Millaisia raskausoireita sinulla on?

Keskustelun 'Elokuiset 2020' aloitti Vargynja, 13 marras 2019.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Vargynja Foorumi-vastaava Staff Member Administrator

  Millaisia raskausoireita sinulla on vai onko (vielä) ollenkaan?

  Täältä löytyy artikkelimme alkuraskauden oireista - kuulostaako tutulta?

  Täältä voi puolestaan lukea, mitä kaikkea keholle tapahtuu raskausaikana.
 2. bello Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Mulla on tässä aivan alkuraskaudessa ollut melko vahvat oireet, mistä syystä epäilin raskautta vahvasti jo ennen plussaa. Nyt siis vasta 4. viikolla:

  -Painon tunne alavatsalla
  -Menkkamaiset kivut
  -Metallin maku suussa
  -Pinna todella kireällä

  Edellinen raskaus oli tänä syksynä ja päättyi keskenmenoon :sad001 Tämä raskaus olisi todella odotettu ja toivottu, kunpa se menisi loppuun asti :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. lexie Peruskäyttäjä Toukoäidit 2020

  Voi miten kiva nähdä sut täällä, bello! Tulin vain kurkkaamaan kun huomasin. :) Toivotaan että kaikki sujuisi nyt hyvin, tsemppiä!! :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Oman elämäni sankaritar Peruskäyttäjä Elomammat 2017

  Katsotaan miten tässä käy.. Tänä vuonna siis neljäs kerta, kun saan plussan testiin. Yksi tuulimunaraskaus ja kaksi meni rv6 kesken. Nyt ollaan taas tässä jännän äärellä, että miten käy..

  Oireita on edellisiin tämän vuoden plussiin verrattuna enemmän, sekä testi ensimmäistä kertaa vahvistuu nopeasti ja selvästi. Etomista tuntuu pitkin päivää, alavatsaa pistelee ja vihloo aika ajoin, viluttaa voimistuen Iltaa kohden ja rinnoissa on tänään alkanut tuntumaan arkuutta. Yllättäen kahvia tekee edelleen kovasti mieli. Täytyy silti varmaan hillitä itsensä ja tyytyä siihen kolmeen kupilliseen päivässä :grin

  Varasin samantein ultran omalle gynelle rv 7. Kaksi edellistä kertaa en ole edes sinne asti päässyt, joten katsotaan miten tällä kertaa käy. :angelic:
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 5. Oman elämäni sankaritar Peruskäyttäjä Elomammat 2017

  Niin ja kk laskettuna olisi nyt menossa vasta 3+5 :p
 6. bello Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Mä kans kovasti toivon, että tämä raskaus jatkuisi sinne onnelliseen loppuun asti :Heartred

  Mun iloksi on tullut taas unettomuus, heräilen joka yö aamuyöllä enkä saa enää unta :shifty:
  • Tykkää Tykkää x 2
 7. Babyhei Aloittelija

  Tänään tein positiivisen testin Ensimmäinen raskaus kyseessä. Tänään 3+5.
  Oireena menkkamaiset kivut ja tänään aamulla vähän pahoinvointia.
  • Tykkää Tykkää x 3
 8. Jem Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  Jännittää ja pelottaa. Todella menkkamaiseet oireet ollut nyt muutaman päivän, menkat pitäisi alkaa 6 päivän päästä. Ei ikinä muista kierrosta ole tällaista ollut ja raskauden mahdollisuus on olemassa siis.. nyt olisi 3+2 jos olisi tärpännyt. Nämä oireet vaan mietityttää että mitä muutakaan olisi. Koko ajan alavatsaa jomottaa varsinkin aamuisin ja ihan tyypilliset menkkojen oireet nyt pällä no ei auta kuin odotella. Tsemppiä muille jännääjille!
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 9. bello Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Toivotaan parasta, Jem :)

  Huomenna voisit jo testata varhaisella testillä :wink
 10. Jem Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014

  En taida uskaltaa, odottelen menkkoja ja jos niitä ei kuulu niin sitten testiä:nailbiting:
  Ja ajattelen vain, että ehkä kuvittelen oireet ja ehkä tällaista ollut joskus aiemminkin, en tiedä.. en muista yhtään oireita mitä oli ensimmäisessä raskaudessa..
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Slallapau Uusi käyttäjä

  Toissa päivänä tein ekan haamujen haamun, eilen sit 3 testiä lisää 2 viimesintä oli eri valmistajan ja niihin piirtykin ihan selvät plussat, menkkojen pitäs huomenna vasta alkaa mutta järkyttävän väsymyksen ja palelun takia tein jo hätähousuna ekan testin ja kun en ollut uskoo sitä haamua niin oli pakko tehdä muutama lisää. Ollaan vuosi yritetty ja nyt toivotaan kovasti että pysyy matkassa mukana :)
  • Tykkää Tykkää x 2
  • Optimistinen Optimistinen x 2
 12. Niittipyssy Tuttu foorumilla

