Marraskuun muistiinpanoja ;)

Keskustelun 'Laskettu aika marraskuussa 2014' aloitti Stork, 1 marras 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Jos joku vielä muistaa, kun oli vauvakuumeesta puhetta ja silloin mainitsin, että oltiin lupa annettu toiselle tulla. Meidän tytöstä tulee isosisko loppukesällä, jos kaikki menee hyvin. Ikäeroa tulee sitten vajaa 1v ja 9kk. Ihan alussa ollaan eikä tätä vielä oikein uskokkaan. Täällä, kun on muutenkin jaettu asioita, niin miksei sitten tätäkin :)
  • Tykkää Tykkää x 7
 2. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Onnea koko pikku perheelle JN89!!! :) mukavaa odotusaikaa sinulle :)
  • Tykkää Tykkää x 1
 3. Idapa Peruskäyttäjä

  Apuaa! Onneks olkoon JN89! :Heartred onnea odotukseen! Oon iha täpinöissää :D
  • Tykkää Tykkää x 1
 4. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Oi! Siinä ei kauaa nokka tuhissut! Onnea JN89 perheineen!
  • Tykkää Tykkää x 1
 5. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Onnea JN89 !!! :) Ihania uutisia !
  • Tykkää Tykkää x 1
 6. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Hurjasti onnea!!!! Ihanaa! Meillä on miehen kanssa kauhea vauvakuume. Ei vaan vielä voida antaa sille periksi vaikka kuinka haluttaisiin. Kesän kynnyksellä annetaan pienokaiselle mahdollisuus tulla, tällöin häät ovat sen verta nurkilla että mahdun vielä pukuuni ja saan ainakin 1v opintoja vielä eteenpäin. Kauheeta yrittää järkeistää asioita näin kun haluaisi vaan saada pikku kakkosen jo aluilleen :) Onnea vielä paljon!!
  • Tykkää Tykkää x 1
 7. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Kiitos paljon :) ollaan miehen kanssa toisen kierron vauvan tekijöitä. Niin tyttö kuin tämäkin tärppäsi toisella tulee jos on tullakseen kierrolla. Meidän koko perhe on onnessaan. Tai tytöstä en voi varmaksi sanoa, koska pudisti päätään kun kerroin, että hänestä tulee isosisko. Mies on opettanut, että ei on pään pudistus ja sitähän tehdään kaikelle mitä äiti sanoo :) eihän pieni vielä ymmärrä, että mitä äidin puheet isosiskoudesta tarkoittaa.
  • Tykkää Tykkää x 1
 8. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Ja tttiuhti, kannattaa malttaa sen vauvakuumeen kanssa, kun häät on noin lähellä. Sen päivän, kun voi viettää vaan kerran. Itsekkin varmaan niin tekisin, varsinkin jos on jo puku hankittuna. Mutta toisaalta nykyisin on kauniita pukuja vauvamasuillekkin. Onko hääsuunnitelmat muuten hyvällä mallilla?
 9. Yxvaan Ihastunut foorumiin Elomammat 2016 Marraskuunmammat 2014

  Onnea JN vielä täälläkin!

  Meille tulee toivon mukaan pikkukakkonen elokuussa myös, vielä en uskalla iloita, mutta haaleat plussat sain eilen ja tänään testiin :).
  • Tykkää Tykkää x 6
 10. Stork Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Ihanaa Yxvaan! Plussalle vahvistumista!
  • Tykkää Tykkää x 1
 11. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Oi ! Johan vauvauutisia satelee ! Onnea Yxvaan :) Kyllähän se haaleakin plussa on plussa :wink
  • Tykkää Tykkää x 1
 12. Jonsku87 Tuttu foorumilla

  Voi Apua, ihanaa, onnea JN ja Yxvaan ❤️ täälläkin haaveita kovasti olis, mutta pakko vielä pelata järjellä. Jos odotusaika on yhtäläistä migreeniä ku viimeksi en vielä pärjää pojan kanssa. Mutta ehkä keväällä aletaan yrittää :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 13. Justiina89 Ihastunut foorumiin

