Marraskuun höpinät

Keskustelun 'Kesäkuiset 2021' aloitti Unelma_, 5 marras 2020.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Tehdääs marraskuulle oma höpinäketju..
 2. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Mites muihin vaikuttaa tää pimeys? Mä oon aina syksyisin hieman väsynyt, mut nyt raskausaikana tupla väsynyt. Koko ajan revityttää, päivä unet nukun mielelläni ja yöunillekin hakeudun heti ku esikoinen menee nukkuun.
 3. Perhonen123 Asioista perillä oleva Kesäkuiset 2021 Marrasmammat 2018

  Mulla ihan sama, heti nukkumaan kun saan lapsen nukahtaa. Aamuisin jaksan, mut päivällä en jaksa enään mitään...
 4. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Sama, aamulla jaksaa vähän touhuta, mut väsymys ja kuvotus alkaa päivän mittaa ja pahenee iltaa kohti. Tekis mieli vajota syvälle peiton alle ja vaan nukkua.
 5. DogutaS Jostain jotain jo tietävä Elokuiset 2022

  Nippanappa jaksan töissä käydä. Koira toki pitää käyttää vähintään kahdesti päivässä ulkona, mutta muuten kyllä vaan nukun, vaikka tekemistäkin olis.
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Minuakin tämä pimeys väsyttää ja ahdistaa enemmän kuin normaalisti. Luultavasti siksi, että on illalla aina super huono olo ja väsymys, eikä pimeys nostata mielialaa yhtään. Jospa tämä tästä sitten, kunhan pahoinvointi hellittää ja lumi sataa maahan.
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. Anmar Oman äänensä löytänyt

  Just sama täällä. Aivan järkyttävä väsymys.
 8. Anmar Oman äänensä löytänyt

  Ja tässäkin sama :greet025 Herään aika virkkuna mutta siihen se energisyys sitten loppuukin. Pahoinvointi jyllää ja pahenee iltaa kohti..
 9. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Onko täällä kukaan jäänyt sairaslomalle töistä raskauspahoinvoinnin vuoksi?
 10. pronssi Kommentoinnin ninja Joulukuiset 2021 Maalismammat 2017

  Mää oli muutaman päivän poissa 9. viikolla, kunnes opin kontrolloimaan huonoa oloa syömällä tarpeeksi usein. Kerran piti käydä yökkimässä työpaikan vessassa, mutta muuten on selvitty työpäivistä oksentamatta.
 11. Karkki2021 Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021

  Jouduin päivän ainakin olemaan pois töistä, kun todella paha olo ja oksentelin pari kertaa päivässä. Jos voisi työtään etänä tehdä, niin toimisi itselleni hyvin, mutta oma työ vaatii läsnäolon.. Yritän mennä töihin, sillä pelottaa että viikot 9-12 tulee olemaan pahemmat vielä kun tämä vk 8 :sad001 Vähän epätoivoinen olo, vointi on niin paha..
 12. Unelma_ Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Mulla menossa viikko 11 ja tää kuvotus on kamala koko ajan, tänään oksentanut muutaman kerran. Tänään olin pois töistä, katsotaan miltä huominen näyttää. Helpottaisi jo tää huonovointisuus, tai ei ainakaan alkaisi oksennus lentämään.
 13. Vivianna Silmät suurina ihmettelijä

  Mulla on menossa 6+6 ja megadarra on kestänyt nyt kolme viikkoa, tänään taas pohdin saikun hakemista. Laatannut en onneksi ole vielä kertaakaan, mutta tuntuu että hetki koittaa milloin hyvänsä.
  Mä teen etänä pääosin töitä, joka helpottaa kyllä tosi paljon. Tosin päivä koostuukin lähinnä syömisestä, töistä ja lepäilystä. Työpäivä venyy pitkälle iltaan kun päivällä ei onnistu työnteko.

  Viikonloppuna kerrottiin appiksille tulevasta vauvasta ja iloinen vastaanotto saatiin :)
  • Tykkään Tykkään x 1
 14. mangoes Oman äänensä löytänyt

  7+4 tänään ja viikon melkein ollut kans kestodarra.. musta tuntuu että mä en jaksa tätä oloa enää. Vaikka oon päässy suht vähällä, kun alkoi pahoinvointi myöhään ja en oo sentään oksentanut. Nyt on ekaa kertaa sellainen olo että saattaa oksennus tulla ja ihan kaikki syömisen ajattelu vaan lisää ällötystä. Koti on kun pommin jäljiltä ku ei pysty tehä mitään. Mies ei ehkä ihan hirveesti ymmärrä tätä oloa kun ei jaksa ees kaupassa käydä nyt yksin, eikä kotona oo oikeen mitään mikä uppoais :depressed: aluksi se jaksoi ja teki jotain kotitöitä mut nyt sitä jo kyllästyttää ku mä en tee mitään. :sad001 Alkaa kyllä olla mielikin jo tosi matalalla tän olon takia..
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 15. Häivähdys Sanaisen arkkunsa ammentaja Kesäkuiset 2021 Syysmammat 2018

  Kaikki sympatia täältä sinulle! Minulla kesti kestodarra kahdesta kolmeen viikkoa. Aika tuntui ikuisuudelta. Jatkuva etova olo veti mielen tosi matalaksi. Nyt vihdoin viime perjantaina (rv 9) pahoinvointi oli yllättäen poissa ja poissa on pääsääntöisesti pysynytkin. Eilen illalla ällötti jonkin aikaa ennen nukkumaanmenoa, mutta parempi sekin kuin koko päivän kestävä pahoinvointi. Toivottavasti pahoinvointi loppuisi kaikilla pikimmiten! Se on todella kuluttavaa pitkäkestoisena.
 16. pronssi Kommentoinnin ninja Joulukuiset 2021 Maalismammat 2017

  Tsemppiä. Täälläkin tuntuu oma huono olo vaan tarttuvan mieheenkin, niin kukaan ei välillä tee kotona mitään.
 17. mangoes Oman äänensä löytänyt

  Toivottavasti menis tää paha olo meillä ohi nopeesti, eikä kestäis nyt montaa viikkoa enää.

  Noin se varmaan onkin, että tarttuu mieheenkin tää väsymys ja laiskuus.
 18. Maruzella Hyväntuulinen höpöttäjä Kesäkuiset 2021

  Löytyykö muita aamukukkujoita...
  Täällä kolmatta viikkoa herätään sitkeästi neljältä aamuyöllä ja huonosti nukutaan sen jälkeen.
  Normistikin olen aamuvirkku, mutta kyllä mää mieluusti nukkuisin lähemmäksi kuutta. Tietysti iltaisin simahdan ysiltä sänkyyn kuin tukki.
 19. Nupo80 Piirimestaruustason postaaja Kesäkuiset 2021

  Mulla ei riitä unta kuin kolmisen tuntia yössä. Klo 23 petiin ja herään klo 2:00. Sitten pyörinkin sinne vähintään aamuviiteen, usein en nukahda sittenkään. Eli nyt on mennyt neljä viikkoa todella olemattomilla yöunilla, tosin ei mulla nukuta päivälläkään.
 20. Vivianna Silmät suurina ihmettelijä

  En oo normaalisti aamuvirkku ja nyt entistä vähemmän. Tuntuu että voisin nukkua kokoajan. Tosin öisin nukkuminen on levotonta, johtunee hormoneista? On kuuma, kylmä, veskissä saa käydä kokoajan, unet on outoja jne. Päivisin oon ottanut lepotaukoja ja välillä nukkunutkin.