Oireet

Keskustelun 'Lokakuiset 2018' aloitti Eliza79, 23 tammi 2018.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Bellarus Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020 Lokamammat 2018

  Vaan kuka leikkaa mun varpaankynnet :eek:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Hauska Hauska x 1
 2. tuulonen Tuttu foorumilla Lokamammat 2018

  Meidän pitää perustaa joku äitien tukipiiri, jossa leikataan ja lakataan varpaankynnet ja kääritään housunlahkeita vuoronperään toinen toisiltaan. :woot:
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. vauvakuume ♡ Rakastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Kesämammat 2016 Lokamammat 2018

  Mulla on lonkat aivan tuhottoman arat, ja selkä väsyy hetkessä. Hieman pidempi kävely aiheuttaa kyllä sellaisen tuntemuksen ettei uskalla kauas kyllä ilman jotain missä on pyörät alla lähteä :eek::woot: Aikapaljon myös supistelee, paljon harkkareita jotka tuntuu tosi epämukavilta ja jonkunverran niitä menkkajomoja, eivät oo tehneet paikoille mitään kuitenkaan :)

  Oon taas alkanut olemaan myös ehkä vähän tukkoisempi ja nenä on täynnä kuivaa karstaa ja vuotaa herkästi verta..
 4. JenniK Ihastunut foorumiin Lokamammat 2018

  Mulla kanssa harkkasupistuksia herkästi, ei pidä turhaan kiirehtiä kävellessä...
 5. Kyfik Peruskäyttäjä Lokamammat 2018

  Mulla ei kipuja juurikaa kuten ekassa. Varmaa paikat jo niin venynu et antaa periks :grin

  Supistuksia taas nyt on, mitä ekassa ei. Kipeitä, jomotusta, kramppeja, tasaista kipus alavatsalla ja -selässä. Siis perus kuukautisoiretta. Voivat olla avaavia ja siks sainkin sairaslomaa. Vuoselepoon en joutunut mut kuiteski tahtia nyt hiljennettävä (jalkojen päällä oloa töissä).
 6. vauvakuume ♡ Rakastunut foorumiin Heinäkuiset 2021 Kesämammat 2016 Lokamammat 2018

  Häpyliitos ja lonkat on tänään olleet oikein hurjalla tuulella aikaisempaan verrattuna :sour:
  Oikean puolen lonkka naksuu ja paukkuu minkä ehtii ja epäilen sen jäävän vielä jossain vaiheessa sängylle koko jalan :woot: Aamuisin tyhjä mahalaukku närästää niin, että usein myös oksettaa..
  Sukkien ja kenkien (tennarit) pukeminen on ihan tuskaa... Ehkä alan kulkea vaan kumisaappaissa loppuajan :woot::woot: Supistuksia tulee, mutta ihan epäsäännöllisesti ja ovat niin voimattomia, että taitavat vaan kuulua asiaan. Vauva hengailee edelleen PERÄTILASSA (viikko sitten neuvolassa ultralla varmistettiin) tai siltä vahvasti tuntuu tai ainakin poikittain. Toivottavasti kääntyy itse :happy: Tänään rv35+0 :love017
  Sellaisia täällä tällähetkellä. Sairaalakassi on muutamaa juttua vaille valmis ja kaikenlaista olen yrittänyt touhuta valmiiksi vaikkei vielä mikään hengenhätä olekkaan. Uskon ja toivon, että neiti viihtyy masussa vielä, ainakin yli rv37 ja varmastikkin ylikin hyvinkin :)
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
  Last edited: 5 syys 2018
 7. Ruusunen29 Tuttu foorumilla

  Tykkäys vauvakuume "tiedän tunteesta" :wink

  Täällä rv36+4 ja huomenna vauvan käännösyritys äp:lla. Majailee siis perätilassa. Viikko sitten ultra ja paino-arvio 2485g. Jos ei yritykset kääntää onnistu pitäisi henkisesti yrittää valmistautua perätilasynnytykseen. Edellisen lekurin mukaan edellytyksiä kun on. Rohkeutta ajatukselle vaan tarvisi.

  Itsellä tuskaista välillä olla ja unet vähissä. Vauvan pää painaa kylkiluihin kipeästi. Paine pahentaa närästystä tietenkin kun pää sen verran kovempi kuin peppu. Vihlomiset ja supistukset melkoisia vauvan potkuista alaspäin (seisoo välillä). Huh.

  Täällä vielä keskeneräistä :D hyllyjä paloina ja vasta osa vaatteita pesty. Pullot ja pumppu ym. steriloimatta vielä. Josko joku hoitaa jos äkkilähtö tulee. :wink Muuten viikonlopun hommia..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. Sarianna Aloittelija

  Täällä kans alkanut harkkasupistukset mitkä voimistuu liikkuessa. Kun muistaa ottaa rauhallisemmin niin niitä ei oo melkeen ollenkaan.

Jaa tämä sivu