Millaisia raskausoireita sinulla on?

Bella Swan

Moderaattori
Staff member
Administrator
Maalisäidit 2020
Millaisia raskausoireita sinulla on vai onko (vielä) ollenkaan?

Täältä löytyy artikkelimme alkuraskauden oireista - kuulostaako tutulta?

Täältä voi puolestaan lukea, mitä kaikkea keholle tapahtuu raskausaikana.
 
Ei vielä muuta (tänään 4+5) kuin satunnaista menkkajomottelua. Viikon päästä veikkaan että on eri meininki :wacky:
 
Oletettujen menkkojen aikaan oli kovaa menkkamaista jomotusta. Finnejä on tullut myös ja ihan eri paikkoihin, mitä yleensä. Nyt 4+5 melko oireetonta, välillä vatsaa nippailee sekä rintoja tai pikemminkin nännejä aristaa.
 
Tänään on tullut ihmeellinen metallin maku suuhun. Päätä särkenyt tänään oikeastaan koko päivän ja hiukan on pahoinvoiva olo. Toivottavasti ei enteilisi kauheaa pahoinvointia raskaudessa kun nyt jo hieman heikottaa :yuck:
 
Täällä 4+2 kevyttä mahan juilimista aika ajoin. Välillä velloo semmonen huono-olo, mutta aika kevyesti vielä. Hajuaisti tarkentunut ja piti mm. pestä ”puhtaat” liinavaatteet kaapista kun haisi ummehtuneelle. Uusi astianpesuaine haisi koneessa nenään tosi voimakkaasti ja kaupassa joku asiakas haisi ihan insuliinille ja yritin kattoo pistikö joku vieressä.. välillä nännit ollu arat, mutta nyt just ei.. heti tietenki huolestuttaa mihin se oire katos. :nailbiting:
 
Rinnat selvästi "aristuu" päivä päivältä. Tänään tuli hampaita langatessa ikenestä verta, mitä ei oo aikoihin tapahtunut. Välillä kuvittelen haistavani super tarkasti jotain, mutta en tiedä onko vasta kuvitelmaa. Varsinkin iltaisin on ollut kuuma, ja sellainen vähän kuumeinenkin olo. Kai se verenkierto kovasti nyt vilkastuu :happy:
 
Täällä myös tuo kuumeinen olo. Rintojen aristus ja etova olo on kadonnut kokonaan. Vatsaa on kyllä nippaillut säännöllisesti silloin tällöin päivän aikana. Iltaa kohden oireet tuntuu voimistuvan.
 
Rinnat ja nännit ovat nyt kipeytyneet aikalailla. Sängyssä kun makasi ilman rintaliivejä ja nousi ylös niin tuntui kyllä todella pahalta kun rinnat ”vaihtoivat asentoa” painovoiman seurauksena :wideyed: myös ihmeellistä menkkajomottelun tyyppistä kipua, joka kestää vain ihan muutamia sekunteja. Onko kellään aiempaa kokemusta tällaisista?
 
Mulla muut oireet kadonnut viikko sitten lauantain jälkeen. Ainoastaan kanssa tuota menkkamaista kipua, nippailua ja muita välillä koviakin kipuja alakerrassa. Digi näytti viime viikon to-peyönä 2-3 ja eilen aamulla 3+. Oireettomuudesta huolimatta hcg on siis noussut tuon testin mukaan. Silti kovin piinaavaa :confused:
 
Täällä nyt 4+5. Ainoat oireet tähän mennessä ovat olleet välillä aika kovatkin menkkakipuja muistuttavat krampit ja jomotukset (nämä ovat onneksi jo melkein kokonaan loppuneet), kova väsymys ja paikoin kevyttä öklötystä.
 
3+3, ja oireita on todella lievää menkkamaista kipua, verta vuotaa ikenestä hampaita harjatessa (ei oo normaalia mulla), joskus etovaa oloa, huimausta, finnejä tullut myös :rolleyes:
 
Tänäön 4+1 oireina ollut janon tunnetta, menkkamaisia jomotuksia, eilen ja tänään lievää ällöttävää oloa ja väsymystä.
 
Hajuaistin herkistyminen ihan ekana oireena! Koko keittiö tuoksuu yhdelle teelle, joka on omassa paketissaan hyllyllä. Samoin jos pilkkoo ihan vaikka kurkkua tai porkkanaa niin hirmu voimakas tuoksu tulee. Toistaiseksi nää on ihan miellyttäviä, et ei oo mitään ällötyksiä tullut herkistymisestä huolimatta.
 
Hajuherkkyyttä oli ennen plussaa. :hilarious:
Nyt on n.5+0 alkaen ollut sellaista orastavaa kuvotusta aamuisin ja iltaisin. Ei onneksi oksentelua. :yuck:
Lisäksi rintojen arkuutta ja kihelmöintiä. Tämä onkin ihan uusi oire, koska tätä ei ole ollut aikaisemmissa raskauksissa. :)

En valita. Ihanaa, kun on oireita. :rolleyes: Luo vähän jotain varmuutta.. :shy:
 
Rinnat tuntuis olevan pysyvästi kipeät laughing7 6+0 oli pahoinvoinnin suhteen selkeä käännekohta, nyt on suurimman osan päivästä jokseenkin etova olo. Viikonloppuna oli vielä pääasiassa normaali olo.

Röyhtäilen ihan älyttömästi, tää on unohtunut viime raskaudesta. Toisaalta hyvä kun se aina hetkellisesti auttaa huonoon oloon! Toivon että pysyis pahoinvointi tällä tasolla ettei tarvis laattailla. Nyt pysyy vielä kurissa syömisellä suht ok. Hajut ällöttää.
 
Nyt rv 4+0. Menkkaimaiset kivut vähentyneet, välillä vihlasee tai särkee alapäässä :oops: Huimaus lisääntynyt. Ja nyt enempi ollu etovaa oloa, mutta hetkellisesti, ja kylässä ku käytiin niin ihme kyllä ei pulla tai Kahvi maistunut. Ja tänään ollut järkyttävää haukottelua :pompus: Pikkuhiljaa siis alkaa "oireita" tulemaan. Tänään sain digillä 2-3 tuloksen. :cat:
 
Nyt rv 5+1. Päänsärkyä vähän päivittäin, rinnat aristaa, hetkellistä pahoinvointia, vähän väsymystä, välillä menkkamaista jomottelua. Plussasta lähtien vatsa on myös ollut turvonnut enemmän tai vähemmän. Raskaus siis näkyy jolaughing7
 
Nyt on rv 6+2 ja tähän asti oireina ollut mieletön vatsan turvottelu, ajoittaiset repäisykivut, rintojen aristus, väsymys ja närästys. Nyt muutaman päivän sisään alkanut enempi pissattaan, öisinkin joudun nouseen kerran vessaan. Myöskään nälkää en siedä yhtään, pakko syödä tiheämmin. Varsinaista huonoa oloa ei vielä ole, mutta jotain orastavaa kuvotusta ja jotkut hajut ällöttää.
 
Mulla on alkanut tuntumaan munasarjoissa tai ihan kohdun yläosassa kipua, tai lähinnä sellaista tuikkimista. Tuntuu välillä epämiellyttävältä. Voisikohan olla jotain kohdun kasvukipuja? :dontknow
 
Takaisin
Top