Neuvola kuulumisia

rv 38+3 neuvola: 
Painoa viikossa +500g yht koko aikana 7 kiloa. Turvotus aivan kamalaa. Eilen piti lähteä illalla kauppaan ostaa vessapaperia mutta eipä tää mamma mihinkää päässy kun mitkään kengät ei menny jalkaan. Tuntuu että muutun iltasin aina Shrekin Fionaksi. Neuvottiin juomaan vettä ja vielä lisää vettä sekä pitämään jalkoja ylhäällä.
RR 131/76 ja toisella mittauksella 127/65 sykettä en tiedä. Hemppakin mitattu viimeksi 5.4 jolloin oli 118
Sf mitta nousi takas 33cm. Vauveli pyöriskeli taas pylly korkeella pystyssä niin ehkä siksi mitta nousi sentillä. Rt tarjota ja syke 140-160. Syke ensin rauhallinen kunnes sai jonku sätkyn ja alotti potkimisen :D
Seuraava aika ensi perjantaina. Ei tuolla pätkällä kiirus ole. en oo kerenny vielkää hankkia turvakaukaloa :S tässä tulee kiirre
 
Mimmulimammuli: Repesin pikkasen tuosta shrekin fiona jutusta just sellanen olo on mullakin.. Croksit on ainut mitkä jalkaan menee ja nekin just ja just hyvä jos jalasta irti lähtee ku yrittää riisua :D

Tänään oli neuvola ja kaikki arvot oli laskussa paino oli laskenu,verenpaine on menny alas, hemppa ja sf-mitta.. Ainut mikä nyt oli sit plussaa oli tuo kamala turvotus... Neuvolantäti sano et jos maanantaina viel näyn neuvolassa hän soittaa synnärille mulle ajan :) ihanaa ehkä tää oikeasti tulee täältä joskus
 
Noniin, tänään on laskettu aika - odotus voi siis alkaa emoticon
Neuvola rv 40+0 :
Vauvan pää kiinnittynyt ja kovin jo alhaalla, paikat pehmeät ja kohdunsuu hivenen auki. Ei kuulemma tarvitse enää pitkään odotella, mutta varattiin kuitenkin viikon päähän uusi aika.
Mamman vointi hyvä ja arvot kunnossa.
Edelleenkään ei ole havaintoa kipeistä supistuksista ja viikonloppuna oli ohjelmassa siivous- ja pihatöitä sekä lenkkeilyä entisellä höyryllä. Pienet kolotukset ja kivistykset kuuluu kuvioon, mutten anna niiden tahtia haitata. On muuten ollut kiva huomata viime päivien aikana, että vauva on masussa paljon tarkkaavaisempi ja reagoi herkemmin ulkomaailman ärsykkeisiin. Siellä on ihan valmis eläjä! emoticon
Jaksamista kaikille viimeisiin päiviin!! emoticon
tini ja masukki 40+0 emoticon
 
Ja edelleen yhtenä.....
Tänään neuvolassa:
Niillä aina päivä enemmän päivissä  kuin vau-laskurin, eli niiden laskurin mukaan tänään 41+0.
Kaikki kunnossa, pissa, RR ok, painoa tullut nyt kahdessa viikossa 400g. Vauveli nukkui, sydänäänet +120, Rt, Sf 33 -> kasvanut sentin viimekerrasta. Ei siis mikään iso, tarkistin edelliset raskaudet niin ihan samoissa mitoissa mennään.
Nyt sit odotetaan keskiviikon äippäpoli aikaa, silloin pitäisi kai käynnistellä. Enää yksi kokonainen päivä..... Supistellut on kyllä parina päivänä niin, että olen jo melkein ollut lähdössä. Kolmisen tuntia suht säännöllisesti ja napakasti, sit olen mennyt nukkumaan ja hiljalleen loppuneet. Mutta eiköhän ne jotain saa kuitenkin aikaiseksi??? 
 
Olipas tylsä neuvola rv 39+1

Painoa ei ollut tullut (kokonaispaino 10kg)
Pissa ok
RR 129/84 (lievää nousua, norm ollu n. 116/74)
Oma syke 83
(suhtkoht samaa ollu kokoajan)
Sf-mitta 36cm (laskua joten vaavikin laskeutumassa?)
RT, sykettä on ja liikkuu

Sanoi vain että hyvin jaksan viikkoihin nähden.

RonjaM & "NaPPula" rv 39+1
 
Neuvola rv 39+4. Ei mitään uutta.
painoa viikossa 800g lisää. miten se voi nousta noin paljo vaikken syö paljo mitää kun ruoka pitää tunkea väkisin kurkusta alas :S syy saattaa olla kans etten oo liikkunu paljoo viime aikoina. kävely sattuu nivusiin. Turvotus kiitettävä.
RR 131/77 ja toinen mittaus 128/72  Onko kukaan koittanu mitata koti verenpainemittarilla paineita kovan V*tutuksen aikana? :D muuttuuko lukemat?
Pissa puhdas. Sf mitta noussu taas. nyt se on korkeimmillaan koko aikana 34cm. Syke oli pikkusella 130-142. Tällä kertaa nukku : ) Vauveli on jälleen kuulemma lähtökuopis ja sano ettei enää kauaa. perkule niin se täti on sanonu joka kerta kuukauden ajan! ja jälleen viikon päästä saan varmaa kuulla saman. yliaikasuus kontrolli on täällä 41+5.

