Odottavat toukomammat 2015

Keskustelun 'Laskettu aika toukokuussa 2015' aloitti Sirpula, 18 elo 2014.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Tiukuliisa Piirimestaruustason postaaja Helmikuun äidit 2019 Toukokuunmammat 2015

  Mätiä tuli kanssa itsekin vähän syötyä lohipateen päällä... Lohipatee oli kyll tehty lämminsavulohesta.. ☺
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. AHK Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  Mun tän joulun synti on kylmäsavuporo :p yhtä pastöroimatonta juustoa maistoin mut kun se ei ollu ees kotimaista niin en sit viittiny enempiä alkaa syömään...muitten viinejä haistelin ja totesin et alkoholittomat ei kyllä osunu yksiin ruoan tai juustojenkaan kanssa :grin
 3. Vaapukka Piirimestaruustason postaaja Lokakuiset 2021

  Kaamee jouluressi ja kiire ollu ni en oo kerenny enka jaksanu raahautua tanne asti. Nyt sain jopa itseani niskasta kiinni ja ravisteltua vahan ^^ ollu hirmu ikava jo teita. Pitaa tassa viikonlopun aikana yrittaa lukea kaikki jutut kuukauden ajalta. :D ai nii ja hyvaa joulua (vaha myohas?!)
  • Tykkään Tykkään x 3
 4. nennaemilia Sanaisen arkkunsa ammentaja

  Joulunvietosta selvitty, jee!

  Mun joulusynteihin kuului pari mätitahnaraitaista munaa ja pari voileipäkeksiä valkohomejuustolla. Siinäpä ne sitten olikin. Muuten olin tosi tunnollinen. Radin takia ei tullut järjettömästi suklaatakaan syöytyä ja sokerit pysyi hyvinä koko joulunajan. Oon todella tyytyväinen siihen. Viiniä mun ei edes tehnyt mieli, kun en muutenkaan alkoholia juurikaan käytä. Vissyä join litratolkulla, mutta sekin johtui lähinnä siitä, et meidän äitin luona vesi maistuu ihan kammottavalle. Joulu meni siis kaikinpuolin mukavasti.
 5. Violet87 Hyväntuulinen höpöttäjä Toukokuunmammat 2015

  Joulun vietosta selvitty, viikonloppuna sitten alkoikin järkyttävä flunssa. Tänään kävin lääkärillä ja verikokeiden mukaan virustautia. Ei voi influenssaa sulkea pois, vaikka rokotteen olenkin ajoissa ottanut (pari läheistä sairastaa influenssaa parhaillaan, jotka todettu myös tänään) Olo on kuin rekan alle jääneellä.. :sad001 Onneksi ei ole tullut korkeaa kuumetta. Toivottavasti te muut säästytte tältä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 6. Bnt Näppärä viestien naputtelija Toukokuunmammat 2015

  En tietääkseni koskenut mihinkään niin sanutusti kiellettyyn, mutta sokeria tuli syötyä puolen vuoden edestä :P Ihan kiva että on joulu jo aika lailla ohi että saa palattua arkiruokaan :D Siitä vain vielä tiedä kenelle saadaan syötettyä sitä ennen noi loput kakut, tortut, keksit ja suklaat tuolta keittiön puolelta, haluaisin niistä eroon kun olen suht taipuvainen naposteluun jos on naposteltavaa lähettyvillä.

  Tsemppiä flunssan kanssa Violet87, toivottavasti influenssaa ei kummiskaan olisi :/
  • Hauska Hauska x 2
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Elvi~ Näppärä viestien naputtelija Heinämammat 2018

  Täällä myös iski flunssa jouluaattona. Muutaman päivän oli kuumetta ja kunnon räkätauti kovan yskän kera. Nyt jäljellä enää nenän tukkoisuus/nuha. Astmaatikkona piti ottaa kyllä pari ylimääräistä annosta avaavaa tuon flunssan aikana ja apteekista haettiin nenäsumute, jota saa käyttää. Jospa tää nyt vihdoin alkais hellittämään. Onneksi on töistä lomaa, niin on voinut ihan vaan levätä!
 8. -Nennu- Puuhakas puhuja Huhtikuiset 2021 Kesäkuun äidit 2019

  Ihanaa tätä vuotta kaikki pallomahat :Heartred tämä vuosi on meille kaikille unohtumaton kun jokainen meistä saa oman käärönsä syleilyynsä :Heartred :Heartred :Heartred
  • Tykkään Tykkään x 11
 9. iltatähti2015 Sanaisen arkkunsa ammentaja

  18.5/iltatähti2015/29/3/PKSSK :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 10. Anime Hyväntuulinen höpöttäjä

  Heips! Mä vasta liityin tänne niin on vähän totuttelua :) Joulun seutuun meidänkin pesueelle tuli flunssa (mies, minä ja 2v) ja tuntuu et eilen oli vähän jo helpompi hengittää niin eiköhän tullu uus kurkkukipu yöllä :sad001 sit viel horminit valvottaa yöllä ja taapero herättää 5.45 niin ah.. tuli kyllä syötyä lohta ja savuporoa ja juustoja ja mätiä ja sillejä. Mut en oo ihan hirmu tarkka ruuista ollu muutenkaan niin uskon että tässä selvitään hengissä toukokuulle asti silti.
  • Tykkään Tykkään x 2