Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. juli Aloittelija

  Mulla oli tänään neuvolalääkärikäynti. Ärsyttää kun siel on aina sellanen venäläinen mamma joka ei ymmärrä varmaan puoliakaan mitä puhun, kysy esim. miten nukun niin kerroin et vähän huonosti ja et herään usein öisin huonovointisuuteen jos syön illalla, niin tää vaan naureskelee et "ai öisin heräät syömään, hehheh ihan normal". En sit jaksanut edes korjata.

  Muutenkin tuntuu et se häpeilee toisen kroppaa eikä uskalla koskea, nopsaa kokeili vaan missä suunnassa vauvan pää on ja kohdunkaulan tilannetta kun piti kokeilla niin nolona katseli kattoon ja nopeesti vaan uitti sormia siellä :D
  Jotenkin vaan tosi epäammattimainen ote sillä, onneks tää tais nyt olla viimeinen käynti sen luona.
 2. Esper Tuttu foorumilla

  Voi hitsi, ikävää!
  Olisitko voinut kysyä uuuta käyntiä toisella tms?
 3. juli Aloittelija

  Ei siel valitettavasti ole muita, ehkä sit ens kerralla (jos sellainen vielä tulee) kun toi meidän neuvola muuttaa johonkin isomman yhteyteen.
 4. Viajante Naimisissa foorumin kanssa Marraskuun äidit 2019 Heinämammat 2017

  Siis voi ei mikä lääkäri naurattaa kun kuvittelen tilanteen, mutta kyllä ärsyttäisi itseäkin jos omalle kohdalle sattuisi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Eloinen. Rakastunut foorumiin Elomammat 2017

  Meidänkin neuvolalääkäri on tuollainen että joko ei ymmärrä tai ei kuuntele - olettaa jo alkulauseesta että tietää mitä meinaat sanoa vaikka olettaa väärin. Hieman raivostuttavaa alkaa vääntämään toiselle varsinkin ammattihenkilölle jonka mielestäni tärkeimpiin tehtäviin kuuluu nimenomaan kuuntelu. Olimme mieheni kanssa viimeksi ihan ihmeissämme!

  3.7 on sit virallinen viimeinen lääkäri ja kiukututtaa jo etukäteen jos pitää rautalangasta vääntää :smiley-angry016
 6. Pilvilinna Addikti

  Toi on tyypillistä lääkäriä tai hoitajaa, että puolest sanasta tietää mitä aiot sanoa
 7. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Meillä myös neuvolalääkäri ihan turha. Ennen oli hyvä, nyt sellainen varmaan alle kolmekymppinen mies, joka ei oikein tiedä mistään mitään. Googlettaa juttuja ja kysyy, mitä sairaalassa on sanottu. Taidan mennä jälkitarkastukseen yksityiselle. Viimeinen lääkärikäynti onneksi synnärillä kuun lopussa.

  Tällä viikolla oli neuvolakin. Hemoglobiini edelleen sadan tuntumassa, vauva pää alaspäin alhaalla, mutta ei kiinnittynyt. Toivon, ettei enää pääse kääntymään. Sf-mitta huitelee huippulukemissa 32,5 cm rv 33). Vielä pitäisi loppukuusta käydä omalla hoitajalla, niin ei tarvitse sitten heinäkuun lomien aikana ravata vierailla niin paljon.
 8. Gemini82 Peruskäyttäjä

  Täällä tänään ehkä viimeinen neuvola takana, seuraava aika 39+2 (nyt 37+2). Hyvin laskeutunut ja vain vähän pystyi enää liikuttamaan päätä. Myös tuntemusten perusteella täti sitä mieltä ettei välttämättä kauaa mene ja varotti kauheasti jäädä odottelemaan kotiin, kuitenkin ensimmäinen synnytys kesti vain 7h niin tämä voi olla nopeampi. Yöt on kyllä jo aika katkonaisia ja muutenkin levoton olo. Jospa tämä olis kohta ohi :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 9. Tasse83 Tuttu foorumilla

  Mullakin tänään neuvola, 37+5. Ei annettu enää seuraavaa aikaa, kun ensi viikolla sairaalassa painokontrolli. Tänään ei ollut vauva sentään poikittain, mutta vielä vähän viistosti eikä laskeutumisesta tietoakaan... Oma olo alkaa olla aika tukala. Ei tässä muuten mitään, mutta esikoisen kanssa touhuaminen ei kauheasti huvita. Jospa tämä pian loppuisi.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Gemini82 Peruskäyttäjä

  Tsemppiä Tasse83 :Heartred

Jaa tämä sivu