Matkustaminen ulkomaille

Keskustelun 'Laskettu aika lokakuussa 2016' aloitti E.m, 15 helmi 2016.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Kirppumamma Aloittelija

  Mekin ollaan tässä ihan just varaamassa Thaimaan lomaa helmikuulle, kun Kirppu on 4 kk ikäinen. Onneksi mukaan lähtee Kirpun kummit, joten auttavia käsiä on sitten tarjolla. Uskoisin, että kaikki menee varmasti oikein hyvin. Finskillä, lentoja varatessa, ilmoitetaan vaan että mukaan tulee x kpl sylivauvoja.. ei maksa mitään ylimääräistä, mutta toki vähän määrittelee missä istutaan, että saa sen vauvasängyn sitten siihen penkkien eteen, ts. eturiviin maksoi mitä maksoi :)

  Ajateltiin lähteä matkaan ihan vaan turvakaukalolla (joka menee rattaiden runkoon), koska matkustetaan vielä Bangkokista autolla 2 tuntia talolle. En suostuisi autoilemaan Thaimaassa ilman turvakaukaloa. 4 kk Kirppunen on kuitenkin vielä niin pieni, että kaikki " rattailut" onnistuu varmasti turvakaukalossa. Ei siis oteta (matka)rattaita (joihin 4 kk Kirppu olisi vielä aivan liian pieni) tai vaunukoppaa mukaan. Turvakaukaloon vaan hankitaan sitten hyttys- ja UV-suoja.
 2. Pikkuinen2016 Peruskäyttäjä

  Meillä esikoinen oli 4kk ekalla lentomatkalla ja etukäteen tilattiin taksi lentokentälle turvaistuimella. Hyvin toimi homma. Matkarattaat oli mukana ja sellaset jotka siis saa ihan makuuasentoon. Turvakaukalossa ei saisi pitää yhteen putkeen paria tuntia kauempaa, siinä asento huono...
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Eevskuli93 Peruskäyttäjä

  mä just kotiuduin finnairin kyydissä euroopan lomalta, 5päivää meni shoppaillessa ja hengatessa sukulaisten kanssa :D pakko kyl myöntää et otti kyl voimille koko reissu :D rv 33+4 lennot meni tosi hyvin, paluu matkalla vauva oli vähän levottomampi masussa mut muuten ei mitää valittamista :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Miä123 Peruskäyttäjä

  Onko ketkä jo reissanneet vauvan kanssa? Kuinka sujui?
  Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä. :)

  Meillä on suunnitteilla maaliskuun puolivälissä Vietnamin reissu, kun poika on 4,5 kk. Kovasti jännittää. Sen takia ajateltiin tehdä ensin pienempi reissu Prahaan. Otetaanko mukaan vain turvakaukalo, jonka saa nukkuma-asentoon rattaissa, mutta se on aika ahdas ja poika hikoilee siinä täälläkin... Voiko tuon ikäisen jo laittaa matka-rattaisiin ja mitä ominaisuuksia niillä olisi hyvä olla?Paljonko pakata vaatteita ja vaippoja ym. Kaikkea uutta pohdittavaa.
  Neuvola onneksi pohti rokotteet ja saadaan ne nyt vähän nopeutetulla aikataululla. :)

Jaa tämä sivu