Koekeittiöissä valmistuu tänään härkäpapu nugetteja, bataatti ranskalaista ja ranch dippiä
Lambi (miks ei muutkin), nugetteihin tuli
2dl härkäpapurouhetta
4dl vettä ja 1 kasvisliemikuutio
1dl juustoraastetta
1muna
1dl korppujauhoa
2porkanaa
1 sipuli
2valkosipulinkynttä
Oreganoa, ruohosipulia, sitruunapippuria(valkopippuri oli loppu, muuten olisin laittanut sitä) ja pieni ripaus muskottipähkinää
Keitä papurouhetta vedessä johon on lisätty liemikuutio niin kauan että suurin osa vedestä on imeytynyt rouheeseen eli n10 min. Siirrä sivuun jäähtymään.
Raasta porkkanat, pilko sipulit ja kuullota tilkassa öljyä. Lisää keitettyyn rouheeseen. Lisää mausteet. Kun jäähtynyt lisää muna, juusto ja korppujauho. Minä annoin maistua yön yli jääkaapissa.
Nostele lusikoiden kanssa nokareita korppujauhoihin ja kuorruta kauttaaltaan. Paistoin pienessä öljyssä nugetteihin väriä ja jatka paistamista uunissa että kypsyvät. voihan nämä tietysti paistaa pelkästään pannullakin
Sain tehtyä 23 nugettia tästä taikinasta :) toivottavasti pidätte... testi keittiön nirsoin asiakas 2.5v ainakin tykkäsi maistaisista
isommat saavat odottaa iltapäivään päivälliseen, palaan päivittämään miten upposi