Mielihaluja ja ällötyksiä

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2017' aloitti Cocoa, 27 tammi 2017.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Cocoa Ihastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Tänne siis voi kertoilla kun tulee "pakko saada syödyksi/juoduksi tätä nyt" tai vaikka jotain josta et aiemmin niin välittänyt, mutta nyt se onkin suurta herkkua. Myös jos ilmenee jotain ruokia/juomia tai hajuja, jotka alkavat vain ällöttämään tätä nykyä =)
  • Tykkää Tykkää x 1
  Last edited: 27 tammi 2017
 2. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Esikoisen raskaudessa mies tuoksui musta pahalta. :p Ja oikein muita himoja ei ollut kuin kaikki raikkaat sitruksiset jutut!

  Nyt miehen dödö käy nenään. Yksi ilta mies tuli töistä ja haistoin suihkusaippuan asunnon toiselta puolelta. Lisäksi kaupan siivousaine hylly on aivan jäätävä. :depressed: Eli jonkinlaista hajuherkkyyttä! Lisäksi mun tekee kauheasti mieli nakkeja, vaikken niistä tykkää :joyful:Nakkikeittoa, nakkikastiketta.. Tää on tosi hassu.
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Tania Rakastunut foorumiin Huhtimammat 2016 Lokamammat 2017

  Oon kohta 10kk syöny joka päivä karseen määrän herkkuja mutta nyt viikon ajan ei oo tehny yhtään mieli sokeria :p
 4. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Leivoin eilen omar- paloja tän päivän vieraille ja oisin voinu syyä ne jo eilen yksin :p

  Vielä ei oo mitää ällötyksiä tullu, katsotaan koska niitäki alkaa ilmestymään..viime raskauden alussa en voinu sietää mm.jauhelihaa, haju jo teki pahaa.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 5. Cocoa Ihastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Syötiin eilen broileria ja jätin lautasen hetkeksi tiskipöydälle, jossa oli vielä vähän jäljellä ruokaa, niin eikös aina kun kävelin tiskipöydän vierestä meinannut laatta lentää. Ei kerennyt kauaa lautanen olla tiskipöydällä kun oli pakko korjata pois :D Ei kyllä taida ihan hetkeen tehdä mieli syödä broileria...
 6. KaarinHa Naimisissa foorumin kanssa Lokamammat 2017

  Huoh... olen kyllä muutenkin roskaruoan ystävä, mutta nyt tekee todella usein mieli jotain mättöä, miltei päivittäin :sad001 Ei normaalisti ihan tällaista ole, ehkä viikonloppuisin joskus. Onneksi asutaan kaukana kaikesta!
 7. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mun on taas alkanu tekee mieli kaikkea missä on currya, joo oon enneki tykänny curryruuista paljon mut nyt voisin syyä niitä koko ajan!
 8. Cocoa Ihastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Kaari mulla myös tuo roskaruoka homma. Itse myös niiden ystävä aina ollut, mutta syöminen silti pysynyt aika harvassa (ehkä 1krt/2kk). Kun taas nyt haaveilen joka päivä snäkärin makkaraperunoista ja uusimpana tullut myös nää pikaruokalat. En uskalla antaa periksi vielä ruokahimoille, vievät vielä mukanaan kierteeseen :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 9. Elma Auroora Peruskäyttäjä Syysmammat 2017

  Mun tekee mieli sitrushedelmiä koko ajan. Ja ne onkin suunnilleen ainoita ruokia, joita pystyn ilman kuvotusta syömään :I
  • Tykkää Tykkää x 2
 10. tiiamariia Rakastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Burgerhimo oli joku vajaa viikon, vihaan Heseä mut eilen söin 3 juustoa ilman majoa sieltä :D nyt tekis kauheesti mieli jotain kermaista pastaa.
 11. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Minä olen kahvin suurkuluttaja (raskaus- ja imetysaikana aikalailla kofeiinitonta) mutta nyt muutamaan päivään ei ole tehnyt lainkaan mieli! Ehkä jopa ajatus kahvista ällöttää..
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 12. Niiinu Tuttu foorumilla

  Mulla on kahtena päivänä oikein hiipinyt tuo pahoinvointi ja tänään iski oikein urakalla, tuskanhien&vapinoiden&oksennus kurkussa-olon kera. :depressed: Siis tää on ihan naurettavaa, oksettaa mm.kahvi, roskiksen haju, jääkaapin haju, pesuaineen haju vaatteissa, KAIKKI!
  Ens siis voi enää juoda kahvia, enkä syödä muuta kuin kirpeitä vihreitä omenoita ja viiliä.

