Oireet

Keskustelun 'Maaliskuiset 2018' aloitti PikkuR, 25 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. rilirryn Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Mun olisi tarkoitus ottaa joka päivä, mutta se helposti unohtuu. Mulla on jotain vatsaystävällisiä purutabletteja.
 2. madonna86 Peruskäyttäjä

  Mulla vähän sama syön ferrodania 2 tbl joka toinen pvä ja yks sit siinä välissä... mun hb ollu nyt 3 viimekerralla 98... ja ei meinaa nousta... se et valkovuoto lisääntyy ni ainaki itehuomasin tuossa taannoin et pikkuhousunsuojia ku pitää päivittäin ni vuoto vaan lisääntyy, mutta heti ku vaik päivällä tulee valkovuotoo ja vaihtaa alkkarit ni vähän vähempi tulee... noissa pikkuhousunsuojissa joku mikä aiheuttaa enempi myös tuota hiivaa sun muuta...
 3. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Pikkuhousunsuojat hautoo ja siksi vuotoa tulee enemmän.
 4. Rabsu Tuttu foorumilla

  Päätä särkee jo toista päivää putkeen. Panadol ei paljon auta ja ibuprofeenia ei saisi enää tässä vaiheessa ottaa. En tiedä pitäiskö olla huolissaan. Meillä on perheessä flunssaa nyt ja päänsärkyä mulla on esiintynyt muissakin raskauksissa ja ilman raskauksia. Jään seuraamaan tilannetta.

  Väsy on ja vihlontaa alapäässä sekä selkäkipua.. perusloppuraskauden setti :joyful:
 5. <Lisabeth> Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018 Tammiäidit 2020 Tammimammat 2017

  Mullaki särkee päätä toista päivää. Eilen näin sahalaitojaki kahdesti niin meen huomen aamul käymää neuvolas. Mullakaan ei panadol auttanu yhtään.
 6. Ilona_ Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Mulla onneks Panadol tepsii päänsärkyyn. Vissiin niskat menee jumiin kun ranka on niin kovilla, täytyis vaan koittaa muistaa venytellä, se ehkäisee mulla näitä lopun ajan kiputiloja ja jumeja kyllä.
 7. Freechaper Aloittelija

  Mahasta kuuluu napsumista varsinkin jos kaveri myllää siellä. Ääni on kuin kuminauha napsaihtaisi poikki. Muut ei tätä kuule vaikka vieressä istuisi. Onko muilla samoja oireita ollut? Neuvolasta sanottiin että yleensä jos sikiökalvo menee rikki, kuulu samantapainen ääni, mutta ei ole vedet mennyt vaikka monesti jo napsunut useamman viikon. Toinen lapsi kyseessä ja en muista ensikoisesta moista 'vaivaa'
 8. Viuhti-- Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Täälläkin napsuu harva se päivä ja on kestänyt jo useamman kuukauden. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Ilona_ Ihastunut foorumiin Maalismammat 2018 Tammikuunmammat 2016

  Voikohan närästys ilmentyä lähinnä huonona olona? Mä en yhtään tiedä miltä sellainen perinteinen närästykseksi mielletty polttelu tuntuu, ikinä ollut sellaista tuntemusta missään yhteydessä, mutta nyt aivan kuten viimeksikin loppuraskaudessa alkanut ilmetä sellaista jatkuvaa ylitäyttä lievästi pahoinvoivaa oloa, erityisesti syömisten jälkeen ja pahenee iltaa kohden. Ruokahalu ei ole ollenkaan normaali. Ja tänään nousi jotain oksennuksen makuista kurkkuunkin, että jotenkin tuo varmaan liittyy siihen kun maha alkaa olla niin ahtaalla ja ruoka alkaa nousta ylös sen seurauksena.
 10. rilirryn Peruskäyttäjä Maalismammat 2018

