Mammaloma

Keskustelun 'Laskettu aika huhtikuussa 2015' aloitti jaica, 29 tammi 2015.

Vaihda nimimerkki! | Näin pääset alkuun/apua! | Top 100
 1. käpynen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Tänään tuntuu ekaa kertaa siltä että äitiysloma olis ihan jees. Viime viikolla tuli outoja selkä/hartiakipuja päätetyöskentelystä ja nyt alkaa vatsa ahdistamaan istuessa (eteenkin kun vauva hengailee samassa kohtaa tökkimässä kylkiluihin).
  Vielä olisi viisi viikkoa jäljellä...
 2. käpynen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Neljä viikkoa... tai 19 työpäivää.
  • Sympatiaa Sympatiaa x 1
 3. Maatunen Tuttu foorumilla

  Enää 13pv mammaloman alkuun!! Hurjaa :) Mä nyt oon ollut saikulla jo kuukausi tolkulla, mutta onhan se nyt ihan eri asia kun se äippäloma alkaa! Eipä mulla oo juuri mitään ihmeempää tekemistä jäänyt sille aikaa, mutta ainahan voi neuloa jotain kivaa pikkuiselle.. tai sisustaa... :P
 4. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Määki naureskelin tänään tutuille että mulla loppuu sairasloma ens viikolla :woot: Olivat ihan hämmillään että mitä ihmettä ku oon ollu siitä marraskuun puolivälistä pois :wtf: Mutta onhan se eri sanoa "oon äitiyslomalla" ku "oon sairaslomalla" :grin:p
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 2
 5. Newbie2 Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015 Helmimammat 2018

  Huomenna alkaa mammaloma! :) on tekemistä mammalomaksi kun uuden kämpän avaimet saahaan lauantaina kouraan :)

  Sent from my Lumia 900 using Tapatalk
  • Tykkää Tykkää x 3
 6. yllätys15 & 16 Naimisissa foorumin kanssa Huhtikuunmammat 2015 Lokamammat 2016

  Jenska, mulla vähän sama fiilis. Paljon mukavampi sanoa olevan äippälomalla kuin saikulla. Viä öööö 2,5 vkoa (?) viralliseen äippälomaan.
 7. Laarapaara Peruskäyttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Huomenna viimeinen päivä töissä (pe käyttämätön kesälomapäivä) Voi sitä itkun ja herkistelyn määrää :sad001 Ikävähän niitä tulee...
 8. Meritähti_ Peruskäyttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Reilun viikon verran vielä töitä jäljellä. Toisaalta ei oikein enää jaksaisi keskittyä/kiinnostua kun töissäkin melko hiljaista omalta osalta tässä vaiheessa. Toisaalta taas ei vielä tajua, että on jäämässä töistä pois niin pitkäksi aikaa, vähintään varmaan vuodeksi kuitenkin. Nyt töiden jälkeen on melko väsynyt, että vauvan tavaroiden järjestely on hitaampaa että toivottavasti sitten jaksaa (ja on aikaa) aktiivisemmin niitä laittaa kun jää kotiin.
 9. P_K Peruskäyttäjä

  Muistakaa, et on sitä aikaa laittaa ja järkkäillä sittenkin, kun pääsette vauvan kans kotiin. Vastasyntyneet kuitenkin nukkuu niin paljon, et sillon on aikaa tehdä vaikka mitä, jos oma vointi vaan on hyvä ellei sit ole entuudestaan lapsia, jotka vaatii sitä huomiota.
  • Tykkää Tykkää x 1
 10. Meritähti_ Peruskäyttäjä Huhtikuunmammat 2015

  Nuo valmistelut itsellä myös enemmän tai vähemmän sitä oman pään valmistelua uuteen. :cat:
 11. Maatunen Tuttu foorumilla

  Meritähti, täällä sama homma :) Jotenkin tuo tavaroiden paikoilleen laitto ja pienten vaatteiden kaappiin viikkaaminen tekee vauvan tulosta entistä todellisempaa. Toki tuo nyt muistuttaa itsestään jatkuvasti muutenkin, mutta silti välillä tulee edelleen epätodellinen olo... kohta meillä ihan oikeasti on se oma vauva! :love7
 12. Andylin Aloittelija