  Onnea myös yxvaan!!! :) kivaa kuulla uusista raskauksista, tosin ei helpota omaa vauvakuumetta ollenkaan :wink mitenhän sitä saisi miehen suostuteltua...
  • Tykkää Tykkää x 2
 14. JN89 Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Käytiin tänään ensimmäistä kertaa tytön kanssa seurakunnan perhekerhossa. Tyttö nautti ja äitikin sai vähän hengähtää tuon energiapakkauksen kanssa. Aikaisemmin ei oikein olla päästy, kun ennen tyttö nukkui ekat päikkärit just silloin. Varmaan tullaan jatkossakin aina perjantaisin tuolla käymään. Kun on vielä ihan nurkan takanakin.
  • Tykkää Tykkää x 2
 15. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  JN89, joo pakko toppuutella. Hirveä halu ja kuume olis, mutta pakko malttaa. Ei mua haittaa olla raskaana häissä, mut mielummi niin että o alkuraskaus :D Mulla alkoi maha näkyä tosi ajoissa ja paisu valtavaksi. En halua olla vappupallo häissä :D Hää suunnitelmat o hyvällä mallilla, pienet häät, satsataa enemmä tunnelmaa kun koristeisiin ja jne. :)

  Paljon onnea myös yxvaan!!:)

  Tänään käytii niissä verikokeissa. Kyllä se vaa sattuu ku toinen parkuu kun ei ymmärrä mitä tapahtuu. Onneksi oli todella hyvät näytteenottajat. Ainut mikä häiritsi oli mitä ottaja sanoi. Sanoi tytölle että ei hätää, äiti on tässä. Niin hän vaan töksäytti että keskity sinä nyt vaan pitämää lasta. Vaikkakin sanoi lempeällä äänellä, mutta kai minä äitinä osaan pitää lastani kiinni ja samalla rauhoittaa häntä.
 16. Mar-Mil Tuttu foorumilla

  Voi, onnea pikkukakkosten odottajat :Heartred Onpa ihania uutisia, ja hyvin iloinen olen puolestanne :) Itse en ole vielä toista uskaltanut edes ajatella, tässä yhdessä kun riittää puuhaa :) Toki oon jo niin vanhakin, ettei vanha enää vaan jaksa :D
  Onpa hienoa Idapa, että saitte asiat mallilleen, tsemppiä yhdessäoloon!
  Tiedän tuon fiilisen verikokeista :sad001 Meillläkin niitä otettu allergioiden takia. Tosi kurja tilanne :sad001
  • Tykkää Tykkää x 1
 17. velvetia Peruskäyttäjä Marraskuunmammat 2014

  Oih, ihanaa! Onnea vauvautuneille täältäkin :)
  • Tykkää Tykkää x 2
 18. MaMaMehiläinen Ihastunut foorumiin Marraskuunmammat 2014

  Onnnea JN ja Yxvaan !!! Ihania uutisia.
  • Tykkää Tykkää x 2
 19. Ronja89 Tuttu foorumilla

  Me käytiin toissa päivänä touhutalossa, se on vähän vastaavanlainen kuin HopLop. Poika aika äkkiä kyllästy "pienten" puoleen ja oli päästävä sitten kiipeilemään isojen lasten puolelle. Ja mä olin ällikällä lyöty kuinka vikkelästi toi mun pieni suuri paineli menemään portaita ja muita esteitä :eek: :D Liukumäki oli ihan huippuhauska äitin sylissä laskea ja pallomeri kanssa !
  Ja pakko hehkuttaa, me herättiin tänään vasta 8.30 !!!!! :eek: Edellisen kerran näin "myöhään" nukuttu varmaan reilusti yli puoli vuotta sitten :P
  • Tykkää Tykkää x 3
 20. tttiuhti Tuttu foorumilla Marraskuunmammat 2014

  Sain haasteen ja miettimisen aihetta ystävältäni. Hän haastoi minut osallistumaan joulupuu keräykseen ja sen teen. Joulu on lasten aikaa, lapset tekevät joulun ja sen taijan... tai ainakin vahvistavat sitä. Päätin että murukun ei vielä ymmärrä lahjojen päälle ja kuitenkin niitä sukulaisilta saa. Niin sillä millä ostaisin typylle lahjan, lahjoitan sillä jollekin lapselle joulua.
  Siispä haastan teidät myös mahdollisuuksien mukaan jakamaan joulumieltä jollain tapaa :)

Jaa tämä sivu