Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eikö noissa juustoissa ole pääasiana se, että ne on tehty pastöroidusta maidosta, oli ne sit avattu koska tahansa (normaalin säilyvyysajan puitteissa toki)?Graavilohet, meetvurstit, lakut ja salmiakit aion jättää väliin. Tuorejuustoa varmaan uskallan syödä jos Valion ja just avattua. Muutenkin maalaisjärjellä mennään enkä jaksa turhaan panikoida esim inkivääriäsmoothia join yks pv ihan hyvillä mielin.
Esim kitti tai homejuustoja ei periaatteessa sais suositusten mukaan syödä kuumentamattomana vaikka ois pastöroituja. Tuorejuustoa valmistajasta riippuen voi syödä myös kuumentamattomana jos on patrötoituja ja päiväystä hyvin jäljellä (kaks kolmasosaa). Tuorejuusto säilyy kuitenki avattuna vaan 5pv:stä max pariin viikkoon, joten siksi en ite uskaltas enää viittä pv vanhempaa syödä. :)Eikö noissa juustoissa ole pääasiana se, että ne on tehty pastöroidusta maidosta, oli ne sit avattu koska tahansa (normaalin säilyvyysajan puitteissa toki)?
Eihän tämä olekaan mikään uskon asia, vaan jatkuvasti kerättyyn ja tutkittuun tietoon perustuvia suosituksia.
En yritä mieltäsi muuttaa tai kumota, mutta tuo ajattelutapa ehkä kiehtoo sen verran, että haluisin vielä vähän kysellä asiastaMut on silleen uskon asia, että en usko niihin faktoihin. En usko että on todellista riskiä. Varmaan johtuu sitten vaan omasta tietämättömyydestäni. Mulla ei oikein ole luottoa mihinkään virallisiin ravintosuosituksiin. Mutta siis, en ajatellut muuttaa syömisiäni millään tavalla, koska en usko että sille on mitään tarvetta.