 
Eilen neuvolassa rv 39+5
Sf- mitta pysyny samoissa viimeviikosta
RR 113/76
painoa kertyny sellaset +900g/vko yht. 11,6kg
Kaikki oli ihan ok. Asukki edelleen hyvin alhaalla kuten jo muutaman viikon. Nyt alkanu ihan jumalaiset liitoskivut.... suppareita tulloo ja mennöö, välillä kivuttomia ja välillä ihan kamalan kipeitä.
 
Neuvolassa rv 41+0 ei mitään ihmeellistä. Varattiin aika yliaikaiskontrolliin äitipolille, sinne siis rv 41+3. Odotukset ei kovin korkealla ole, jotta silloin vielä käynnisteltäisiin..? Saa nähdä, jotenkin tuntuu ettei tämä vauva ulos osaudu ilman patisteluja..
 
tini... mä jo luulin että kaikki muut ovat synnyttämässä... Kovin ollut hiljaista... Koitetaan kestää!

40+3
 
tatjusa, sama täällä! Aina täällä käydessä mietin, että jokohan se ja se on synnyttämässä. Tällä hetkellä ekana tulee mieleen mimmulimammuli, RonjaM ja sofi - tietysti kun aktiivisia kirjoittelijoita ovat. Itse tulee täällä monta kertaa päivässä luettua kuulumiset, mutta omassa masussa ei joka kerralle päivitettävää riitä.. Kyllä se meidänkin aika tatjusa vielä koittaa emoticon
tini 41+0 vielä puolisen tuntia..
 
Terppa! Kasassa ollaan vielläkin : ) Lääkärissä tuli käytyä, vain viemässä pari vanhaa labra paperia paikasta toiseen. Sanoivat että katotaa tilannetta sitte jos synnytykses ilmenee jotaki :S tällästä porvoossa. Laskettu aika tuli ja meni. Saas nähdä kuka meistä on seuraavana ilmottamassa uudesta nyytistä : )
 
Täälläpä on hiljaista! :D Juu täällä vielä odotellaan...

Eilen oli neuvola, kaikki ok.
Sf sama kuin viime viikolla eli 32
Paineet ok, jotain 116/77 (?)
Paino sama kuin viime viikolla (jei)
Vaavin syke siinä 130 tienoilla, vaihtelu ok.

Eipä siinä sen ihmeempää. Kuten jo monessa paikassa "hehkutin", yliaikakontrolli varattu ensi ti eli 41+5, jolloin ehkä käynnistetään. Olis kiva sinänsä, kun mies lähtee takaisin reissuun siitä viikon päästä, et ehtis nyt hetken siinä vauvan kanssa olemaan. Yritetään kerjätä perhehuonetta, TYKSissä on kuulemma kolme tänä päivänä! Johtuuko sitten rempasta vai mistä, mut ennen on ollut vissiin vaan kaksi? Vähän kyllä pelottaa käynnistys, mieluumin lähtisi luonnollisesti. Onhan tässä vielä aikaa. Neljää ässää vaan kehiin. Tänään shoppailemaan, ja jos jaksaa, myös sitä yhtä toista. Siivota en aio enkä saunoa. :D

Mimmulimammuli, onpa kyllä outoa meininkiä! Toivottavasti ei tule mitään ongelmia mitä pitää katsoa sitten synnytyksessä... No mutta yritetään luottaa terveydenhuoltoon, että tietävät mitä tekevät. Eipä tässä muutakaan voi.
 
Ahaa, shoppailukin luetaan ässä-kerhoon! Tänään siis ohjelmassa shoppailua ja kukaties vaikka muitakin kolmea ässää, onhan tässä piiiitkä päivä edessä..
tini 41+2
 
neuvola 40+4
painoa ei ollu tullu viimeviikosta yhtään
RR 121/84
pissa puhdas
Hb 124
Sf- mitta laskenu 0,5cm viimekerrasta
vauvan syke tasaista +135

Terkkari tuumaili ettei nähtäis enään ensviikolla samoissa merkeissä, joka toivottavasti pitääkin sit paikkansa. eilen supisteli 8h 15-20min välein et josko tämä alkais oleen jo tätä lopun ennettä. ja alapää tuntuu ihan pirun hellältä. noh ei muuta kun odotellaan vielä :)
 
Neuvola rv 40+1 (hyvä neuvolakerta, tuntui että kerrankin minua kuunneltiin)

Painoa oli tullu 800g (yht. n. 11kg)
RR 118/76 (samaa rataa)
Hemppa 136 (laskenut 2vko:ssa 4 yksiköllä kun jätti raudan)
Sf-mitta 39 (sama mittaaja, vko sitte 36) myös tämän vuoksi pääsen lääkäriin!
RT

Liikkeet ovat hiljentyneet joten pyysin lääkärille aikaa joka on tänään iltapäivästä siitä siis silloin lisää =)


RonjaM & "NaPPula" rv 40+1
 
Lääkäri rv 40+1

Juu kaikki ok, jos nyt niin voin sanoa. Ku ne pelottelee mua isolla vaavilla ja sitten että reilusti menee yli ajan ja siinähän se sitten vielä kasvaa.

