Marraskuun höpinät

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Unelma_, 5 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Jep, turvottanut on alusta asti ja se näkyy. Aamulla ei niinkään mutta iltaa kohden aina pahenee. Nyt alavatsa mielestäni hieman pömpöttää läpi vuorokauden, eli kyllä se kasvava kohtukin kai jo hieman näkyy.
 2. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Juu kyllä se alamaha pömpöttää ilman turvotustakin. Housuissa huomaa hyvin, esim ulkohousuista tulleet kireät alamahan kohdalta.
 3. mangoes Oman äänensä löytänyt

  Kyl mullakin on Sellanen pieni kumpu toi alavatsa jo.. iltaa kohden on ihan hirvee turvotus jolloin näyttää jo oikeelta vauvamahalta :confused:
 4. Apilainen Näppärä viestien naputtelija

  .
  • Tykkään Tykkään x 1
  Last edited: 11 maalis 2021
 5. Tua Näppärä viestien naputtelija Kesäkuiset 2021

  Mulla on siis kanssa ihan älytön alavatsan turvotus. :smiley-ashamed004 Mitkään omat farkut ei mene päälle! Oon muuten hoikka ja nyt pahoinvointikin saanut hieman painoa laskuun, niin tuo turvotus on tosi näkyvää. Oon pitänyt pelkkiä löysiä vaatteita tässä muutaman viikkoa. :grin Täällä mennään siis vko 8+6
 6. C@tnip Puuhakas puhuja Kesäkuiset 2021

  Täällä on menossa 10+5, mies kommentoi mahan näkymistä jo useampi viikko sitten että jos oon ilman vaatteita, niin näkyy ihan selvästi :rolleyes: oon hoikka ja painoa tullut max 1 kg, silti en oo saanut pariin viikkoon vedettyä mahaa sisään niin että se kokonaan katoaisi :grin
 7. Poison Ivy Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Kesämammat 2017

  Minäkin uskaltaudun nyt tänne mukaan, kun lääkärintarkastuksessa oli kaikki hyvin. Kesäisen keskenmenon takia en heti plussan jälkeen vielä uskaltanut liittyä joukkoon. Tänään kalenterista laskettuna 10+0 tai lääkärin ultran mukaan 10+1. Toinen olisi tulossa, esikoinenkin on kesäkuinen ja ikäeroa näille on tulossa aika tarkkaan 4 vuotta.
  • Tykkään Tykkään x 9
 8. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Harvalla näyttää täällä olevan kovaa pahoinvointia? Itse olen oksentanut jo yli 30 kertaa :sorry: Eikä se oksentelu ole edes se pahin juttu, vaan jatkuva etova olo ja pahoinvointi. Olen ollut nyt sairauslomalla, ja olen vielä ensi viikonkin. Onneksi kukaan ei syyllistä, työnantaja ja lääkäri hyvin ymmärtäväisiä ja ihania. Eilen kun piti herätä lääkäriin, niin olo oli ihan järkyttävä enkä hampaitakaan pystynyt pesemään oksentamatta. Varmaan tuo kun piti herätä kesken unien niin pahensi oloa.. Eipä tullut mieleen että raskauspahoinvointi voisi olla näin pahaa. Ymmärrän ihmisiä jotka eivät tämän voinnin vuoksi halua tehdä enempää lapsia.. Olo ollut toivoton. Nyt ehkä jo hieman parempi mieli, ja uskon että tämä tästä kohta helpottaa kun se rv 12 tulee. Nyt menossa 9+5. Niitä kenellä on hyperemeesi, niin en voi kun kuvitella miten järkyttävää se on.. :oops:
 9. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Onko joillekin muuten määrätty pahoinvointiin lääkettä? Itselleni määrättiin ja lisäksi omeprazolia. Kiinnostaisi tietää, onko ollut apua?
 10. mangoes Oman äänensä löytänyt

  Mulla on tänään 9+6 ja alkanut pahoinvointi selvästi hellittämään. Maanantaina huomasin jo, että oli selkeästi helpompi olo. Aattelin kuitenkin että se voi vielä huonontua, mutta nyt on ainakin vain parantunut onneksi.

