Nuoret odottajat

Keskustelun 'Laskettu aika 2015' aloitti Gekkoliini, 17 huhti 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Meelia Aloittelija

  Mulla laskettuaika on torstaina ja tuntuu et yli menis ja käynnistykseen mennään. Itellä sama et alkanu pelottamaan..
 2. ninsu Aloittelija

  Huomenna on rakenneultra ja mua jännittää ihan hirveesti !! Toivottavasti saisin nukuttua kunnolla tänä yönä kun ultra aikakin on vasta klo 18 :arghh:
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Voi jessus, mä oisin varmaan seuonnut jos olisin joutunut ultria odottamaan koko päivän. :D Mä sain onneksi molempiin ajan heti aamulle.

  Täällä tänään 40+0, vielä ootellaan. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Krissse Peruskäyttäjä

  Moikka täällä yks 22v tuleva äippä Vantaalta :) esikoista odottelen syntyväks joulukuussa ja huomenna tulee mittariin 14+0 :Heartred oon tuttu tuolta joulukuun mammat 2015 ryhmästä. Vasta nyt löysin tän ryhmän, vähä harmittaa etten aiemmin mut kiva päästä mukaan :)

  Nt ultrassa ja parissa neuvolassa käyty ja kaikki mallikkaasti :D

  Onko muita pk seudulta?
  • Tykkää Tykkää x 2
 5. Neppppsu Tuttu foorumilla

  Mä oon Helsingistä Krisse! :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. alinah Addikti Elokuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016

  Heippa, mä tulin huutelee tuolta tammikuisista mulla on LA 26.1.2016. Ja olen 22v Helsingistä ja eka olis tulossa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. Krissse Peruskäyttäjä

  Heeei kivaa nepsu ja alinah! :D laitan teille yv, ei oo tietty pakko vastailla mut ois kiva tutustuu paremmin. :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 8. alinah Addikti Elokuun äidit 2019 Tammikuunmammat 2016

  Musta olis tosi kiva tutustua kans vähän muihin odottaviin nuoriin.. :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Neppppsu Tuttu foorumilla

  Joo laita vaan, enköhän mä vastaile kunhan viestin saan! :)
 10. Gekkoliini Aloittelija

  Mulla on jääny tää foorumi vähän vähemmälle huomiolle kun tää uus työ on vienyt kaikki voimat. Mun esimies on ihan sekopää mut pakko sinnitellä täällä ainaki kesän loppuun et saan ees jonkilaisen äitiyspäivärahan ku jään lomalle.

  Tänne on tullu paljon uusiaki mukaan, tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

  Tsc kysyit mun vointia, 14. Viikko on loppumaisillaan ja voin vieläki vähän huonosti mut lähinnä se on nyt painottunu aamuihin eikä oksennukseen asti oo menny enää pariin viikkoon. Ikävää et sulla menee näköjään saman kaavan mukaan ku ekalla kerralla ton pahoinvoinnin osalta, kaikki sympatiat sinne ja muille pahoinvoiville :sad001
 11. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  Mitäs tänne? Meidän tyttö syntyi sunnuntaina viikolla 41+5 :)
  • Tykkää Tykkää x 5
 12. Neppppsu Tuttu foorumilla

  Moonflower, onneksi olkoon pienestä tytöstä! Oliko minkälainen kokemus tuo synnyttäminen ja menikö kaikki hyvin? :Heartred

  mulla tänään RV 18+2 ja viikon päästä pe rakenneultra :)
 13. nnopa Naimisissa foorumin kanssa

  No sanotaanko, että pelkäsin pahempaa. Epin laitto onnistu mulle täydellisesti, ponnistusvaihe ei sattunut yhtään! Ja kätilö todella ties mitä tekee, alko tiputtaa oksitosiinitippaa just sopivasti, epi ehti vaikuttaa enkä tuntenut niitä supistuksia. :)

  Eppari jouduttii leikkelee, kun tuli avotarjonnassa. Yllättävän hyvin parantunut, ei oo kovin kipeä. Jälkivuotokin on jo nyt tosi niukkaa.
 14. yllätys15 & 16 Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Mulla vähän jäänyt koko foorumi vähäiselle kun vauva vie kaiken ajan ja "ylimääräinen" aika menee koti hommissa. Tosiaan meille syntyi 30.4 rv 41+6 tyttö 43h jälkeen. Oli rankka synnytys ja tapahtuma rikas, mutta hyvillä mielin sitä muistelen. Alateitse syntyi vaikka kätilö oli varma että sektioksi menee. Neidillä huomenna 2 kk ikää. Imetys ei ihan onnistunut niin kuin olin luullut/suunnitellut ja annetaan korviketta tissin lisäksi.
 15. Tiitur Aloittelija

