Miten vauva sai alkunsa?

Keskustelun 'Maaliskuiset 2021' aloitti Vargynja, 17 kesä 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Lumiprinsessa Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019 Maaliskuiset 2021 Helmikuiset 2022

  Meillä on marraskuinen tyttö ja ei sen jälkeen haluttu ollenkaan ehkäisyä. Tulee jos on tullakseen meiningillä menty heti synnytyksen jälkeen. Ennen marraskuista oli kaks keskenmenoa. Toisen km jälkeen rupesinkin odottamaan marraskuista. Nyt vaan toivotaan, että tämä maaliskuinen pysyisi mukana. :love7
  • Tykkää Tykkää x 6
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 2. Vauvahaaveilija89 Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019 Maaliskuiset 2021

  Ihanat marraskuiset onnea!! :Heartred toivotaan niin kovasti tarrasukkia! Mullakin olis eilen ovulaation mukaan pitänyt alkaa menkat :queen ei alkanut!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Tyhmä Tyhmä x 1
 3. Lumiprinsessa Tuttu foorumilla Marraskuun äidit 2019 Maaliskuiset 2021 Helmikuiset 2022

  Kappas vaan! Samoissa mennään! :grin:love7
 4. Taikatalvi Peruskäyttäjä Kesämammat 2018

  Pitkän keskustelun jälkeen päätettiin, että toinen saisi tulla jos on tullakseen. Eka kierto ja testi näytti plussaa, vaikka ei olisi minun logiikan mukaan mahdollista (ei petipuuhia ovulaation aikana). Nyt sitä testien mukaan ollaan kuitenkin raskaana ja toivottavasti ei mene kesken. Hieman jännittää miten sitä jaksaa kolmevuotiaan ja vauvan kanssa :)
  • Tykkää Tykkää x 8
 5. lellli Aloittelija

  Meillä ehdittiin yrittää 11kk,eli olin jo kerennyt varata lääkäriin ajan kun melkein vuosi yritystä takana, ja vajaa 1vk lääkärikäynnin jälkeen tulikin plussa :love7
  • Voittaja Voittaja x 5
 6. Lellu87 Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Meillä kävi samoin esikoisesta. Itse olin ehtinyt käydä jo verikokeissa. Miehen ei sitten tarvinnut näytettä toimittaa. Tämä toinen tulikin sitten paljon helpommin :happy:
  • Tykkää Tykkää x 5
 7. Mirumaru Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Meillä esikoinen 9/2013. 5/2014 saakka ajatuksella "toinen saa tulla, kun on tullakseen". Toista ei kuulunut, joten 2017 syksyllä aloitettiin lapsettomuushoidot. 3/2018 plussa (4. kierto Letroilla) ja km. Syksyllä 2018 tehty 4 inseminaatiota, joista kaikista nega. 5/2019 tehty yksi IVF, josta nega. 10/2019 luomuplussa ja km. Nyt tänään plussattu luomuplussa ja älytön ahdistus, että varmasti tulee kolmas keskenmeno. Mutta liityn nyt kuitenkin joukkoon (ainakin hetkeksi).
  • Sympatiaa Sympatiaa x 14
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Äitiliini90 Aloittelija

  Meillä tärppäs esikoinen tokasta kierrosta ja syntyi 9/17. Tätä toista ollaan toivottu tammikuusta asti eli 7 kuukautta mikä esikoiseen verrattuna on tuntunu aivan ikuisuudelta . Vihdoin tuli plussa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 5
 9. Vihlaja Aloittelija

  Meillä on ollut tämän toisen yritys päällä viiden kierron ajan, ja nyt jännätään saako esikoinen 2v synttärilahjaksi pikkusisaruksen. Olisi kyllä ihan parasta!
  • Tykkää Tykkää x 5
 10. Annukka87 Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2021

  Me ollaan yritetty ensimmäistä joulukuusta 2019 alkaen ja väliin mahtui yksi tuulimunaraskaus ennen tätä kesäkuista plussaa. Nyt mennään 7+5 ja varhaisultrassa varmennettu, että tällä kertaa mukana syke. Vaikka tuo harmillinen keskenmeno tuossa välissä, niin uskallan silti olla kiitollinen siitä, että minun on selkeästi melko helppo tulla raskaaksi.
  • Tykkää Tykkää x 5
 11. Enmau Rakastunut foorumiin Maaliskuiset 2021 Heinäkuun äidit 2019