  Sain tänään loppuajaksi sairaslomaa, kun 3vko olis ollu töitä jäljellä. Työpäivän jälkeen supistelee niin paljon (ei kipeitä yleensä), ettei muuta voi tehdä kun maata, hyvä jos sitäkään. Voimat alko töissä jaksamiseen olla aika finaalissa, niin tää on aika suunnaton helpotus että saa keventää.
 13. nene93 Tuttu foorumilla

  Tänään alkoi mammaloma ♡ kyllä tätä on odotettu, nyt vielä maanantain muutto pois alta ja voi ruveta laittamaan uutta kotia vauvaa varten kuntoon
  • Tykkää Tykkää x 1
 14. Tökkönen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  Pikkuvauvojen nukkuminen on aika yksilöllistä, ei sitä aikaa välttämättä liiemmin ole kun vauva syntyy. Mun esikoinen otti vaan parinkymmenen minuutin torkkuja monta kuukautta, ettei siinä mitään tehty! Ja ekan kuukauden ajan sai kestitä vieraita melkein päivittäin... Toisten vauvat tietenkin nukkuu tuntikausia putkeen, muttei se ole ollenkaan varmaa, en ite uskaltais sellaisen varaan laskea :)
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 15. Sussu Tuttu foorumilla Huhtikuunmammat 2015 Toukomammat 2018

  Mulla alkaa nyt mammaloma. Hyvä fiilis kun jakso töissä loppuun saakka :)
  • Tykkää Tykkää x 3
 16. Lillukka Ihastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015

  Joo, vauvat on yksilöllisiä ja sekin, kuinka äiti synnytyksestä toipuu. Sitä voi kipuilla vielä kuukauden päivätkin siihen malliin, että vauvan hoito on ihan riittävää puuhaa. Itselläni oli kaikenmaailman liitos- ja palautumiskipuja esikoisen aikaan useamman viikon. Tai jos joutuu syystä tahi toisesta sektioon, ei sitä silloinkaan saa pehertää isosti.
 17. P_K Peruskäyttäjä

  Mä tietääkseni just kirjotin et jos oma vointi antaa myöden... mut ihan sama. Toki jokainen lapsi on yksilö, eikä voi tietää miten nukkuu, ennenkuin ne on tässä maailmassa, mut ajattelin et kukaan ei olisi ottanut tota kommenttia niin kirjaimellisesti, et se pätisi satavarmasti meihin kaikkiin.

  En siis tarkottanu, et kaikki pitäisi jättää tekemättä ennen synnytystä, vaan toin julki, et tiettyjä asioita voi tehdä senkin jälkeen. Itse esim. ompelin lapselle paljon esikoisen ollessa ihan pieni! Sitä pysty tekeen sen aikaa kun jakso tai kerkes, eikä se ollut fyysisesti kauheen raskasta.
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 18. Tökkönen Rakastunut foorumiin Huhtikuunmammat 2015 Huhtimammat 2017

  P_K, ei kukaan niin varmaan ajatellutkaan, että se olisi ollut yleispätevä neuvo kaikille. Itselleni vain palautui kirjoituksestasi mieleen ne ekat kuukaudet vauvan kanssa, kun odottelin että koska se oikeen nukkuu niitä kuuden tunnin päikkäreitä, mitä mulle eri suunnilta lupailtiin...

  Pettymys oli suuri, kun niitä, tai mitään sinne päinkään ei koskaan kuulunut. Ainoastaan surkeetakin surkeampia yöunia ja lyhyitä torkahduksia päivällä. Samanaikaisesti kun kavereille oli siunaantunut ne mestarinukkujat, niin kyllä siinä parikin katkeraa ajatusta lähti niille, jotka oli mulle uskotelleet, että voisin vaikka sivuaineopinnot tms. vetästä äippälomalla alusta loppuun!
  • Tykkää Tykkää x 1
  • Olen samaa mieltä Olen samaa mieltä x 1
 19. jaica Tuttu foorumilla

  Äitiys loma aloitettu. :)
  Virallisesti alkoi lauantaina, mutta tänään ensimmäinen arkilomapäivä.

  Päivä meni vauhdilla ja puuhaa kyllä täksi viikoksi riittää. :)
  Jokseenkin hassua, että nyt jo lomalla, Vaikkei tässä vältsiin meekkään kauaa niin on nyytti kainalossa.
 20. Jenska Tuttu foorumilla Joulukuun mammat 2017

  Jeeeee tänään eka päivä äitiyslomaa :Heartred
  • Tykkää Tykkää x 3

Jaa tämä sivu