Minulla on asiaa!

Keskustelun 'Kesäkuiset 2020' aloitti Pupuliina, 2 loka 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Pupuliina Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Päivän voinnit ja kuulumiset, yleistä jutustelua odotukseen liittyen :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 2. Pupuliina Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Yllättävän hyvä ja energinen olo tällä hetkellä. Voinnissa en huomaa mitään erikoista, ei edes turvotusta tai väsymystä. Tänään kävin 5km juoksemassa ja päälle lihastreeni. Muistan kahdessa edellisessä raskaudessa olleeni järkyttävän väsynyt näillä viikoilla. Katsotaan, kauanko tätä jatkuu :rolleyes:
 3. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Täällä kanssa melko normaali olo. Ei merkittäviä raskausoireita. Ummettanut muutamana päivänä ja hyvällä mielikuvituksella eilen iltapäivästä oli ällö-olo.
 4. Pulla-ulla Peruskäyttäjä

  Itsellä pelot keskenmenosta nostaneet päätään. Oireet taas hiipuneet pois niinkuin edellisissäkin keskenmenoissa. Ei toki voi sanoa mitään, koska oireet saattavat vaihdella päivittäin, mutta pahaa pelkään. Oon itkenyt aamun. Onneksi tämä viikko mulla on vapaa. Nyt lähden sieni metälle ,etten mieti tätä kokoajan.:sorry:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
  • Luova Luova x 1
 5. Jigi Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maalismammat 2018

  Täällä on yksi todella väsynyt tapaus! Toki varmasti myös vaikuttaa viime kuun työrupeama. Eka vapaapäivä yli kuukauteen oli eilen ja nuha päälle. Olisin nukahtanut ennen taaperoa joka ilta tällä viikolla jos vaan olisi antanut. Tämä raskaus uutinen alkaa pikkuhiljaa tuntumaan todellisemmalta sen mukaan kun pahoinvointi lisääntyy. Olen jotenkin ollut todella varma siitä, että kohta kuitenkin menee kesken. Nt-ultraa odotellessa. Eiköhän se sitten viimeistään tunnu todellisemmalta.
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 6. Vaapukka__ Aloittelija

  Alan pikkuhiljaa tajuamaan, että pikkukakkonen on todella tulossa. Vointi on hyvä , vaikka iltaisin huomaan et silmät alkaa lupsumaan normaalia aiemmin. Pitäisi lisätä liikuntaa nyt jo heti alkuraskaudessa, koska huomasin et se helpotti viimeksi oloa ja mieltä.
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Pulla-ulla:
  Minä ymmärrän täysin pelkosi. Vaikka yritän rauhoittaa omaa mieltäni, niin pelko on ollut läsnä plussauksesta alkaen. En ole edellisissäkään raskauksissa omannut perinteisiä raskausoireita ja huonostihan ne ovat päättyneet keskeytyneisiin keskenmenoihin.
  Vaikka yritänkin hyvällä mielikuvituksella väsymystä, turvotusta ym. miettiä, niin todellisuudessa epäilen olevani kyllä hyvin oireeton keskimääräiseen verrattuna. Käytännössä jos en tietäisi olevani raskaana, ei mistään voisi sitä päätellä. Toki hiipumista en havaitsemaan pääse, kun lähtökohtaisesti niin oireetonta.
  Toivotaan että huolemme on aiheeton ja saisimme pikkuiset.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
 8. Tiiti1 Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Kertokaahan muut raskausviikot, kun teillä alkanut selkeä pahoinvointi tai rinnat kipeytynyt tms? Olisi mielenkiintoista tietää onko teillä alkanut vasta 5+ vai jo aiemmin. Itse kun vielä 4+ puolella.
 9. Mini2 Peruskäyttäjä

  Minulla kipeytyi rinnat plussauksen tienoilla eli jollain 4+0-4+5 välillä ja ovat kyllä nyt todella arat. Väsymys piinaa ihan hirveästi, silmiä särkee välillä pitää auki ja voisi nukahtaa seisaaltaan. Mietinkin juuri kuinka helpolla pääsi esikoista odottaessa kun sai nukkua jos nukutti :grin nyt kakkavaippojen vaihdossakin saa pidätellä ettei tule ylös, aamuisin on ollut krapulainen olotila ilman krapulaa :dead:
 10. Cipri Peruskäyttäjä Kesä-äidit 2020

