Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Lokakuiset 2020' aloitti Vargynja, 13 tammi 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. rouspe Aloittelija

  Tein testin viikonloppuna, ainoana oireena oli ihan tolkuton palelu. Siis palelen niin paljon etten varmaan koskaan ennen oo palellut... Töissä kaverit ihmettelee kun sisälläkin päällä kaks neuletta ja kaulahuivi. Oikeen tärisen välillä kylmästä.
 2. rouspe Aloittelija

  Tein testin viikonloppuna, ainoana oireena oli ihan tolkuton palelu. Siis palelen niin paljon etten varmaan koskaan ennen oo palellut... Töissä kaverit ihmettelee kun sisälläkin päällä kaks neuletta ja kaulahuivi. Oikeen tärisen välillä kylmästä.
 3. PP83 Aloittelija

  Ennen ku plussasin mä aavistin raskauden siitä, että heräilin öisin nälän tunteeseen. Muuten ei ollut mitään poikkeavaa, rinnat oli kipeet oviksesta lähtien mutta niin ne saatto olla normistikin ja viikkoa ennen kun menkkojen piti alkaa alkoi jomotukset ja olinkin ihan varma et sieltä ne alkavat mut ei sitten tullutkaan.

  Mulla on nyt rv 8+1 ja olo on aivan jäätävä. Oksentelen yötä päivää, 5-15 kertaa päivässä. Paha olo on 247, eikä siihen auta tällä hetkellä mikään. Nää olot alkoi joskus 5+jotain viikoilla. Nyt alkaa kieltämättä oleen jo vähän epätoivoinen olo ja haluis vaan et tää loppuu
  Oon aivan poikki
  • Sympatiaa Sympatiaa x 7
 4. PP83 Aloittelija

  Ja on ihan käsittämätöntä miten kaikki hajut etookin tällä hetkellä. En meinaa suihkussa pystyä peseen itseeni kun kaikki pesuaineet on niin järkyn hajusia et laatta lentää.
  Samoin koko ajan on kova nälän tunne mutta juuri mitään et pysty syömään kun kaikki ruoat etoo.. itseasiassa jo pelkkä ajatus syömisestä saa oksennusrefleksin aikaan ja syömättömyys itsessään pahentaa oloa entisestään :banghead:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 5
 5. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mulla ei oo ollut ku tissienkipua, väsymystä ja järkkyä nälkää. Yks itkukohtaus ultranjälkeen kun helpotti että kaikki kunnossa. Nyt taas maha kurnii vaikka päivällä syöny ja vielä puolituntia töissä. Pitää varmaan alkaa tuoda välipalaa kaappiin hätävaraksi.
 6. £isbet Aloittelija

  Onko muilla enää tätä jäätävää väsymystä!? Siis minun pitäisi nukkua yössä varmaan 8h ja lisäksi otan ihan kevyesti päiväunet. Viime yönä sain vain 6h unta mutta nyt päivällä olen nukkunut varmaan 2,5h päiväunet. Pitkin päivää on nuutunut olo. Rintojen kipu on hellittänyt mutta menneet kaksi viikkoa oli jopa ihan häiritsevän kipeät. Etoo tai ruoka ei maistu edelleenkään mutta sitä vain ajoittain. Mutta vitsi tää väsymys:hungover:
 7. Eveliin Aloittelija

  Mulla on hirveää väsymystä! Nyt jo 14+3 ja ei oo yhtään vieläkään helpottanut. Nukun välillä monet päikkärit, eilen taisin nukkua neljät... Etovaa oloakin edelleen, etenkin iltaisin, mutta helpottanut vähän alkuraskaudesta.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 8. Aminana Aloittelija Lokaäidit 2020

  Vkolla 9-10 helpotti pahoinvointi. Nyt rv 12 alkanut melkein päivittäin särkeä päätä jossain vaiheessa, yleensä mulla ei ole päänsärkyä melkeinpä ikinä
 9. Lauritita Aloittelija

  Mulla on tosi vähän oireita: väsymys, nälkä ja tissikipu. Välillä pahoinvointi (riippuu vähän päivästä) mut yleensä helpottaa kun syön. Ja viinietikkaa kyllä auttaa :Heartred
 10. Frangipani Uusi käyttäjä

  Onko kellään ollut nyt rv 16 alavatsa vihlontaa? Mulla aina välillä. Toivottavasti kuuluu asiaan ja johtuu vain kohdun kasvamisesta.
 11. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Mulla on nyt 16+4, eilen ja tänään on ollut jännää jomotusta. Samantyyppistä oli alussakin ja silloin ainakin neuvolan mukaan kohdun kasvusta. Sykkeet kuului eilen, tänään en oo vielä kuunnellut.
 12. Lyy Aloittelija

  Mulla on 15+5 ja myös on ollut vihlontaa ja jomotusta tällä viikolla. Oon kans tulkinnut venymisestä johtuvaksi. :)
 13. Hipsu__ Aloittelija

  Joko tunnette liikkeitä? Musta tuntuu iltaisin et olis vähän niinku elohiiri mahassa, mutta sellaisia tuntemuksia on ollut joskus ennen raskauttakin. Oon yrittänyt kuulostella, mutta kun ei tiedä miltä pitäisi tuntua, niin vaikea sanoa.
 14. Eveliin Aloittelija

  Mulla alkaa huomenna jo 20. raskausviikko ja mitään ei tunnu, mutta istukka onkin edessä, niin en odotakaan kauheasti vielä, esikoisen raskaudessakin istukka oli edessä ja meni pitkälle yli puolivälin, että jotain alkoi tuntemaan.
 15. Talvitintti Ei muuta elämää Lokaäidit 2020 Toukomammat 2017

  Mulla ekat liikkeet tuntui kun tuli 16+0 täyteen, nyt 17+2.
 16. Giraffe86 Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Odotan kovasti liikkeiden tuntemista. Nyt ainakin dopplerilla löytyy sykkeet samantien ja pieni kovasti liikuskelee siellä. Ne liikkeet vaan on niin ihania ja niitä jää synnytyksen jälkeen kaipaamaan. :wink

  En tiedä onko varsinainen raskausoire mutta selkä ja niska AIVAN jumissa ja sen vuoksi päätä särkee kolmatta päivää. Onneksi lievää jomotusta vaan mut tosi ärsyttävää.
 17. Nacre Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Voiko nenäverenvuoto olla oire? Aamulla tein aamupalaa ja alkoi maistua ja haista rauta. Ei tuu solkenaan mutta senverran että tuppo nyt nenässä, kiva lähtee tästä töihin... Ja hampaita pestessä tuli ikenistäkin. Mulla on nyt 17+2.
 18. Snow_White Peruskäyttäjä Lokaäidit 2020

  Voi varmasti olla, koska limakalvot kuivuu. Mutta siitepölykausi voi vaikuttaa myös. Ja siis kerkesin käydä hammaslääkärillä juuri ennen korona-rajoituksia, jolloin hammaslääkäri sanoi, että ikenet vuotaa helpommin verta raskauden aikana.
  • Tykkää Tykkää x 1
 19. Eetla Rakastunut foorumiin Lokaäidit 2020 Toukomammat 2016

  On ainakin minulla ollut oire kaikissa kolmessa raskaudessa. :)
  • Tykkää Tykkää x 1

Jaa tämä sivu