan äitiyspakkaus, niin sitten ei tarvitse ostaa hiusharjaakaan.

  Santtu88, niitä tosiaan kannattaa miettiä, että mitä oikeasti tarvitsee, ja mitä on pakko ostaa ennen vauvan syntymää :) Omasta mielestä esim. rintapumppu, rintareppu ja kestovaipat ovat sellaisia, että ne voi ihan hyvin hankkia vasta vauvan syntymän jälkeen. Itselle on ollut ihan ehdottomia pinnis (tottakai) ja lipastollinen hoitopöytä. Korkeammalla tasolla on helpompi tehdä hoitotoimenpiteitä, ja kun vaatteet saa lipastoon, niin ei tarvitse lähteä hakemaan vaatteita eri paikasta, jos sattuvat likastumaan.

  Ja toisen lapsen syntymän jälkeen Manduca oli ihan elinehto, esikoisen kanssa se jäi oikeastaan käyttämättömäksi, kun käsipari oli koko ajan yhden vauvan "käytössä".
 11. Santtu88 Aloittelija

  Mäkin olen katsellut semmoista doppleria ja haluaisin sellaisen meillekin. Mutta jotenkin mietityttää kuuleeko sillä sydänääniä jos kohtu on taaksepäin kallellaan? Neuvolassa kun sydänäänet jäi sen takia kuulematta. Olen varmaan ihan vauhkona turhaan :confused004
 12. sunset90 Aloittelija

  Minä tänään selailin vauvakirjoja nestistä, siis sellaisia joita vanhemmat voi sitten täytellä... :) Olisikohan olemassa sellasta vauvakirjaa,joka alkaisi jo raskausajasta, johon voisi täytellä raskausmuistoja? Ja isovanhempien muistoja kirjan haluaisin jossain vaiheessa ostaa äidilleni täyteltäväksi :grin

  Ensi viikolla olis ultra! Jos siinä näyttää kaikki olevan hyvin, niin ehkä sitten uskaltaisi ostaa jotain pientä :wink:Heartpink
 13. CMT Tuttu foorumilla

  Vau:n tervetuliais lahjassa on vauva kirja mihin voi laittaa ultrakuvia ja masu kuvia:) ja kertoa raskaudesta, meillä molemmilla tytöillä sellaiset:) alussa myös "sukupuu" mihin voi merkata isoäidit ja jne:)

  Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 14. CMT Tuttu foorumilla

 15. sunset90 Aloittelija

  Kiitos vinkista CMT! :) En vaan tiedä haluanko liittyä tuohon kerhoon, tuleeko sieltä sitten automaattisesti kirjapaketteja kotiin?

  Btw... kela julkaisi tänään uuden äitiyspakkauksen! :rolleyes:
 16. CMT Tuttu foorumilla

  Siis mä tein nii että tilasin tuon tervetuliais paketin ja kun saapui niin kävin eroomassa kerhosta :wink ja siellä sivuilla näkee milloin lähetetään seuraava kirja paketti.

  Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. CMT Tuttu foorumilla

  Ompa kivannäkönen tuo äippäpakkaus! Toivottavasti saataisiin tuo uusi:)

  Sent from my GT-I9100 using Vau Foorumi mobile app
 18. zousan Tuttu foorumilla Syyskuunmammat 2014

  mukavan näköinen äitiyspaketti, kelpaisi kyllä :)

  täällä kävi ikean poika äsken tuomassa hoitopöydän ja pinnasängyn. ei todellakaan ollut tarkoitus näin aikaisin hankkia, mutta kun 80€ pöytä maksoi jostain syystä vain kympin, ja sänky tuli samoilla postikuluilla... :grin toivottavasti nyt päästään sitten kanssa käyttämään niitä syksyllä!
 19. Santtu88 Aloittelija

  Onko kukaan vielä ostanut äitiysvaatteita? :)
 20. Takkuinen Aloittelija

  Mun ei onneks tarvi tinkiä omasta tyylistäni raskauden aikana, koska pukeudun lähes aina haaremihousuihin ja muutenkin löysään ja mukavaan vaatteeseen :)

Jaa tämä sivu