Oireet

Keskustelun 'Kesäkuiset 2018' aloitti Mamma84, 26 syys 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Tiedä johtuuko helteistä, mutta vähän on ollut huono olo pari päivää. Semmosta pientä öllötystä eikä oikein maistu ruoka. Ja rinnat on vihlonu myös samaan tapaan kuin alkuraskaudesta.
 2. Annu_H Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Unettomuus, joka asento on epämukava ja vauvan liikkuminen ahtaassa tilassa alkaa olla jo melkosen tuskasta.. Saisi pieni palleroinen syntyä jo niin meillä molemmilla voisi olla vähän helpompi olo..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 3. -pallokala- Rakastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Joo mulla kans yön saldo on komeat kolme tuntia unta. Eihän tällä pärjää! Lonkkasärky on jotain käsittämätöntä eikä siihen oo panadolista mitään apua. Nyt riittää!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 4. Huvitutti Ihastunut foorumiin Kesämammat 2018

  Just ku eile pääsin sanomaa et ei ollu koko päivänä mikää kipeenä ni joha alotti ennen nukkumaa menoa vauva taas porailun alas ni et vihlo mahaa alaselkää myöten. Yö oli ok ku unta sai ja nyt taas sama meno jatkuu :O
 5. linella Tuttu foorumilla Jouluäidit 2020

  Hyiiii mulle tuli nyt aamulla kanssa yhtäkkiä tosi huono olo, olin jo ihan varma että laatta lentää. Vatsassa myös tuntuu kiertävän. Ehkäpä pitää hetki huilia.
 6. Töppö Aloittelija

  Mulla on kanssa ruoka maistunut huonommin viime aikoina ja suoli tyhjenee monta kertaa päivässä. Ja edellisestä raskaudesta muistoksi jääneet peräpukamat ovat taas täällä, eli vaaka-asento kutsuu taas
 7. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Taas pari erittäin huonosti nukuttua yötä takana, mahan kipuilua, huonoa oloa. Olen lukenut että joillakuilla mahan sekaisin meneminen ja huono olo on ennakoinut synnytystä, joten sitäpä tässä nyt sitten toivon sormet ja varpaat ristissä et lähipäivinä alkais tapahtumaan. Tai mieluummin vaikka heti tänään, ei haittais ollenkaan.

  39+4
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. papupata23 Peruskäyttäjä

  Treenit aiheuttaa sen että aamulla vaikee päästä alavatsa jomotuksen takia ylös. Tänään siivosin ja puistelin matot ni avot miten kipee alamaha. Mulla on vielä kolme viikkoa laskettuun joten en haluu jämähtää sängyn pohjalle ainakaan vielä. :sad001 ja välillä oikeasta jalasta vetää suonta, hyvä ettei jalka petä alta.

  36+6
 9. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Kuulikohan vaavi mun manaukset kun nyt on tullu kipeitä supistuksia epäsäännöllisen säännöllisesti n. 4 tuntia..? Limatulpasta ei tietoa eikä lapsivesikään oletettavasti ole mennyt. Vatsa toimii erittäin hyvin. Soitin sairaalaan mutten kyllä yhtään viisaammaksi tullut nuivan oloisen vastaajan ympäripyöreistä puheista. Että saa ny sit nähdä onko tässä tosi kyseessä ja päästäänkö synnärille asti tänään vai onko sittenkin ihan väärä hälytys.

  39+5
  • Tykkää Tykkää x 5
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 10. khl Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Niinhän siinä sit kävi et vedet hulahti muutama tunti edellisen ^^ viestin kirjottamisesta ja nyt ollaan jo toivottavasti aika loppusuoralla synnytyssalissa. :gen113
  • Tykkää Tykkää x 21
 11. vilttitossu Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  khl, kovasti tsemppiä! Kyllä se oma vaisto vaan monesti on oikeassa näissä asioissa :)
 12. Sarahe Aloittelija

  Täälläkin h-hetki käsillä. Lapsivedet menivät puolen päivän aikaan ja nyt ollaan salissa Rv 37+0
  • Tykkää Tykkää x 15
 13. Sarahe Aloittelija

  Pieni aarteemme syntyi tänään 6.6 klo 20.20 nopealla tahdilla
  • Tykkää Tykkää x 24
 14. Tiitu90 Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Kesämammat 2018


  Onneaaa!!!:joyful:
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Kharou Rakastunut foorumiin Elokuunmammat 2014 Kesämammat 2018

  Onnea Sarahe! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Tigger Naimisissa foorumin kanssa Marrasäidit 2020 Helmikuunmammat 2016 Kesämammat 2018

  Paljon onnea Sarahe! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Töppö Aloittelija

  Eipä tässä ehtinyt itse paljon oireita päivittelemään. Eilen meni vedet ihan yllättäen vähän ennen yhdeksää aamulla, kolmen vartin päästä siitä alkoi supistukset ja pieni (iso) poika oli maailmassa jo ennen yhtätoista. Hyvä, ettei tullut matkan varrelle!
  Onnea myös toiselle kuudennen päivän sankarille!:happy:
  • Tykkää Tykkää x 20
 18. jl86 Naimisissa foorumin kanssa

  40+5. Kolme kertaa kuukauden sisään ollut pidempi aika supistuksia ja sellanen olo että pian tulee lähtö, mut aina ne on ohi mennyt. Kaks kertaa kalvojakin jo pyöritelty, limatulppa lähteny 2 vkoa sitten, silloin paikat oli auki 2cm ja kaulaa jäljellä 2cm , joka pehmeä.
  3 s:ää , kuoppaiset hiekkatiet, vyöhyketerapia jne (eli kaikki) kokeiltu ja ei synny. Ihmisiltä tulee viestiä ”joko joko” ei oo yhtää hermot riekaleina...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 19. piiu84 Tuttu foorumilla Elomammat 2016 Toukomammat 2018

  Kahdesti alakerta tsekattu ja pyöritelty vähän kovemmin ja kahdesti olen käynyt akupunktiossa eikä siitä ole ollut hyötyä. Ei auta kävelyt, saunominen tai sekstailukaan. Eli tää kaveri ei vaan halua tulla maailmaan. Jospa huomenna käynnistäisivät tai tekisivät edes jotain kun on ya-kontrolli

  41+0
 20. jl86 Naimisissa foorumin kanssa

  Eli samassa veneessä piiu soudetaan :/ mä en oo saanu ees aikaa ya kontrolliin vielä.. kai se sit joskus ens viikolla on...
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu