Naurettavimmat itku- ja raivopömelit

Keskustelun 'Laskettu aika joulukuussa 2017' aloitti iskallt, 22 kesä 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. [MayDay] Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä itkin tota ohjelmaa katsoessa aina jo ennenkuin olin ees vauvakuumeessa :D
  • Tykkää Tykkää x 2
 2. Suski.81 Tuttu foorumilla

  Mä oon aina ollu tosi herkkis synnytyksiin/vauvoihin/koiriin liittyvissä ohjelmissa. Siis paljon ennen omia lapsia. Ja tunteet on kyl lisääntyny omien jälkeen..
  • Tykkää Tykkää x 2
 3. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Mä oon erehtynyt aiemmissa raskauksissa katsomaan elämä lapselle-konsertteja, ja oon itkeä pillittäny ihan koko ajan! Ja vieläkään en voi kuunnella Jenni Vartiaisen missä muruseni on ilman itkua :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 4. Rusina Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Olo on ollut suht tasainen ja ei mitään normaalista poikkeavaa. Odotan jos tässäkin tulis se vikan kolmannen zen- olotila, jossa olin rauhallisempi kuin koskaan. Paitsi iltaisin tuskaillen mahan kanssa. En oo kovin hautoja-tyyppiä ja se mahan kasvu ahdistaa. Tulee kömpelöksi ja en tiedä mitä sitä päälle laittaisi sit talvella kun esikoisen kanssa sais ulkona seistä runsaasti. Muuten hyppii seinille.

  Mulla ei tullut ekankaan kanssa noita kuuluisia "itken kaupassa kun suodatinpussit on loppu" :D :D. Mutta nää kertomukset on kyllä niin hellyyttäviä :Heartred. Ei ehkä odottajan mielestä siinä tilanteessa, mutta hauskoja kuitenkin :)

  Mutta tosiaan! Mulla tuli hullu pesänrakennusvietti jossain kohtaa. Tein sit siinä iltaisin mm: toukkapussin, lapaset, hanskat, villasukat vauvalle ja miehelle, ompelin pinniksen reunapehmusteen, päiväpeiton, unipussin, lahjaksi yli-polven kirjaillut villasukat (USKOMATONTA), hioin ja maalasin pinnasängyn, huovutin villasta mobilen, tein jouluksi käpykranssin ja mitä vielä. Noi nyt tällee muistaa vielä. Ai neuloin mä yhden toisen peitonkin vauvalle ja pipon kans :D
  Lähti mopo ihan keulimaan kun ei ollut lapsia ja siten oli aikaa :D
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Hauska Hauska x 1
 5. Maatuska83 Ihastunut foorumiin Joulukuun mammat 2017 Marrasmammat 2016

  En ole itekään ollut mitenkään herkkis joillekin ohjelmille tai jos en saa jotain. Enemmänkin kiukutellut. Tytön aikaan itkin lähes joka päivä, mutta se johtui siitä etten saanut niin paljon läheisyyttä kuin olisin tarvinnut ja miehen kanssa sai takuta.

  Tokan lapsen jälkeen jäi kova pelko synnytyksestä ja kerran yhessä ohjelmassa synnytettiin niin purskahdin itkemään ja vollotin silloiselle miehelle etten halua enää ikinä synnyttää. Noh, uskalsin vain synnyttää kolmosen alakautta pelkokeskustelun jälkeen. Pelkäsin sektiota vielä enemmän kuin alatietä, niin oli pakko jostain valita. :D

Jaa tämä sivu