Pöllönjalkoja! Eli broilerin koipireisiä. Ja niihin suuuuussasulava kastike. Tää on mun bravuuri (niinkuin nuo "pöllö"ruoat ja kastikkeet yleensä, mies hoitelee lihat) ja ainakin kaikki sitä syöneet on kehunu.
Ensin paistellaan jalkoja uunissa pellillä sen tunnin, ihan kypsäks asti ja niin että tulee ihana rapee kuori. Toisinaan pilkon uuniin kaveriks myös porkkanaa. Samaan aikaan pannulle heitetään paprikaa ja sipulia, joskus myös ananasta. Setti maustetaan reilusti currylla ja vähän chilillä, monesti myös kanelilla ja vähän suolalla. Sit päälle kaadetaan kermaa (tai ite tykkään eniten 5% rypsiöljyseoksesta tähän ruokaan), liukenee kanaliemikuutio ja kastikkeeseen sulatellaan vielä klöntti Koskenlaskija voimakasta. Sit pöllöt nostellaan vuokaan ja kastike kaadetaan päälle. Vielä hetkiseks uuniin ja AVOT! Normisti lisukkeena riisi, mut testattiin tätä toissaviikonloppuna myös uusien perunoiden kanssa ja toimi!
Vesi kielellä nyt jo, pakko nousta kokkaileen...... =P
Muoks. Ps. Meillä siis toi vajaa parivuotinen syö tätä myös (jossei söis nii chiliä menis varmaan vähä reilummalla kädellä, joskus sitä tulee lisättyä omaan annokseen) ja vaikka kaikkiruokainen neiti on tähän mennessä ollu, tää on selkee suosikki.