Neuvolaseuranta

Keskustelun 'Syyskuiset 2020' aloitti Nannu, 29 joulu 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Koska ajattelitte soittaa neuvolaan ja varata ajan ensikäynnille?

  Meidän kaupungissa ajanvaraus on ainoastaan puhelimitse takaisinsoittopalveluna ja en haluaisi töistä soittaa, joten ajattelin soittaa huomenna, kun olen vielä lomalla. Toivottavasti puhelinpalvelu on huomenna auki, en ainakaan löytänyt mistään tietoa, että puhelinpalvelu olisi suljettu.
 2. Tirppaliina Aloittelija Syysäidit 2020

  Minä soitin perjantaina ajan, kun olen myös vielä lomalla. Minä sain ensimmäisen ajan tosin vasta tammikuun lopulle. Tuntuu oudon pitkältä ajalta odottaa, kun ensimmäisestä kävin heti seuraavalla viikolla plussauksesta.
 3. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Onko siinä jotain suositusta koska olisi hyvä ensikäynnille mennä?

  Mulla olis tulossa varhaisultra sit vko 7 about kunhan nyt vaan pysyy plussana. Mut jos vasta sen jälkeen varaa ni menee varmaan tosi pitkälle?
 4. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Meidän kaupungissa kehoitetaan varaamaan aika heti positiivisen testin jälkeen. Ensikäynti on ainakin meillä muistaakseni viikolla 8-10. Mä kävin myös esikoisesta varhaisultrassa 7+2 ja siitä seuraavalla viikolla neuvolassa, mutta ajan varasin heti testin ollessa positiivinen.
 5. NewMoon Rakastunut foorumiin Syysäidit 2020

  Ok! No jos mä sit katon sen testipäivän perjantaina ja vaikka seuraavalla viikolla sitten varaan.
 6. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Mä soitan vasta varhaisultran jälkeen, oli suositukset mitä oli. Meilläkin 8-10 viikolla eka käynti, verikoe on siinä ennen viikkoo 12 seulontaa varten joten ainakin ennen sitä pitää käydä että saa lähetteen.
 7. Zeero Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Soittelen varmaan tiistaina, kerkeän sit pyydellä vapaaksi ko. päivän.
  Meijän neuvolassa on vaan yks terkka enkä välttämättä haluais mennä hälle :meh: Pakko kysästä puhelimessa jos voisin käyä viereisen kunnan puolella neuvolassa :rolleyes:
  Kai esikoisen saa ottaa mukaa neuvolaan?
 8. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Mulla on huomenna esikoisen kanssa neuvolakäynti (tosin vain 5 min aika, jossa pistetään influenssarokotuksen vahvistusannos), niin ajattelin siellä kysäistä aikaa. Voi olla, etteivät sillä käynnillä ehdi antaa aikaa, niin täytyy sitten soitella.
 9. Nannu Tuttu foorumilla Syysäidit 2020 Tammikuunmammat 2016

  Meidän ensimmäinen neuvolakäynti on varattu! 4.2. ja viikkoja olisi silloin 9+2.

  Aikooko teidän puolisot tulla mukaan neuvolakäynneille? Me käytiin miehen kanssa kaikki käynnit yhdessä esikoisesta ja toivottavasti myös tästä toisesta :happy: miehellä on onneksi niin joustavat työajat, että hän pääsee useimmiten mukaan.
 10. pikkumartta Tuttu foorumilla Syysäidit 2020

  Käyn varmaan yleensä neuvolakäynnit yksin, mies tulee ultriin (paitsi varhaisultraan) kyllä mukaan, joillakin neuvolakäynneilläkin suositellaan puolison olevan mukana niin mahdollisuuksien mukaan sinnekin sit.
 11. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Meillä oli sama esikoisen äitiysneuvolassa, että aina käytiin yhdessä. Näissä lapsineuvoloissa oon pari kertaa käynyt ilman miestä.
  Tämä kevään mun mies on isyys- ja hoitovapaalla, että jos vain saa esikoisen ottaa mukaan äitiysneuvolaan, niin eiköhän me mennä aina koko konkkaronkka.
 12. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Kysyin siellä esikoisen neuvolassa terkalta tänään, voisinko varata samalla itselleni ensikäynnin, niin ei kuulemma voinut siinä varata, vaan pitää soittaa puhelinajanvaraukseen. (Hän on ollut joskus myös mun äitiysneuvolaterkkana, eli tekee kyllä myös sitä puolta.) Sitten jouduttiin odottelemaan aulassa 15 min esikoisen rokotuksen jälkeen, ettei tule mitään oireita. Ja koko neuvolassa ei ollut muuta ristinsielua. Me oltiin viimeiset asiakkaat klo 15.15. Jatkettiin leikkimistä siellä melkein neljään asti, eikä ketään enää tullut. Niin tuli vain mieleen, oliko sillä hoitajalla oikeasti niin kiire yksin siellä huoneessaan, ettei olisi ehtinyt katsoa mulle sitä ajanvarausta... Well, soittelen sitten huomenna puhelimitse.
  • En tykkää En tykkää x 1
 13. Karoliiina Aloittelija

  Mä soitin tänään neuvola-ajan ja meillä tosiaan myös suositellaan soittamaan heti plussan jälkeen. Sain ajan tammikuun loppuun ja silloin viikkoja 9+1 :) mies tulee mukaan ainakin nyt ensimmäiselle neuvolakäynnille ja sit ultriin ja muuten sit miten sattuu ajat sopimaan töiden puolesta. Ja pääsen samalle terkkarille, kenen luona käydään esikoisen kanssa, jee :happy:
 14. Serafia Tuttu foorumilla Marrasmammat 2018 Syysäidit 2020

  Mä sain neuvola-ajan 20.1. ja myöskin samalle, jolla ollaan käyty esikoisen raskausajasta asti. :) Meen sinne varhaisultraan tosin vasta tuon jälkeen, koska antoivat tuon neuvola-ajan niin aikaiseen vaiheeseen, ja mulla tosiaan oli se pidempi kierto.
  • Tykkää Tykkää x 1
 15. Wellu Aloittelija Syysäidit 2020

  Varasin tänään elämäni ensimmäisen äitiysneuvola-ajan. Se olis sit tammikuun vika päivä. Ja oli aika puulla päähän lyöty olo, kun itse on vasta tajuamassa, et on saanut plussan ja neuvolan päässä jo kysellään, et kummassa sairaalassa haluan synnyttää. (Tähän kai liittyi se, et tehdäänkö nyt sähköinen äitiyskortti vai ei)
 16. Peekaboo Aloittelija Syysäidit 2020

  Eilen soittelin neuvolaan ja ensimmäinen aika olis sit 14.1.
 17. Hubbalo Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Ajattelin sanoa asiasta neuvolassa tammikuun lopulla kun menen toisen lapsen kanssa neuvolakäynnille. Teen kyllä testin vielä varmuudeksi ennen sitä Silloin olis viikkoja 7+ ni ajan sais varmaan seuraavalle viikolle!
 18. Mel Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  En ole vielä varannut. En ehkä pidä kiirettä, kun menisin mieluiten vasta varhaisultran jälkeen.

  Lähetetty minun CLT-L29 laitteesta Tapatalkilla
 19. Ritva S Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Mä soitin neuvolaan perjantaina ja eka aika on 21.1.
 20. Zeero Peruskäyttäjä Syysäidit 2020

  Vihdoinki kerkesin varata neuvolaa ajan, 27.1. ois eka käynti. Meille on tullu uus äitiysneuvolan terkka, tekee vaa maanantaisin keikkaa mein paikkakunnalle.

Jaa tämä sivu