  Mulla sama, lähipäivinä voisi superherkällä testata mutta en tiedä uskallanko :nailbiting: Hassuja oireita ollut viime aikoina, paleltaa ja pohjaton nälkä koko ajan :wideyed: mulla oli ekasta raskaudesta ensimmäinen oire hirveä turvotus (jo ennen plussaa siis), sellaista ei ole nyt näkynyt.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Optimistinen Optimistinen x 1
 13. bello Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Hajuherkkyys on tullut. Viime raskaudessa en voinut sietää mm. kahvin hajua, nyt kahvia tekee jopa mieli. Mutta sen sijaan mua inhottaa hirveästi työpaikan kahvinkeittimen levyn haju :grin Siis se levy, jolla kahvipannu lämpenee. Mun työpiste on kahvihuoneen lähellä, ja tekis mieli vaan lähteä karkuun!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Hauska Hauska x 1
 14. Oman elämäni sankaritar Peruskäyttäjä Elomammat 2017

  Minä heräsin tänä aamuna ja hikoilutti kamalasti. Sitä kesti n puoli tuntia.. Olin ihan varma keskenmenosta ja nyt olen vähän väliä kokeillut rintoja, onko ne vielä aran tuntuiset. Etomistakaan ei ole tänään ollut. Onko teillä muilla ollut hikoilua välillä vai pelkkää palelua aamusta iltaan??? Jestas tätä itsensä kuulostelua. En kehtaa miehelle sanoa, kun pitää muutenkin mua yliherkkänä raskautumiseen liittyvien asioiden suhteen...
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. bello Tuttu foorumilla Elomammat 2016

  Musta tuntuu, että on kuuma, ja esimerkiksi yöllä olen herännyt hikoiluun. Olen siirtynyt talvitakkiin ja sen alla on tosi kuuma päivällä, vaikka pitäisi olla kylmäkin ulkona. Tiedä sitten, mikä johtuu mistäkin :smiley-ashamed004
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Oman elämäni sankaritar Peruskäyttäjä Elomammat 2017

  Kiitos bello omien fiilisten jakamisesta. Mistä näitä niin tietää. Ja alussahan oireet voivat aaltoilla suuntaan ja toiseen... Tein varmuudeksi raskaustestin ja nopeasti piirtyi tasavahvat viivat. :grin tiedä sitten sainko siitä mitään helpotusta jännäilyyni. Mulla myös keltarauhashormoni lisä käytössä iltaisin, joten tuo aamuinen hikoilukohtaus voi liittyä siihenkin..
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. Jem Rakastunut foorumiin Toukokuunmammat 2014


  Minulla ihan järkyttävää palelua, varsinkin käsissä ja jaloissa, mutta myös muuten kylmiä väreitä tulee ja sama myös tuo jatkuva nälkä. Syön koko ajan :smug:
  Mutta ne menkkajuilinnat katosi, liekkö siis kuvittelin kaiken ja menkat alkavat ensi viikollao_O
 18. Babyhei Aloittelija

  Minä heräsin myös tänään ensimmäistä kertaa aamulla ihan hikisenä. Iltaisin mulla on yleensä kylmä ja menen nukkumaan villasukat jalassa
 19. Oman elämäni sankaritar Peruskäyttäjä Elomammat 2017

  Mulla nyt kolmena aamuna peräkkäin toistunut tämä hikoilu heti herättyä. Sekä myös yöllä, jos on tarvinnut nousta sängystä. Eilen illalla kuitenkin paleli ja etoi. Aamulla taas etoi ja hikoilutti... Jo on vaihtelevaa...
 20. Edz Tuttu foorumilla Kesämammat 2018

  Täälläpäin ei juuri oikein mitään kummempia oireita ole. Eilen äkkinäiset liikkeet aiheuttivat sadasosasekunnin huimausta, josta heräsikin epäily, että jotain olis tekeillä, koska tuollanen on hyvin epätyypillistä minulle. Samatein jonkunnäköisiä sukkapuikkokipuja oli muutama päivä sitten.

  Eka raskauteni oli lähestulkoon täysin "oireeton", joten elättelen toiveita pääseväni yhtä helpolla tälläkin kertaa (toiveajattelua, mut eikai sellane oo kiellettyä?)

  Edit: siis eilen tuli illalla haamuplussa ja tänään jo selkempi plussa, joten uskalsin liittyä nyt jo porukkaan. Lähen pois sit jos alkaa näyttää siltä, toivottvasti mahdutaan samaan kroppaan vielä reilu kaheksan kuukautta :)
  • Optimistinen Optimistinen x 1

Jaa tämä sivu