  Mulla saattaa olla närästyksen kanssa välillä myös vähän pahoinvointia. Mulla närästys tuntuu oikeastaan vaan poltteluna kurkussa.
 11. Hena82 Naimisissa foorumin kanssa Maalismammat 2018

  Mahaportti löystyy kun kohtu painaa vatsaa ylöspäin. Ruoka pääsee seilaamaan takaisin ruokatorveen. Varsinainen närästys ei tunnu pahoinvoinnille mutta kyllä mulle pahaolo tulee kun kauan tai pahasti närästää.
  Närästystä on ehkä vähän vaikea selittää mutta mulla se tuntuu polttavana tunteena rintalastan yläosassa. Toisinaan myös aika puristavana tunteena ja välillä ihan niin että tuntuu ettei pysty hengittämään.
 12. Iltatähteilijä Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Närästys saattaa ilmetä monin tavoin. Myös tuolleen huonona olona. Mullakaan ei suoranaista polttelun tunnetta ole. Kannattaa sitä närästyslääkettä kokeilla ja pienentää ateriakokoja ja tihentää syömistä. Tsemppiä närästyksen kanssa painiville. Esikousen aikaan koko raskausaika oli hankalaa sen vuoksi. Keskimmäisen ja tämän vauvan kanssa ei vastaavaa ole ollutkaan.
 13. Viuhti-- Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Samaa oon miettinyt. Omasta mielestäni tunnistan kyllä närästyksen ja sellaista ei ole ollut kuin pari kertaa raskauden aikana. Viimeisen kuukauden aikana on kuitenkin ollut just sellaista huonoa oloa, ruoka ja neste tuntuu jäävän "puolitiehen" hölskymään ja saattaa just nousta kurkkuun takaisin.
 14. Minerva81 Peruskäyttäjä

  Ah,ihanat sukkapuikkokivut on ollu kaverina viikon verran. :D
  Välillä viiltelee niin että tulee mietittyä että niin,miltäs ne synnytyskivut tuntuikaan.. Aika kultaa muistot.. :p
 15. Viuhti-- Rakastunut foorumiin Maalismammat 2018

  Täällä kans vihloo ajoittain tosi napakasti. Ensikertalaisena monesti noiden vihlontojen aikaan miettinyt, että millaisiahan kiljahduksia ne synnytyskivut aiheuttaa, kun nyt jo noita sukkapuikkokipuja välillä säikähtää niin, että säpsähtää ja kiljahtaa...
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Rabsu Tuttu foorumilla

  Kutinaa.. aaargh! Tätä ei ole ollut muissa raskauksissa. Jalat (pohjat, pöydät ja varpaat) kutisee etenkin öisin.. raastavaa. Kävin labrassa, mutta arvot on kohdallaan. Hyvä tietysti, mutta ihnettelen, mistä tämä johtuu.. toivottavasti menee ohi pian eikä kestä koko loppuraskautta!
 17. Iltatähteilijä Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Mitäs sun verenpaineet ja virtsan proteiini on?
 18. Rabsu Tuttu foorumilla

  Verenpaine on ok. Virtsasta en just nyt tiedä. Tiistaina selviää. Eihän kutina kai raskausmyrkytyksen merkki ole..? Ei th ainakaan noista kysellyt.
 19. Iltatähteilijä Tuttu foorumilla Maalismammat 2018

  Multa kyseli kutinaoireet myös raskausmyrkytysoireita kartottaessaan. Tarkensi että onko jalkapohjissa kutinaa...

  Mutta tosiaan verenpaineen nousu on ensimmäinen näkyvä merkki raskausmyrkytyksessä. Eli ku se kerta kunnossa niin ei ainakaan siitä pitäs olla huolta.
 20. Freechaper Aloittelija

  Turvotus saattaa aiheuttaa kutinaa kun iho venyy. Itse huomaan ainakin että kylmä ilma ja turvotus pistää rapsuttaa jalkoja ja käsiä.

Jaa tämä sivu