  Mulla on nyt 5+ viikolla iltaisin tosi arat rinnat, aamuisin yleensä ok. Sama vatsan kanssa.
  Oon jaksanut treenata ja tehdä työt hyvin, mutta oon kyl hiukan väsyneempi kuin yleensä.
  Pahoinvoinnin osalta toivon, että pysyy poissa, mutta näin ensimmäisessä raskaudessa kaikki on ihan uutta..
 11. annsofi Tuttu foorumilla Kesä-äidit 2020

  Kävin maanantaina verikokeessa, missä mitattiin hcg:n pitoisuus, kun mulla oli tulossa lääkitysmuutoksia, ja lääkkeet sellaisia mitä ei raskauden aikana suositella, niin piti olla sitten varma asiasta. Hcg oli 146,5 eli selvästi positiivinen :happy:! Tosta ei kyllä vissiin voi oikein mitään sanoa, kun pitoisuus on kaikilla niin eri. Ootteko muut käyneet verikokeessa?
  Raskaus konkretisoitui heti huimasti. Samalla neuvoivat soittamaan jo tällä viikolla neuvolaan, kun kuulemma on tunkua. Sainkin sitten parin viikon päähän ekan neuvola-ajan ja la:n neuvolatäti muutti parilla päivällä.
  Ajateltiin (siis minä ajattelin:angelic:) nyt sitten, että mentäisiin kyllä varhaisultraan, parin-kolmen viikon päästä, niin ehkä saisi sitten raskauden keston selville. Kuitenkin kun e-pillerit olleet käytössä. Neuvolantädin mukaan kuitenkin nyt olisi sitten 5+3.

  Huh olipas mulla taas asiaa! :taunt014
 12. Haaveilija993 Aloittelija

  Mie plussasin tänään aamulla ekan kerran. Jotenkin epätodellinen ja pelokas tunne sen suhteen että meneekin kesken. Eilen ennen jumppaa tuli tosi etova olo, meinasin jo lähteä jumpasta pois mut jumpatessa olo helpotti. Pari vkoa sit meinasin junassa oksentaa kun vieressä joku avasi valmiskanatortillapaketin. Mut nyt ei muuta tuntemuksia kun pieni kiinteä pömppö alavatsalla. ☺️
 13. puhvis Tuttu foorumilla Syysmammat 2017

  Täällä pientä pahoinvointia ja väsymys on kyllä suurta.. Tänä aamuna tosin hieman veristä tuhrua että onkohan taas menossa kesken :sorry: No, aika näyttää mihin tämä menee.. :sad001
  • Sympatiaa Sympatiaa x 3
 14. Pulla-ulla Peruskäyttäjä

  Toivotaan ,että olisi harmitonta vuotoa. Tuo on kyllä piinaavaa.:banghead: Itsekkin odotin, että vuoto alkaa, kun oireet hälveni. Ei ole ainakaan vielä alkanut. Nyt on oireita tullut lisää. Oon väsynyt/hajamielinen, pissittää kokoajan ja etoo. Pelot on vähän hälventyneet. Mutta aika näyttää.:oops:
 15. RanaRidibunda Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020 Heinämammat 2018

  Uhhh. Nyt on ruvennut etomaan...
 16. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Onko puhvis sun tilanne mimmone?
 17. Pupuliina Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Puhviksen voinnista olisi kiva kuulla! Toivottavasti kaikki hyvin ja vuoto harmitonta :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 18. Jigi Ihastunut foorumiin Toukoäidit 2020 Maalismammat 2018

  Huhhu, en vielä ole tarvinnut oksentaa... Mutta kaukana ei ole. On ollut hurjan väsynyt ja etova olo, pahoinvointi sen kun pahenee päivästä päivään. Mies järjesti meille lastenhoitaja (isoäiti) täksi illaksi, niin aion nyt aamupäivän nukkua kun taapero on päiväkodissa ja tehdä töitä iltapäivällä kun on hoidossa. Tuomitkaa jos haluatte, mutta on vaan pakko saada levätä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4
 19. AZ Ihastunut foorumiin Kesä-äidit 2020

  Tottakai sitä täytyy omaa kroppaa kuunnellen ja tääläsessä tilanteessa on mun mielestä ihan oikeus huilata kyllä, ei sellasesta voi tuomita. Että ihan rauhassa voit kyllä nukkua:happy:
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 20. Mini2 Peruskäyttäjä

  Minä aloitin aamun oksentamalla :hungover: tuntuu että jos ei tunnin välein työnnä jotain suuhun niin alkaa vellomaan :banghead: ja kun on huono olo niin ei tee mieli mitään syödä.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 4

Jaa tämä sivu