Oireet

Keskustelun 'Laskettu aika helmikuussa 2017' aloitti Olivia82, 1 kesä 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Jossulla Satasella mukana keskusteluissa Marrasmammat 2018

  Ääh, pitikin vielä näin loppumetreillä tulla näin ihana oire ku peräpukamat (ulkoiset), maha kyllä toimii ettei ummetusta ole, syön paljon kuituja ja juon vettä. Raivostuttavaa kun tuntuu niin super epämiellyttävältä olo koko ajan :/
  • En tykkää En tykkää x 1
 2. Makarelli Hyväntuulinen höpöttäjä Tammikuunmammat 2015

  Laskettu ois 6. Päivä. Joten saahan jo odottaakin :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Jossulla, mulla tuli peräpukamat esikoisen synnytyksessä. Ovat sen jälkeen ilmaantuneet aina raskauksissa! Mutta niistä onneks pääsee eroon raskauden jälkeen vaikka aikaa siinä menee!
 4. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Oioi. Nyt on pari päivää ollut oikeesti tukala olo. Ei oikein hyvä oo mitenkään päin ja henkee ahistaa vähästäkin. Maha tuntuu raskaalta ja painavalta. Voimakkaan napakoita supistuksia tulee aina liikkeelle lähtiessä, mutta ei ne kivuliaita oo vielä. Turvotus lisääntynyt jonkin verran. Huomenna 39+0 ja neuvolakin olis.
 5. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Hyvä ajoitus siis neuvolalle, siellähän ne voi vaikka tsekata että onko paikat jo auki jne. :) Täällä kyllä samoisaa fiiliksissä, oma olotila ahdistaa ajoittain todella paljon, erityisesti öisin.
 6. Sonjuska Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Juu, viikko sitten oli äippäpoli käynti nii oli jo paikat pehmennyt ja sormelle auki. Joskohan tuo edistys joutuin nii ei tarviis pitkään enää kärvistellä.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Wadalma Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Tänä aamuna oli niin kovat kivut alavatsassa/alapäässä etten päässy sängystä ylös ilman miehen apua. Se jo luuli että nyt on tosipaikka kyseessä kun talutti tutisevan vaimonsa pissalle, ja jäi vaan selailemaan kännykkää sängylle kun mä vikisin vessassa, mutta kivut taiskin johtua täydestä rakosta ja eilisen shoppailumaratonista :grin Täytyy todellakin muistaa sitte synnytyssalissa ravata pissalla mahdollisimman usein, jos täys rakko voi tuntua tolta... :eek:
 8. Suklaapehmis Näppärä viestien naputtelija Heinä-äidit 2020 Helmimammat 2017

  Miullaki koskee aika paljon ku yöllä nousee vessaan.. sit tajuaa et rakko on ihan täynnä ja se varmaan johtuu just siitä :D
  Mut alkaa jo ärsyttää nää silmät ja nenä. Silmät ovat jo viikon verran olleet oudot, maanantaina kävin lääkäriltä pyytämässä silmätipat reseptin, arvelivat että on tulehdus molemmissa silmissä. Vielä ei paljoakaan ole auttanut.. silmät tuntuu kuivilta ja välillä rähmii..
  sit tää nenä on koko ajan tukossa, ei tuu mitään vaikka tuntuu että pitäis koko ajan olla niistämässä. Ihan ku olis jotenkin limakalvot turvonneet ja hiton kuivat.
 9. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä heräsin ekaa kertaa moneen kuukauteen vessaan viime yönä, silmät sikkurassa kompuroin pitkin seiniä :D Täytyy alkaa pitää jotain yövaloa sit ku vauvan kans yöllä hiippailee.
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Mä epäilen että mun rakko räjähtää ennen ku herään :joyful: jos esikoisen takia herään niin aina joudun myös vessaan menemään mutta muuten nukun vaikka olisi kuinka vessahätä..
  • Tykkään Tykkään x 1
 11. Giovanna- Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  ^ Mä varmaan herään joku yö, kun vauvan päälaki kutittelee jo :D Toivon periyttäväni erittäin vahvasti näitä unenlahjoja!
  • Hauska Hauska x 1
 12. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Haha, niin mäkin toivoin vaan ei suonu luoja niitä ainakaan esikoiselle :grin jos tälle toiselle nyt sitten :rolleyes:
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. Gagezzz Piirimestaruustason postaaja Helmimammat 2017

  Mä oon alkanu bongaamaan noita kivuttomia suppareita useemman päivässä jo. Myös koko ajan ihan hirveitä kuumia aaltoja kun hiki vaan alkaa virrata sohvalla istumisesta.
 14. Jossulla Satasella mukana keskusteluissa Marrasmammat 2018

  Aamulla heräsin kun nenästä valui ihan suihkuna verta, vissiin hemoglobiini liian alhainen (?) Maanantain mittauksessa 115 (ei kyllä mitenkään huonoimmasta päästä oo, mut toki alhaisempi ku normisti).
  Saunan jälkeen taas tuntuu että kaikki veri jaloissa, kun pistelee ja punoittaa hirveesti, ei oo muina viikkoina ollut ku tällä.
 15. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Mä sain flunssan. Eipä kyllä olis tarvinnut tulla..

  Rv 39+3
 16. Jossulla Satasella mukana keskusteluissa Marrasmammat 2018

  Viime yönä lähti limatulppa (on tainnu jo muutamia viikkoja tulla pieniä määriä, mut nyt tuli kunnon klöntti :D )
  Harmi vaan että viä voi silti kestää useampi päivä synnytyksen alkuun.. (40+3)
  • Tykkään Tykkään x 2
 17. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Jossulla tuohan on hyvä merkki! Jospa se siitä lähtis käyntiin..

  Minäkin olen kytännyt paperia pyyhkimisen jälkeen jo monta viikkoa :D välillä tulee limaista valovuotoa mut ei mitään veriviiruja tms...
 18. kotikissa Sanaisen arkkunsa ammentaja Helmimammat 2017

  Valkovuoto on nyt niin niin valkosta ja runsasta. Tuskin on limatulppa, vaan taitaapi taas olla hiiva :/
 19. Hemppa Kommentoinnin ninja Helmimammat 2017

  Minä Oksensin.. alavatsaa jomottelee. Ihme olo! Mutta flunssa on sen verran paha etten toivo mitään lähtöä nyt.
 20. V1lhelmiina Puuhakas puhuja Helmimammat 2017

  Ihan ihmeellinen kipu vatsalla, ihan ku se olis repeemässä :dead: Ei supista eikä oo sekaisin mutta kamalalta tuntuu ja ihan kosketusarkakin. Kumartuminenkin tuskaa. Mietin jo sitäkin ettei Napero vaan päättäny kääntyä vielä...?