Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jos tarkoitetaan kananmunien tuomaa salmonellariskiä. Niin Suomi on toteuttanut tiukkaa salmonellavalvontaohjelmaa. Ja suomalaisista kananmunista voitaneen puhua melkeinpä salmonellavapaista (toki takaisinvetojakin mahdollisen salmonellariskin takia löytyy). Mutta ulkomailta tuodut kypsentämättömät kananmunatuotteet (pelkkiä kananmunia ei taideta juuri tuoda Suomeen) ovatkin sitten ihan eri lukunsa. Niissä kannattaa olla erityisen tarkkana.Onneksi jouluna tuli syötyä kaloja ja homejuustoja kyllästymiseen asti, niin ainakaan vielä ei haittaa, vaikka osasta näistä pitää nyt luopua.
Salmiakki ja kahvi on itselle kova paikka, ja kahvia en pystykään kokonaan lopettamaan vaan vähennän.
Jäin pohtimaan raakaa kananmunaa, eli vaikka majoneesia joissa tätä on. Olin lukevinani aiemmin, että suomalaiset kananmunat ei enää ole kiellettyjen listalla, mutta nyt kun asiaa googletin niin en löytänyt enää mistään tietoa asiasta. Ruokaviraston sivuilla ei lukenut ainakaan kiellettyjen listalla raakaa kananmunaa?
Tätä pohdin vain siksi, että ei tarvisi olla niin tarkka jos käy ulkona syömässä.![]()
En ajatellut ihan super tarkkana olla mitä suuhuni pistän. Kahvia en ole koskaan juonut kuin kupin päivässä, juustojen ja kalojen kanssa täytyy olla tarkkana, makean perään en ole koskaan ollut. Ehkä enemmänkin niin, että koittaa keskittyä syömään monipuolisesti, paljon kasviksia ja kaikkea terveellistä 