  Olen itkenyt koko aamupäivän että miten tulen pärjäämään näiden kaikkien vaivojen kanssa raskausajan kun on tuo poika 1v2kk :sad001

  Nyt haluan kuulla teiltä useamman lapsen äidit joilla on ollut ns.oppikirjan mukainen raskus kaikkine mahdollisine vaivoineen kuten minulla, miten olette pärjänneet muiden lasten kanssa :anyone
 13. Aaria Addikti Toukoäidit 2020 Syyskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Mulla ainakin oli tiettyjä haasteita.. esim se suorien vatsalihasten pahaksi päässyt erkauma epäilemättä johtui osin siitä et oli pakko nostella esikoista hankalis asennoissa yms. Puolivälissä kun selkä kosahti ja en vaan päässyt liikkuun niin 1v5kk vanha esikoinen otti ja häipyi leikkipuistoon (autoteitä ja 2 tien ylitystä) enkä vaan voinut asialle mitään kun ei uskonut huutoa. Siellä se istui hiekkalaatikolla lapioimassa kun sain lyllerrettyä paikalle. Ja pakko oli välillä laittaa katsoon hetkeks piirrettyä ja vaan toivoa ettei mitään käy kun iski niin kova väsymys ettei voinut olla nukahtamatta. Leikkipuistossa sai välillä yrittää juosta jonkun vähän kauempana olevan puskan juurelle oksentamaan, onneksi lapsukainen ei puistosta ottanut hatkoja. Jotenkin silti aina selviää kaikesta!
  • Sympatiaa Sympatiaa x 2
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Tiiiu Tuttu foorumilla Lokamammat 2017

  Mullakin on ollut nyt joku kummallinen roskaruuan himo. Esim. nyt kun makaan huonovointisena sängyn pohjalla ja ajatuskin kaikista tavallisista ruuista ällöttää, tekee mieli hampurilaisia. Erilaiset hajut on aiheuttanut kamalia pahoinvointiaaltoja. Rakastan yleensä suklaata, mutta nyt on koko raskauden ajan ällöttänyt ajatuskin. Toffeeta taas tekisi mieli koko ajan.
 15. tiuhtimus Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Viinirypäleet sekä porkkanat dipattuna creamy pepper- dippiin, niitä oon viime päivinä himoinnu ja tänää kaupassa niitä tarttu ostoskoriin. Nam että on ollu hyvii ko viimein niitä sai :p:joyful:
  • Tykkää Tykkää x 1
 16. Aaria Addikti Toukoäidit 2020 Syyskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Appelsiinimehua on taas pakko saada aamulla ja punaiset ruuat alkanu tuttuun tapaan inhottaa.. Esim jos smoothiessa on viinimarjaa ja vadelmaa niin se on hyvää, mut pakko juoda silmät kiinni tai inhottaa liikaa..
 17. emiliin Peruskäyttäjä

  Mä oon himoinnu monta päivää pannaria + vaniljajätskiä! Tänään on varmaan pakko tehä. Kahvi taas on alkanu ällöttään, pelkästään sen haju saa yökkäämään.
 18. sanmarie Rakastunut foorumiin Lokamammat 2017

  Miitu, mulla sama, että kahvi ällöttää :depressed: Viikkoo en ole juonu, joka varmasti entisestää lisää väsymystä.

  Mun ei tee mieli juurikaan syödä mitään. Kuitenkin sit kun taas ei syö niin tulee kamala olo! Väkisin on ruoka muulle perheelle tehtävä ja väkisin syötävä. Jano on koko ajan, osittain flunssan takia suu kuiva mutta oli tuota janoa jo ennen flunsssa. Mulla tullut nyt himo juoda fantaa! Normaalisti en juo edes mitää sokerilimsoja mutta fantaa en voinu vastustaa :grin
 19. Miitu Addikti Jouluäidit 2020 Marraskuunmammat 2015 Lokamammat 2017

  Sanmarie, Juu pelkkä ajatus kahvista ällöttää. :depressed:

  Mulle ei myöskään maita oikein mikään.
  Välillä on sitä etovaa oloakin, mutta suurimmaksi osaksi vaan ruokahaluttomuutta. Yritän sitten väkisin syödä kuitenkin jotain..

  Hirveä himo päärynämehuun!!
 20. Tiiiu Tuttu foorumilla Lokamammat 2017

  Mua kans ajatuskin kahvista ällöttää. Yleensä rakastan kahvia ja sen tuoksua, mutta nyt en voisi kuvitellakaan juovani. Yhden vaniljalaten join kahvilassa ja se oli ihan hyvää, mutta nuo latet muistuttavat kahvia aika etäisesti.
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1

Jaa tämä sivu