  Täällä Helsingistä 21 v äiti kohta 3kk pojan kanssa:):greet025
  Huhtikuussa käynnistettiin kättärillä. Loppuraskaus pientä vuoristorataa kun lääkäreillä erilaisia mielipiteitä synnytystavasta. Mullakin kaksi lääkäriä sanoi, että sektioon. Alateitse kummiskin syntyi omasta halusta ja viimeisen lääkärin tutkimuksen perusteella. Painoa vauvalla oli 4700 kg ja itse synnytys meni erittäin hyvin! Luomuna olin menossa synnyttämään, mutta päädyinkin epiduraaliin:D
  • Tykkää Tykkää x 2
  Last edited: 30 kesä 2015
 16. KaisaH Aloittelija

  Vähän myöhään kenties tulen mukaan, mutta myös lasken itseni nuoreksi odottajaksi :) Täytin vajaa kuukausi sitten 22v. ja mies täyttää parin viikon sisään 30v. :) Esikoista odotellaan, tänään on raskausviikkoja 24+0 ja laskettu aika 22.10 :)

  Olin juuri tiistaina ekassa neuvolan perhevalmennuksessa ja tuli tosi nuori olo, kun ainakin ulkonäön perusteella arvioituna kaikki muut odottavat äidit oli 25v tienoilla ja siitä ylikin :D Mutta eipä se mitään.

  Mulla jäi korkeakouluopinnot hetkeksi nyt tauolle, ekan vuoden ehdin opiskella ja jatkan sitten vuoden tai parin päästä. :)

  Täällä foorumilla on aika paljon pääkaupunkiseudulta ilmeisesti odottajia ja äitejä. Me asutaan Vaasassa ja aika vähän oon täällä vaasalaisiin törmännyt, muutamia seinäjokisia kyllä oon bongaillut :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 17. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Moikka! :greet025 Harmi kun vasta nyt löysin tämän keskustelun, mutta taidan liittyä mukaan :) Olen 20v tuleva äiti, miesystävä pari vuotta vanhempi. Esikoista odotellaan, ja pikkuisen laskettu aika on 26.12, nyt raskausviikkoja 18 + 4 :) Täällä kovasti jo odotellaan rakenneultraa joka on 11.8, toivottavasti maha-asukin asento sen mukainen että sukupuolen näkee! :)

  Ammattikoulu jäi tauolle, tarkoitus olisi jatkaa joskus tulevaisuudessa.. :)
 18. Gekkoliini Aloittelija

  Täällä on keskustelu vähän taantunu, monet siirtyny varmaa niihin la-ryhmiin jotka vielä aktiivisesti palstailee :/ Voiskohan tätä yrittää vielä elvyttää?
 19. Senni_ Ihastunut foorumiin Joulumammat 2016

  Moikkaa! Täällä 23-v, olen ihanan 5-kk prinsessan äiti. Minun kavereillaan ei o vielä lapsia joten kohtalotovereita ei löytyy. Asustelen pääkaupunki seudulla aviomiehen kanssa. En nyt ole nuori odottaja kun vauva jo syntynyt mutta enköhän siltiki tänne ryhmä mahtuu :D
 20. Gekkoliini Aloittelija

  Tervetuloa! Hyvin mahdut ja sovit joukkoon, koitetaan elvyyttää keskustelua täälläkin :)

  Kuinka moni on täällä kokenu ikäviä ennakkoluuloja? Siis iän ja raskauden takia? Mä kerroin vihdoin töissä et jään jouluna äitiyslomalle ja ensimmäiset kommentit oli tätä luokkaa "et sit parempaa tekemistä keksi tossa iässä" ja "oliko vahinko?" ... Tuli tosi paha mieli ku kukaan ei oo mua onnitellu, ainakaan ihan vilpittömästi :sad001 Mun isäki ku sai tietää on sitä mieltä et pilaan nyt mun elämän vaikkei se sitä mulle oo suoraan sanonu. Onneks äitipuoli ja äiti on sentään ollu koko ajan tukena. :) ja mies tietenkin :Heartred

Jaa tämä sivu