Sf-mitta terveydenhoitajan mittaamat:
rv 35+1 oli 36 cm
rv 38+1 oli 37 cm
rv 39+1 oli 36 cm
rv 40+1 oli 39 cm

Sf-mitta lääkärin mittaamat:
rv 37+1 oli 39 cm
rv 40+1 oli 42 cm

Käsikopelolla lääkäri sanoi että voisi ol joku 4 kg. Täh, aaapuuuvaa. Siis okei tiedän että eihän se sinänsä iso ole, ku monet saa 5 kilosii mut jotenki oikeastaan en ees usko tota koko juttua ku periaatteessa mulla on pieni vatsa mutta tosi kiinteä et siksi se ei pääse siellä edes paljon enää liikkumaankaan.

Kohdunsuu pehmeä, kiinni ja pituus 3cm. Vieläkin... Ehdotti vähintään tunnin lenkkejä (mitä enemmän supistaa ja sattuu sen parempi) ja seksiä. Kävin sitten heti 1,5h lenkillä ja saamari et paikkoja kolottaa ja hyvä ku pääsi välil eteenpäin ku kiristi vatsaa ku supisteli.


No neuvola kuulumisia sitten taas ensi viikolla!
RonjaM & "NaPPula" rv 40+1
 
Ehdottiko lääkäri lenkkejä? Perkule, tässä pitää vielä viime metreillä ruveta urheilemaan... Olen tänään ja eilen tosin shoppaillut (=kävellyt miehen perässä) erinäisissä kauppakeskuksissa joten ehkä sen laskee lenkkeilyksi kun ei se vauhti lenkkipolulla sen ihmeempää ole. Seksikin on testattu, ja onpa tänään supistellut enempi kun normaalisti mutta ei tänäänkään taida vielä mitään tapahtua. No huomenna pitänee sitten vissiin lähteä taas paseeraamaan luonnon helmaan, saa siitä ainakin hyvän mielen. Seksiä ei oikein viittis enää kun ei oikein mikään asento ole mukava ja ajatukset muualla, menee vähän suorittamiseksi. :D
 
Eilen käyty neuvolassa ja kaikki ok. SF-mitta oli pysyny aika samana 35. Vähän oli alapaine noussu, täti meinas et enteiliskö jo synnytystä?? tuskinpa...
 
Jouduin/pääsin ylimääräiseen ultraan kun neuvolatäti epäili että vauva ois saattanu kääntyä perätilaan kun sydänäänet kuulu aika ylhäältä, mut ei onneks ollu. emoticon Vauvan paino arvio oli nyt 3,4kg.
Maanantain ja tiistai illan jälkeen supistuksista ei tietookaan ja keskiviikkona käytiin miehenkaa tunnin lenkillä eikä siitäkään seurannu ku kipeä nilkka. emoticon
Tänä aamuna heräsin kuuden maissa päänsärkyyn, valvoin sit pari tuntia ja menin takas nukkuu.. tulikin nukuttua ihan mukavasti sit melkein yhteen asti emoticon  jotenkin tänään on ihan töttöröö fiilis!
 
Rv 40+4 neukkula:
Painoa viikossa 1200g!!! :D Mistä ihmeestä tota painoo kertyy?? Olevinaa ollu viime aikoina ruokahalut kateissa ja syöny tosi hintisti. 10 kiloo pamahti rikki!
Turvotus kamala. Eilen naurettii äipänkaa itteme miltein kuoliaaks kun en meinannu päästä ovelta autolle kun sandaalit ei menny jalkoihin ja jouduin laittaa jotkin tossut mitkä löyty eteisestä :D
paineet 115/73 Yläpaine laskenu. Oon ruvennu näkemään tähtiä. jos käännyn nopeesti niin ilmassa lentelee semmosia kipinöitä. Ekal kerral kun noita näin niin olin jo menos tarkastuttaa pääni :D Netistä sitten luin että sitä on muillaki joskus..
Sf mittaa eikä hemppaa mitattu. Rt tarjonta. Sano neukkutäti masuu aika tiiviiks paketiks :D Tuntuuki jo siltä että jos syön vähänki itteni täyteen niin räjähdän. Masuun on tullu jälleen lisää arpia :S
Syke oli pikku jäbäl 130-145 ja liikkeet ++
Varattiin sitten ens perjantaiksi yliaikaiskontrolli, sillon olis rv 41+4
Tänään oli siis neuvola klo 9 jonka jälkeen oon vaan nukkunu. Aivan töttöröö olo täälläkin. Oliskoha se jotain oiretta tulevasta, keho kerää energiaa :P toiveajattelua..
 
Takaisin
Top