sielueläin
Satasella mukana keskusteluissa
Aion noudattaa niin tarkasti kuin vain osaan ja muistan. Salmiakki, siemenet ja hauki on mulle varmaan vaikeimmat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Noista siemenistäki ollu vissiin juttua että sais luomulaatuisina syödä.. tai en ainakaan usko että on niin paha kun esim joku raaka kala just. Inkivääriä kans mietin, kun sitäkin jossain myös suositeltu vastustuskyvyn lisäämiseen myös raskailla. Että ketä tässä uskoo
en siis oo tietosesti näitä vetänyt, mutta en myös säikähdä jos satun joskus vähän syömään.
Saisko muuten niitä katkarapu nigiri susheja syödä? Sellaisia missä ei oo levää eikä mitään raaka.
Katkaravut on aina kypsiä, jos on vaaleanpunaisia ja silloin saa syödä. Ainoastaan raakoja mereneläviä tulee välttääsaako syödä skagenia eli katkarapuleipää? onko katkarapu sallittu?
Katkaravut on aina kypsiä, jos on vaaleanpunaisia ja silloin saa syödä. Ainoastaan raakoja mereneläviä tulee välttää
Ne taitaa yleensä olla pastöroidusta maidosta tehtyjä. Mä oon ainakin syönyt :)Mites muuten halloum, onko se sallittu?
Nimimerkillä hirvee himo ollu pidemmän aikaa halloumiin, ei raskauden syytä.
Ne taitaa yleensä olla pastöroidusta maidosta tehtyjä. Mä oon ainakin syönyt :)
Itse oon tänään pohtinut palvikinkkua. Sitä ei ole sillä virallisella listalla, mutta ilmeisesti on neuvolan listalla. Mitä ootte tästä mieltä?
Näin mäkin ajattelen. Se palataan jossain 70-asteessa, mutta luulisi olevan kypsää. Me ei olla käyty vielä neuvolassa. Luin tän siis jostain keskustelupalstalta. Ehkä pitäisi lukea niitä vähän vähemmän…Eikös palvikinkku oo kypsää kuitenkin, et sen perusteella saisi kuten muitakin leikkeleitä. Mikähän siinä on sitten syynä jos on jossakin neuvolan listalla