Nam... ruokaa!

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti pookkana, 16 syys 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Newbie2 Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  En mäkään tietenkään ole pakottanu. Meillä pitkään jo sillon maistu ja sitten tuli stoppi ja sitten on maisteltu vaan välillä. Ja on pidette pidempiä taukojakin. Ei oo mitään hätää eikä mikään kauhea kiire. :) pakko kuitenkin jatkaa maistelua. :)

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
 2. Ulla88 Puuhakas puhuja Huhtikuunmammat 2015

  Meillä sama kuin yllätyksellä, välillä syödään kaikki mitä tarjotaan ja välilä nirsoillaan ihan kaikelle. Tarjoan kuitenkin, syököön poika sen mitä syö. :)
 3. pookkana Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Limppu, emmä niin aatellukkaan.:) Kommentoin vaan joitain vanhempia, jotka tyrkyttää suorastaan pakottaen. :confused:
 4. yllätys15 & 16 Varmaotteinen viestittelijä Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  En mää nyt tarkoita että te pakottaisitte ja tuputtaisitte ruokaa, mutta jos lapsi tekee stopin niin sitten tekee. Ja jos ne soseet ei maistu ollenkaan niin antaa hetken olla, vaikka se hetki olisikin 2 vkon pituinen tai pidempi. Tai kokeilee jotain uutta makua, esim jos on saanut vain maistiaisia kasviksista ja puurosta niin antaa hedelmäsosetta. Tai sotkee joukkoon ämmää, jotta olisi tutumpi maku. Tai sitten vaan annatte esim porkkanan, paprikan ym palasia imeskeltäväksi, sillä myös sillä tavoin lapsi saa niitä makuja. Meillä ainakin auttoi kun antoi neidin imeskellä just paprikaa ja porkkanaa, siihen että kiinnostui siitä mitä sieltä lusikasta löytyy.

  Eikä kannata ottaa paineita, etenee rauhassa. Se että tietyn kk pitäisi syödä puuroa ja lihaa on vaan suosituksia, milloin ne voi ottaa kuvioihin. Ei sitä että kaikkien 5kk ikäisten tarttis syödä puuroa ja kaiken 6kk lihoja. Ja jotkut lämpenevät hitaammin uusille mauille(vai miten se nyt kirjoitetaankaan). Joo kuitenkin 1v mneeessä jotain hieman söisi niin se olisi toivottavaa.
  • Tykkään Tykkään x 1
 5. Newbie2 Asioista perillä oleva Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Meillä onnistuu tuo imeskely homma. :) puuroakin söi tänään vähän hedelmä soseen kanssa. Neuvolassa sano että jos ei suostu syömään niin maistelukertoja pitäis lisätä. :D

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
 6. pookkana Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mä oon enemmän yrittänyt nyt kattoa lapsesta, että milloin vie juttuja suuhun ja yrittää järsiä ja sitten tarjota ruokaa. Eli en oo lisännyt kertoja vaan olen yrittänyt kattoa enemmän lasta kuin kelloa niiden kertojen kanrra. Eihän aikuisellakaan ole aina joka päivä samaan aikaan nälkä tai halu syödä ruokaa. :)
  • Tykkään Tykkään x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 7. pookkana Päivystävä dosentti Huhtikuunmammat 2015 Joulukuun mammat 2017

  Mun tyttönen on varmaan jotenkin ''viallinen'' sillä hänestä kaikki mihin on sotkettu äidinmaitoa on jotenkin tosi epäilyttävää ja pahaa :p Olen yrittänyt siis tehdä soseita ämmään, mutta eihän siitä mitään tullut joten teen soseet veteen.
 8. Lillukka Sukkela juttelija Huhtikuunmammat 2015

  Yllätys taisin vastata sulle tuonne toiselle puolen. Mutta siis alkuun vaikka joku 30ml maitoa ja lusikallinen puurojauhoa. Nyt menee noin puolikas annos.

  Se että iltapuuro parantaa yöunia on ihan legendaa. Meillä 7h eka unipätkä kutistui 3-4 tuntiin. Ei sillä hyvä pätkä tuokin. Nyt oon ihan tarkoituksella antanut puuron viimeistään ysin maissa ja siitä valvoskeltu vielä pari tuntia että on reilusti tissitellyt ennen unta, on unet pidenneet. Toki jokainen murmeli on erilainen ja meillä kun bebe nukkuu viekussa niin mä en juuri herää kun lykkään tytylle tissin suuhun.
  • Tykkään Tykkään x 1