  Oon varmaan ollut onnekas, kun ei oo oksenteluks menny. Mut 3 viikkoa meni lähinnä maatessa kun oli niin ällöttävä olo, ja maha tuntui kääntyvän ympäri joka kerta kun nousi edes istumaan. Pahimmat olot oli juuri ennen kuin alkoi helpottaa, sillon aattelin että tekis mieli oksentaa ihan tahalleen, jos se auttaisi oloon. En kuitenkaan tehny niin.

  Alkoi kans tulla epätoivon tunteita, että en jaksa tätä enää. Koko raskaus kyllästytti ja alkoi ahdistamaankin. Ihmetyttää että miten niin moni nainen joka kärsii vielä pahemmasta olosta, niin haluavat vielä uudelleenkin raskaaksi :grin kai sen sitten "unohtaa" kun tulee taas vauvakuume.
 11. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Täällä kohtalotoveri, oksennan päivittäin 2-5 kertaa, etova olo on koko ajan. Olen ihan loppu jo, täällä mennään raskausviikolla 13 neuvolalääkäri lohdutti että kyllä se yleinsä loppuu 14viikolla. Toivon todella että kuulun tähän porukkaan, enkä siihen joka kärsii tästä koko raskauden :hungover:
  Mä sain kans jotain pahoinvointitabletteja, en oo uskaltanut vielä ottaa niitä, kun ei oo kokemusta moisista. Mietin mitenhän vaikuttavat? Ja haitta vaikutukset mietityttää.
  Olen ollut sairaslomalla töistä ja välillä tuntuu että seinät kaatuu niskaan kotona.
 12. Blue79 Oman äänensä löytänyt

  Tänään nt ultra käyty. kaikki oli kunnossa. Siellä se pieni köllötteli. Laskettu-aika varhentui muutamalla päivällä. Nyt jotenki helpottaa kun tuo on käyty .
  • Tykkään Tykkään x 8
 13. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021


  Mulla alkoi viime pe rv 12, ja on kuule nyt huomattavasti helpottanut! Sain myös lääkäriltä pahoinvointilääkettä (primperan) ja vatsansuojalääkettä (omepratzol). En koe että pahoinvointilääke oikein auttoi, vatsansuojalääkettä olen käyttänyt nyt. Lopetan sen käytön varmaan kohta. Kyllä sanoisin että ne lääkkeet on turvallisia, kannattaa vielä varmistaa että onhan ok toisella kolmanneksella. Itselläni iltaisin oli aivan järkyttävää närästystä myös.. Tuli ihan sellainen olo että valoa tunnelin päässä, kun tuo oahin pahoinvointi loppui. Oksensin yhteensä n. 40 x, viikoilla 6-11. Pahimmat viikot minulla oli 8-10, sanoisin. 10+6 taisi olla vikat oksentelut. Edelleen heikotusta ja pientä pahoinvointia, mutta ei mitään sen aiemman rinnalla.

  Toivon että sinullakin rupeaa helpottamaan, symppaan aivan täysillä, sillä se olo on jotain aivan kamalaa. Ihan veti vakavaksi kun jotkut puhuivat aamupahoinvoinnista, kun itselläni se oli koko ajan paitsi silloin kun nukkui.. Itse ajattelin tilata tuolta Namituvalta salmiakkeja, ne sopii raskaana oleville ja salmiakkia minun ainakin teki mieli kun olo oli pahin. Myös hedelmät, mm. meloni maistui hyvin. Ja vichyvesi itselläni oikeastaan se jota melkein vain juon. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa töihin, olin 3 vkoa saikulla.. Voimia sinulle :Heartpink:salut
 14. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Täälläkin jo voiton puolella! pahoinvointia enään todella harvoin ja mun ei tarvinnut hakea ollenkaan niitä pahoinvointilääkkeitä. Kiva jos sullakin jo helpottaa :hello2
 15. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Jes mahtavaa!! :cat::hug007