  Me puhuttiin miehen kanssa että sitten kun vauva täyttää 1-vuotta niin yritetään toista kun sektio takana. En ole laskenut mitään ovulaatioita ja ekalla yrittämällä tuli.
  • Tykkää Tykkää x 4
 12. Phalene Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Meillä on myös vähän spessumpi tilanne, ja siihen nähden luomuplussa tuli yllätyksenä. Miehellä on ollut kivessyöpä, ja minulla on PCOS eli monirakkulaisten munasarjojen oireyhtymä. Oireet vaihtelevat, mutta mun tapauksessa tarkoittaa sitä, että koko ajan on useita (siis molemmissa munasarjoissa, siis jopa kymmeniä) munasoluja kypsymässä, ja kilpailusta johtuen niistä mikään ei oikeasti pääse kypsymään. Käytännössä minulla ei siis ole lainkaan kuukautisia ilman lääkkeitä, ja esikoinen saikin alkunsa ovulaation induktion avustuksella.

  Kakkonen olisi ollut tervetullut heti kun esikoinen oli noin 1,5v. vanha, mutta samalla valmistauduttiin että jälleen mennään hoitoihin. Yllättäen esikoisen täytettyä 2 mulla olikin kolmet ihan normaalit kuukautiset, ja niistä viimeisistä tulikin plussa :) vähän yli vuosi ehdittiin yrittää siis molempia.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
  • Tykkää Tykkää x 1
 13. Rapumamma Tuttu foorumilla Maaliskuiset 2021

  Kuparikierukka poistettiin 14.1. Maaliskuun lopussa kkm, heinäkuun alussa plussasin uudelleen. Yhdet tai kahdet menkat tuli välissä ja plussa kierrossa tikutin selkeän oviksen
  • Tykkää Tykkää x 3
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 14. Marmon Uusi käyttäjä

  Meillä vaan päätettiin yhteistoimin lopettaa ehkäisy ja katsoa, mitä tapahtuu. Missään vaiheessa ei yritetty ns. tosissaan, vaan parasta toivoen ja kuitenkin sellainen mahdollisuus mielessä pitäen, että ei ehkä tärppääkään.
  Puoli vuotta meni ja sitten sitä oltiinkin jo onnellisesti raskaana.
  Ikää tässä on kuitenkin jo 39 v. eli yllättävän nopeasti tärppäsi! Ja kaikki on mennyt hyvin, ei voi muuta olla kuin onnellinen !
  • Tykkää Tykkää x 10
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Polgara Peruskäyttäjä Maaliskuiset 2021

  :HeartredIVF-hoidolla(pitkä kaava), ekasta tuoresiirrosta. Niin ja vielä ensimmäisestä hoitokerrasta :hello2Kaksi saatiin vielä pakkaseenkin :Heartred:Heartred
  Ollaan naispari:)
  Oon niin onnellinen ja kiitollinen tästä että sanat ei riitä:love7
  • Tykkää Tykkää x 8
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 16. Unelmavauva Uusi käyttäjä

  Onnea kaikille ja erityisesti Polgaralle! IVF on koko hoito, näin saman kokeneena. Upeaa, että tärppäsi ekasta! :) Meilläkin oli eka ivf viime syksynä, ja sen tuoresiirrosta plussa, joka päättyi keskeytyneeseen keskenmenoon. Sitten tuli koronasulku yms. ja heinäkuun alussa päästiin siirtämään eka pakastealkio. Ei odotettu yhtään, että voisi siitä taas heti tärpätä, mutta niin vain kävi. :Heartred Meilläkin on vielä kaksi alkiota pakkasessa.
  • Voittaja Voittaja x 5
 17. Unelmavauva Uusi käyttäjä

  Ööh, siis ivf on kova hoito, ei koko hoito. :D
  • Hauska Hauska x 4
 18. Liljane Aloittelija

  Minä olin ottanut todella raskaasti kaikki ikään liittyvät vihjailut/uutisoinnit, siitä että hedelmällisyys laskee jo kolmikymppisenä, tässä iässä ei jaksaisi lapsia niin hyvin kuin parikymppisenä, ym ym. Toisaalta järki sanoi että ehkä nyt näin 31-vuotiaana (!!) ei ole toivo menetetty. Toisaalta taas todella, todella monella lähipiirin naisella tuntuu olevan haasteita hedelmöityksen kanssa. Näillä taustatiedoilla jännitti kovasti siinä vaiheessa, kun jätin ehkäisyn pois ja kaikenlaisia kauhukuvia kävi mielessä. Sittenpä olikin ihana todeta, että 5 kuukauden vaihtelevan yrityksen jälkeen oli tärpännyt ja nyt mennään rv 14. :love017 vasta nyt ultran jälkeen on uskaltanut heittäytyä täysillä onnen valtaan.
  • Tykkää Tykkää x 9

Jaa tämä sivu