Masuasukki ja koira

Keskustelun 'Laskettu aika tammikuussa 2010' aloitti jaica, 11 elo 2009.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Yamacraw Tuttu foorumilla

  mä laitan nyt tänne tätä koira asiaa ni pysyytään oikeissa aiheissa!
  Kuulostaa Mella kyllä ihan hyvältä teidän koiran kannalta noi lenkitykset mut sit on vaan sellaisia jotka ei millään rauhoitu. Meidän koiran suosikki tehtävä on sellainen et kämppään piilotetaan pieniä namin paloja, portaille, tuolille, nurkkiin, kaapin kulman alle jne jne ja sit sanotaan et Etsi! ja se hakee ne namit. sen jälkeen nukkuu aina autuaasti eikä kerjää mitään.
 2. Mella Aloittelija

  Joo, voi olla vähän ikäkin syynä tuohon käytökseen. Koiruus nyt 1 v ja 2 kk, että ehkä vähän murrosiän kapinointia (?)
  Tänään kun kävin sen kanssa kahden ilman vaunuja lenkillä ja ensin käskytin: sai istua ja seurata vierellä yms. mistä palkitsinkin. Kun lopetin käskyttämisen alkoi hankaluus eli se huomionhaku. Otin mukaan kärpäslätkän jolla siis napautin omaa jalkaa silloin kun se meinasi ottaa kiinni. Tästä se ei pitänyt ollenkaan vaan alkoi hyppimään ja haukkumaan. Käskyttämällä ensin istumaan ja sit maahan sain sen rauhoittumaan. Jotenkin vaan tuskaista, että alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus että se napsii nikoista kiinni. Jos pysähdyn enkä tee mitään se hyppii ja ottaa käsistä tai selästä (takista) kiinni. Käytös ei ole agressiivista vaan enemmän muistuttaa leikkiin pyytämistä tms.
 3. Yamacraw Tuttu foorumilla

  minkä rotuinen koiruus?
 4. Mella Aloittelija

  Rotu on keeshond (on tunnettu myös saksan/hollannin pystykorvana).
 5. jaica Tuttu foorumilla

  Miko1v3kk. Milma 3v.
  hyvin on mennyt viimeinen vuos meijän perheessä, yhteen ottoja ei ole tullut.
  Milma tajuaa että lelut jota kotona on niin on Mikon. Otettiin Milmalta kotilelut pois heti kun plussasimme ja kyllä kannatti. Ulkona sitten leikitään ja painetaan.
  Ulos kun lähdetään kokoperheen voimilla niin milmalla on usein hirmuinen meno päällä ja "hölmöilee" remmissä. (vetää). mutta kun tulemme lenkiltä kotiin kävelee nätisti vaunujen vieressä, joko remmissä tai vapaana. Milma kulkee suurimman osan vapaana ja tottelee hyvin. välillä remmilenkkejä teen lähinnä sen muistin virkistämiseksi että näin kävellään rauhassa.

  Luut ovat herkkua milmalle, ja miko on niitä välillä paukutellut, mutta milma antaa mikon koskea niihin. ei ole ongelmaa. Milma kun menee omalle paikalleen nukkumaan niin se on rauhotettu alue. Mikolle on opetettu ja jatketaan opettamista, että nukkuvaa koiraa ei saa kiusata. Mikosta on myös tullut kova hali poika joten halii mielellään Milmaa ja katteja. Suloista. Hyvä kaksikko. Milmassa muutaman kerran on näkynyt ylisuojelua mikoa kohti mutta siihen on puututtu suoraan. Miko ei ole milman omaisuutta vaan minä päätän kuka saa tulla mikon lähelle, ja muut koirat ovat siis tervetulleita. :)

  Kertokaahan miten teillä menee niin kirjoittelen taas itsekkin kun jaksan ja tajuan mitä kirjoitan. taitaa olla tän mamman nukkumaan menoaika!
  Öitä.

Jaa tämä sivu